Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
Ja vam nevim, ale osobne jsem se uz prestal rozcilovat nad knimami ala "Peklo...". Je to ztrata casu a DuGalle ma pravdu, i to nejsprostci slovo se da s Waffen SS velmi uspesne pouzit. | |
|
|
Tom a Kreon: Recenzi psát nebudu, protože si tohle ani nekupuju. Kdyby to bylo v knihovně-možná... A ohledně těch názvů. Berte to jen obecně. |
|
|
|
Marek (754): www.svojtka.cz/shop/shop.php?kateg_id=1 | |
|
|
Přesně tak, máme zase jenom plnou hubu keců a skutek utek . | |
|
|
Brunner: Takovejhle brak poznáš většinou už z názvu. Když se to jmenuje jako Hitlerovi tajné zbraně atd. jedná se většinou o název, který upoutá lidi... | |
|
|
BRUNNER: hlavne nech je z toho knižka
Hlavně ať si to lidi (holé lebky, prázdný mozek) kupujou... |
|
|
|
DuGalle (756): Je to pořád ten samý nakladatel... | |
|
|
Podobnou knížku mám ve francouzštině - válka rozebraná den za dnem... | |
|
|
Kdyby raději vydali něco podrobnější o bojích celkově. Jednotlivé divize na obou stranách, mapy, boje. Ideální by bylo pěkně "den za dnem". | |
|
|
Je zvláštní že to pojmenovali takhle podobně. Stejně to určitě zase bude výběr toho co už vyšlo . Takže určitě nic nového. | |
|
|
Marek napsal v č. 754: Nekecám, chvíli jsem na to zíral jestli to není jenom provokační letáček. Nebyl. Ale abych to otevřel, na to jsem sílu neměl. Předpokládám že to je stále stejný vydavatel... "DuGalle : To fatk vyšlo ? Jak to vypadá a co to stojí ? Respektive stojí to za to ? Není to zase od Svojtky " |
|
|
|
DuGalle : To fatk vyšlo ? Jak to vypadá a co to stojí ? Respektive stojí to za to ? Není to zase od Svojtky . | |
|
|
Marek napsal v č. 747: Je to jednoduché: Veľa ľudí (na iných diskusných fórach) si zvyklo podporovať názor, že bojové kvality (a morálka) príslušníkov Waffen SS na západnom fronte, boli rovnako vysoké ako bojové kvality (a morálka) amerických Rangerov a výsadkárov, čo je, teda aspoň podľa mňa, jedna veľká blbosť. "Lipton (734) : Mohu se zeptat na bližší význam ? Jak se tomu dá rozumnět ?" |
|
|
|
Lipton (734) : Mohu se zeptat na bližší význam ? Jak se tomu dá rozumnět ? | |
|
|
Baronet!Respektive v Knižním klubu. | |
|
|
Currahee: Vďaka za informáciu. Budem sa po tej knihe musieť pozrieť. V ktorom vydavateľstve bola vydaná? | |
|
|
Lipton napsal v č. 741: Je to jedna z mála knih od zmiňovaného autora,která opravdu stojí za to,ano jsou to "Hitlerovi speciální jednotky".Obzvláště kapitola o vysílači v Glliwicích stojí za přečtení,a kapitola o Brandenburgu také. "Ja som to ani netvrdil. Ale po prečítaní egliho recenzie na jednu z Lucasových kníh, som o tomto pánovi (a jeho knihách) začal pochybovať." |
|
|
|
Mno a proto je nejlepší číst monografie technicky...tak jsou jen "technické" žvásty | |
|
|
U nás si moc nevybereš, pouze naprosté minimum knížek (kupodivu většinou českých autorů) není subjektivním žvástem vychvalujícím jednu či druhou stranu... | |
|
|
DuGalle napsal v č. 740: Ja som to ani netvrdil. Ale po prečítaní egliho recenzie na jednu z Lucasových kníh, som o tomto pánovi (a jeho knihách) začal pochybovať. "Já jí nehodnotím, jenom říkám že něco asi je..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii