Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
Jaká je asi nejlepší kniha o letadlech????? | |
|
|
Moc nová neni... vyšla v září 2004 takže se omlouvam... | |
|
|
Vyšla nová kniha o československé a české armádě.... SRDCE ARMÁDY- generální štáb 1919-2004. Je to od stejného autora jako kniha Atentát - oprace Anthropoid. Opět neprodejná, ale jestli se vám dostane do rukou, tak do ní jukněte... fakt pěkný Je tu historie ČS a České armády ( s obrázkama takže ani negramoti jako já nejsou ochuzeni ) hodnocení 100% |
|
|
|
Perry: Diky. Muzes byt konkretnejsi ? | |
|
|
guano napsal v č. 1205: Nic moc.... "Panove, cetl jste nekdo knihy Kota 112 a Z poslednich sil od nakladatelstvi Jota ? Jake jsou ?" |
|
|
|
Panove, cetl jste nekdo knihy Kota 112 a Z poslednich sil od nakladatelstvi Jota ? Jake jsou ? | |
|
|
MBlata Janusz Piekalkiewicz: Operace Citadela ,Stalingrad,Arnhem 1944,Tanková vojna 39-45,Zmrzlá ofenzíva.... |
|
|
|
MBlata(1193): Upřímně řečeno, nevím. Klienti by tam asi přizpívat už nemohli. Maximálně tak pozůstalí. Nicméně, pokud tě to hodně zajímá, mohu se tě zeptat. | |
|
|
MBlata napsal v č. 1199: Já zas doporučuju zalistovat,tenhle "spisovatel" se tu probíral nejméně stokrát... "doporučuju. Pokud ano, co vy na to" |
|
|
|
Co takhle nějaká dobrá knížka o holocaustu? Nebyla by? | |
|
|
Líbí se vám Sven Hassel? Jeho knížky jsou kombinace románů a literatury faktu. Pokud jste nečetli, vřele doporučuju. Pokud ano, co vy na to? | |
|
|
Jamamoto napsal v č. 1193: Kde je tahle věc k vidění? Jen v těch Strašnicích. Existuje vůbec něco jako "Návštěvní kniha krematoria"? "Návštěvní kniha krematoria Strašnice?" |
|
|
|
curahee napsal v č. 1176: "Patton napsal v č. 1175: "ale zkus leteckou válku od Janustze Pieklavitze(To jméno je trošku jinak, polsky moc neumim) nebo je publikace Východní fronta, jenže na autora si teď nevzpomenu"" Ten chlapík se tuším jmenuje Piekalkiwitz nebo přibližně tak nějak. Nevíte to někdo přesně? Prý psal i o tankových bitvách, což by mě docela zajímalo.. |
|
|
|
Jestli chceš knihu vydanou u nás, tak R. Ströbinger - Záhada Wallenberg (Votobia, Olomouc 2001). Kvalitu neznám (Ströbinger je známý publicista). | |
|
|
Brunner(1192): Návštěvní kniha krematoria Strašnice? | |
|
|
Karaya1: Je to taková černá knížka o něco větší než formát A5 ? Jestli jo tak ji mám taky, ale ještě jsem ji nezačal číst... | |
|
|
Může mi prosím někdo napsat pár slov ke knize Edmunda L. Blandforda Nacistické tajné služby..? Díky. | |
|
|
znáte někdo knížku překvapená minulost a knihu vlkodlaky kryje stín? | |
|
|
mna osobne to moc nezaujima ale mozno to pomoze niekomu inemu www.crossandcockade.com/contents.htm |
|
|
|
co si myslite o knihe ocelova lavina? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii