Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
89michael napsal v č. 2453: To neznám.O čem to je??? "Aké máte skúsenosti s knihou V nebezpečných výšinách od S. E. Ambrose ?" |
|
|
|
Aké máte skúsenosti s knihou V nebezpečných výšinách od S. E. Ambrose ? | |
|
|
Nebo Létal jsem s třistatřináctkou | |
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 2449: Zkus si přečíst i další Fajtlovy knihy - např. První doma. I když dle mého názoru je Sestřelen nejlepší "Tak sem přečetl zde doporučovanou knihu Sestřelen od Fajtla a fakt dobrá kniha, díky za tip. A z referátu bylo za 1 :)" |
|
|
|
Knížku ,,Sestřelen'' jsem taky četl | |
|
|
Tak sem přečetl zde doporučovanou knihu Sestřelen od Fajtla a fakt dobrá kniha, díky za tip. A z referátu bylo za 1 :) | |
|
|
ABBOT napsal v č. 2447: Na jaké téma? "můžeš něco doporučit?..." |
|
|
|
Tom napsal v č. 2444: můžeš něco doporučit?...taky by mě zajímal názor na Marek Rys: German Air Projects od Mushroom Model "Seriózní literatura vychází jinde a jinak." |
|
|
|
co se tyce tech letadel na tech strankac 8% prototipy ( vyrobeny max 5 kusu ) a zbytek vymysly | |
|
|
jo, je to takové jako sci - fi - podle těch stránek tedy | |
|
|
Soudím jen podle titulních stran: výmysly a prostředek na tahání peněz z kapes důvěřivých a naivních fantastů, případně náckofilů. S reálnou historií a technikou to nejspíš nebude mít mnoho společného. Seriózní literatura vychází jinde a jinak. | |
|
|
rád bych se zeptal jestli někdo nezná tyhle publikace, popřípadě co si o nich myslí: www.luft46.com/rd/rdreams.html#order a jestli se nedají nějak sehnat v ČR |
|
|
|
Dobrý deň, na webe v jednom príspevku o Slovenskom národnom povstaní autor uvádza, citujem: "Podle jistého německého historika, který se zúčastnil potlačování povstání jako obyčejný voják a po válce habilitoval na doktora společenských věd právě prací o SNP, (mimochodem, asi nejobjektivnìjší prací o vojenských aspektech SNP, jež v 80. letech kolovala mezi československými historiky v samizdatovém separátu..." Neviete, akú prácu mal prispievateľ na mysli? Ďakujem. |
|
|
|
V knihkupectví se teď objevily překlady knih z vydavatelství Osprey. Vydávají je nakladatelství Computer Press a Grada. Jde např. o Pearl Harbor,Den D, Samurajové aj. | |
|
|
Worchester napsal v č. 2438: dneska "Mimochodem, pozdravovali Tě kluci, co byli minulý týden v Trutnově, ode mě? " |
|
|
|
Worchester napsal v č. 2438: což ovšem na začátku tak nebylo"Pokud vím tak ty knihy si ani konkurovat nemůžou. Protože K. popisuje zejména TO a to nebyl hlavní záměr Juřeny & spol. "
Worchester napsal v č. 2438: uvidíme, zda to stihne vydat letos........."Tak to už aspoň bude po 8 letech jasno ! Stejnak to měl opsaný od Holuba, jako vždy "
Worchester napsal v č. 2438: o ničem nevím "Mimochodem, pozdravovali Tě kluci, co byli minulý týden v Trutnově, ode mě? " |
|
|
|
mbbb napsal v č. 2437: Pokud vím tak ty knihy si ani konkurovat nemůžou. Protože K. popisuje zejména TO a to nebyl hlavní záměr Juřeny & spol."PS: "naše" Trutnovsko a Broumovsko mělo čekat, až vyjde kejzlar, aby si to nekonkurovalo to by sme se načekali "
mbbb napsal v č. 2437: Tak to už aspoň bude po 8 letech jasno ! Stejnak to měl opsaný od Holuba, jako vždy "Co jsme s Honzou mluvil, už je na K. pěkně naštvanej a říkal mi, že pokud to nebude letos, tak už se na to vykašle! " Mimochodem, pozdravovali Tě kluci, co byli minulý týden v Trutnově, ode mě? |
|
|
|
Worchester napsal v č. 2436: "Nevíte někdo (doufám, že aspoň mbbb), kde to (opět) vázne? Prý už to má Honza Škoda z FORTprintu v sazbě, ale nechce mu to vydat, či co?" pokud vím, tak Honza zdaleko všechno nemá od Kejzlara. Co jsme s Honzou mluvil, už je na K. pěkně naštvanej a říkal mi, že pokud to nebude letos, tak už se na to vykašle! PS: "naše" Trutnovsko a Broumovsko mělo čekat, až vyjde kejzlar, aby si to nekonkurovalo to by sme se načekali |
|
|
|
Worchester napsal v č. 2322:
"Mimochodem nevíte někdo, kdy by měla vyjít kniha M.Kejzlara na téma Trutnovsko 1938?
Worchester napsal v č. 2337: Nevíte někdo (doufám, že aspoň mbbb), kde to (opět) vázne? Prý už to má Honza Škoda z FORTprintu v sazbě, ale nechce mu to vydat, či co? "Tak jsem konečně zase mluvil s panem Kejzlarem. Kniha by měla po 8 letech čekání konečně vyjít příští rok na jaře " |
|
|
|
jkmineral napsal v č. 2433: Mám u sebe, proč se ptáš? ""Těžká děla Škoda" " |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii