Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
To se jí fakt nedivím. Ještě tak "Syna pluku" bych Ti toleroval Člověče, já v Tvým věku četl verneovky a cestopisy a o nic jsem nepřišel. Spíš naopak. |
|
|
|
sem si vzal Tankovou válku na čtenářskou hodinu...a učitelka hned že je to na mě moc složitý a že to nemá děj....(je mi 12 let) | |
|
|
Ten koment jsem pustil já a dnes jsem to chtěl Kubovi říct osobně, ať se k tomu vyjádří sám. Také nechápu, co by se mu nezdálo. | |
|
|
www.fronta.cz/?komid=14465 Co se mu nezdá? Já tím zatím listoval jen krátce ("dostanu" to k vánocům) a narazil jsem jen na "dvoumotorové Fokkery", což je spíš nepozornost redaktora. Naopak se mi líbilo, odkud všude "vyšťourali" fotografie. |
|
|
|
Moje nej kniha Tanková válka | |
|
|
Vyšla kniha o Neville Chamberlainovi, viz www.kosmas.cz/knihy/150037/neville-chamberlain/ |
|
|
|
he-111 napsal v č. 2852: Ta od Ilji Erenburga? "moja najoblubenejsia kniha je Pád Pažíže" |
|
|
|
moja najoblubenejsia kniha je Pád Pažíže | |
|
|
sawel napsal v č. 2848: "Dobrý den, můj příspěvek nebude o knize, ale o kalendáři. Marně se snažím někde koupit nástěnný kalendář s obrázky tanků nebo bojových vozidel z druhé světové. " nevím sice, k čemu je to dobré, ale tady něco takového nabízí: www.reenactor.cz/385-kalendar-2010-boris-mos... |
|
|
|
sawel napsal v č. 2848: Nevím jak letos, ale loni jsem nakoupil kalendáře na rok 2009 s fotkami vojenské techniky (šlo o exempláře Vojenského technického muzea v Lešanech "v akci") v Levných knihách - ale fakt nevím, jestli letos taky někdo něco podobného vydal. "Marně se snažím někde koupit nástěnný kalendář s obrázky tanků nebo bojových vozidel z druhé světové. Nevíte někdo kde by se dal sehnat?" |
|
|
|
Pavel Šrámek napsal v č. 2846: Obecně mi poněkud uniká smysl vydávání (tedy spíše systém rozšiřování) těchto publikací AVISem potažmo v současnosti PIC MO. Prezentace armády a její historie pouze v úzkém okruhu armády samotné (ke všemu ještě evidentně s malým úspěchem...)? "Soubory zmizely a zůstaly jen obálky těchto knih. Zřejmě to kazilo kšefty na Aukru." |
|
|
|
Dobrý den, můj příspěvek nebude o knize, ale o kalendáři. Marně se snažím někde koupit nástěnný kalendář s obrázky tanků nebo bojových vozidel z druhé světové. Nevíte někdo kde by se dal sehnat? Díky za všechny tipy a omouvám se, jestli tohle není to správné forum pro tenhle dotaz. | |
|
|
čet.Hrad napsal v č. 2845: Jak se tak dívám na to přihazování, tak se najdou větší blázni než já . Je to škoda, že ty soubory stáhly . "Ty seš blázen, kniha bývala zdarma ke stažení ve formátu PDF na stránkách army.cz. Zkus gůglit a myslím, že bys ji mohl najít. Ta tisícovka, kterou jsi přihodil je skutečně hodně přehnaná. Nebo by to někdo ze zdejších návštěvníků mohl mít staženo a mohl by to "zapůjčit"." |
|
|
|
Jak už tady před časem psal tuším Fuky, na webu army.cz už knihy vydané bývalým AVISem nelze stáhnout ani prohlédnout. Soubory zmizely a zůstaly jen obálky těchto knih. Zřejmě to kazilo kšefty na Aukru. | |
|
|
Ty seš blázen, kniha bývala zdarma ke stažení ve formátu PDF na stránkách army.cz. Zkus gůglit a myslím, že bys ji mohl najít. Ta tisícovka, kterou jsi přihodil je skutečně hodně přehnaná. Nebo by to někdo ze zdejších návštěvníků mohl mít staženo a mohl by to "zapůjčit". |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 2842: Hmmm zkusím se zapojit, byl by to nádherný dárek "Já se picnu, někteří lidé mají celkem drzost a něteří jsou zase naopak blázni: www.aukro.cz/item811333429_ceskoslovenska_ar..." |
|
|
|
Zemřel válečný fotograf Ladislav Sitenský www.novinky.cz/kultura/184399-zemrel-valecny... Jeho fotografie byly jsou a budou nádherné, inspirativní a vypovídající. |
|
|
|
Já se picnu, někteří lidé mají celkem drzost a něteří jsou zase naopak blázni: www.aukro.cz/item811333429_ceskoslovenska_ar... | |
|
|
mbbb napsal v č. 2840: Já vím, že to šlo, ale teď to tam nikde nevidím. "nevím, já tohle nesleduji, dříve to šlo" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 2839: nevím, já tohle nesleduji, dříve to šlo "Jdou vůbec ty publikace ještě stáhnout v PDFku???" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii