Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
FUJ06 napsal v č. 1072: Neboj! Pokud ji potřebuješ tak ti mohu hned poslat. Mám ji sice rozečtenou ( a dvě další ), ale už mám možnost si ji půjčit i jinde. Záložku jsem žádnou nenašel. "Enigma: počkej, to mi chceš říct, že si tu knihu rozporcoval Kdybch ji tak mohl vidět ?? a tu založku pošli taky, to jsem si tam zapomněl " |
|
|
|
Nazdárek, neznáte nějakou dobrou knížkuo V1 a V2? Něco co by bylo hodně podrobnýho.. | |
|
|
Brunnner: protoze jsem to nemyslel zas tak vážně !! | |
|
|
Enigma: počkej, to mi chceš říct, že si tu knihu rozporcoval Kdybch ji tak mohl vidět ?? a tu založku pošli taky, to jsem si tam zapomněl |
|
|
|
Čítali ste niekto knihu Ocelová pěst: Historie britských Commandos od Ruperta Butlera? | |
|
|
FUJ06 napsal v č. 1067: Já bych mu nevěřil!!! "BRUNNER: ja radarovi věřím !!" |
|
|
|
Brunner:Co "Soldat"? | |
|
|
BRUNNER: ja radarovi věřím !! | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1063: Ale víš, 700 stranek se na jednou čte těžko + hodně věcé jsem naspal sem i z teto knihy !! teď ji má Radar a to ji dostanu asi na 4 díly "Máš čítať knihu jedným dychom a ne "často" |
|
|
|
Ohledně obalu knihy vydavatel spoléhá buď na to, že případnou nesrovnalost čtenář nepozná, nebo na to, že poslední dobou (ikdyž trochu delší) jsou "in" knihy o hriných vojácích Wehrmachtu a Waffen SS. | |
|
|
SK napsal v č. 1061: Proč bohužial ? "hej...bohužial..." |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 1060: hej...bohužial... "Znáte někdo knihu Historie německé armády?" |
|
|
|
Znáte někdo knihu Historie německé armády? | |
|
|
Kralik napsal v č. 1055: Mě už se hodněkrát stalo, že se mi při častém čtení kniha zlomila na dvě části. Enigma dosvědčí "Mě na obalech od JOTY vadí hlavně povrch. Není hezkej a obal je takovej koženej a na knížce špatně drží." |
|
|
|
curahee napsal v č. 1056:
"Pánové,nejde o obal,ale obsah"
FUJ06 napsal v č. 1049: Jasně, kdybych si kupoval podle obalu, tak bych si mohl založit galerii "Většinou člověk, který kupuje knihy o 2ww nakupuje podle obsahu knihy a ne podle obalu Ale taky bych tam dal jinačí obal " |
|
|
|
Samozřejmě. Ale, když už se tady debatovalo o obalech.... | |
|
|
Pánové,nejde o obal,ale obsah! | |
|
|
Mě na obalech od JOTY vadí hlavně povrch. Není hezkej a obal je takovej koženej a na knížce špatně drží. | |
|
|
Jestli je někdo tady z Prahy a vlastní Sloužím vlasti od Ivana N. Kožeduba,tak ať se ozve sem,nebo icq-290965885,pokud by chtěl půjčit,nebo jestli víte že je v nějakém obchodě,ale to asi mailto:těž[email protected] | |
|
|
Lipton: Bohužel, JOTA dává na obaly jenom to, co se ji líbí !! Takže klidně i němce, kteří jsou hodně fotogeničtí Dobře, kašlem na to |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii