Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
Worchester napsal v č. 2024: Dík, otázka je či by sa našlo dosť ľudí, ktorí by boli ochotní "zdieľať" svoje "poklady". "Výborné nápady" |
|
|
|
Četl někdo Ptáčník, Karel: Ročník jedenadvacet (1954) Prý podle toho natočili i film. |
|
|
|
Worchester napsal v č. 2031: ale s realitou to nemá moc společného:"Ale dobře se to čte...." Velké záhady protektorátu - … a Bůh zavřel oči Česko-německá otázka, prezident Beneš – muž dvou tváří, otazníky kolem smrti říšského protektora Heydricha, štěchovického pokladu či zázračných zbraní Třetí řiše… Nejen tyto, ale mnohé další, z velké části stále neobjasněné otázky si autor klade v ohlédnutí za historií, která pro mnohé stále ještě historií není. Kniha představuje provokující sondu do známých historických pravd, na něž lze pohlížet i z jiných než oficiálních úhlů a dospívat k překvapivým závěrům. no, nedoporuč takovou knihu............... |
|
|
|
Dovolil bych si doporučit knihu M.Ivanova Atentát na R.Heydricha. Dále bych doporučil ještě knihu J.Beneše Finanční stáž Československá 1918-1938 |
|
|
|
mbbb napsal v č. 2030: Ale dobře se to čte.... "á scifi literatura " |
|
|
|
Worchester napsal v č. 2029: á scifi literatura "Doporučuji knihu Velké záhady protektorátu od Vladimíra Lišky" |
|
|
|
"Doporučuji" knihu Velké záhady protektorátu od Vladimíra Lišky,Fontána 2002 |
|
|
|
egli napsal v č. 2026: Oki. Som zvedavy.... "Na webu bude do týdne recenze." |
|
|
|
dusab napsal v è. 2023: Na webu bude do týdne recenze. "Nedavno vysla v cestine pekna publikacia "Vychodni fronta" od Winchestra. Poznate to niekto?" |
|
|
|
Tom napsal v č. 2012: Máš na mysli tuto brožůrku?"Musím se pochlubit dnešním úlovkem z antikvariátu: Originál rozpoznávací příručky letadel válčících stran vydaný v němčině -bohužel to má orvané desky a z několika stránek si nějaká trubka udělala omalovánku, jsem ochoten to "dát do placu"" aukro.cz/show_item.php?item=82593554#photo Jestli jo,tak tu mám doma taky a celou. |
|
|
|
Nedavno vysla v cestine pekna publikacia "Vychodni fronta" od Winchestra. Poznate to niekto? Este som ju necital iba listoval, ale zda sa mi ze je to celkom v pohode. Co vy na to? | |
|
|
Hartmann napsal v č. 2020: No i to by bolo riešenie...ale asi by bol problém s umiestnením takého množstva na nete... "Kdyby tu každej zdigitalizoval 1-2 knihy, tak bychom mohli sdílet a sosat snad všechno, co bylo kdy bylo u nás vydáno." |
|
|
|
Kdyby tu každej zdigitalizoval 1-2 knihy, tak bychom mohli sdílet a sosat snad všechno, co bylo kdy bylo u nás vydáno. | |
|
|
Glynwed napsal v č. 2016: Keď už sme pri tomto nestálo by za zamyslenie urobiť si vlastný "Archív" Fronta.cz? Teda každý by napísal čo má za literatúru (resp. to čo je ochotný požičať niekomu ďalšiemu)...no a potom by nebol problém s kontaktovaním daného človeka s tým, či mu ju nepožičia. "Nemáte náhodou někdo tuhle knihu z roku 1968, autor Karl-Heinz Volker Dokumente & Dokumentarfotos zur Geschichte der deutschen Luftwaffe" |
|
|
|
Mám nabídku za 3.350,-Kč....ale pořád to je hodně. Kdyby to bylo do 2.000, tak bych do toho možná šel, ale takhle to vypadá na kopii z nějaké knihovny . | |
|
|
149 eur se ti dávat nechce? www.amazon.de/exec/obidos/tg/detail/offer-li... |
|
|
|
Nemáte náhodou někdo tuhle knihu z roku 1968, autor Karl-Heinz Volker Dokumente & Dokumentarfotos zur Geschichte der deutschen Luftwaffe |
|
|
|
To je skoda. Vychazely totiz (co jsem zatim zjistil) od roku 1941 - 1944. Nejsnaze se shani z roku 1943, bylo jich vytisteno nejvice. Take mam jednu doma | |
|
|
Tom (2012): Gratuluji !!! Mam dotaz k te prirucce: Je zhruba velikosti A6 (mozna i mensi) ? Jaky ma rok vydani ? |
|
|
|
Musím se pochlubit dnešním úlovkem z antikvariátu: Originál rozpoznávací příručky letadel válčících stran vydaný v němčině -bohužel to má orvané desky a z několika stránek si nějaká trubka udělala omalovánku, jsem ochoten to "dát do placu" Hugo Junkers -životopis vydaný v roce 1942, je to poplatné době -zajímavá kapitolka o provozu letounů G-31 na Nové Guineji a další lahůdky Dneska jsem měl úspěšný den |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii