Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
HARM: tak se koupit ještě dají, resp. vyšly znovu ve druhém vydání: www.nln.cz/search.php?type=author&keywor... |
|
|
|
Publikace Srdce armády (Generální štáb 1919-2004) ke stažení v PDF: www.army.cz/scripts/detail.php?id=5440 |
|
|
|
Půjčit se dají skoro kdekoli, ale koupit už asi ne, jedině někde v antikvariátu (vyšly 1992, to už je 13 let - to je jak věk xfishe | |
|
|
Dajú sa ešte v Čechách v nejakom vydavateľstve kúpiť Churchillove 6-dielne pamäti o WW II? | |
|
|
Rád bych upozornil na velice zajímavý počin na poli našich historiků a to na novinku Vojenské osobnosti československého odboje 1939 až 1945 viz. nakoukněte www.army.cz/scripts/detail.php?id=5991 bohužel musíme čekat na distribuci . | |
|
|
Jake knihy u nas vysly s tematem Velky utek se Saganu ? (mimo p. Brickhill - Noc nekryje uprchliky) |
|
|
|
Pokud někdo často navštěvuje iDNES a má alespoň 11 000 dukátů v MůjPASu, má možnost získat zdarma knihu Osvětim - nacisté a konečné řešení od Laurence Reese. Já teď sice budu surfovat jako blázen, ale pochybuji, že až požadovaný počet bodů dosáhnu, bude ještě kniha k mání | |
|
|
četl někdo: NIJMEGEN operace market garden od Tima Saunderse,nakladatelství Jota??? | |
|
|
četl někdo encyklopedii 1.světová válka? taková velká, hodně fotografií,cena 800-1000Kc,nakladatelstvi DK...nevím totiž jestli si ji mám koupit,je totiž zatavená v igelitu | |
|
|
Zakopova valka je dobra, ale je zamerene vice mene jen na nektere udalosti. Celkovy prehled je v knize 1.sv. valka od Liddel Harta. | |
|
|
Dzin napsala v č. 1244: Dzin: ano,nestárnoucí kvalita "Zákopová válka od Yvette Heřtové." |
|
|
|
Perry: Zákopová válka od Yvette Heřtové. | |
|
|
nezná někdo nějakou dobrou knihu o první světové válce? | |
|
|
Dost dobré jsou Bojoval jsem u Kurska a Bojoval jsem u Kyjeva od Helmutha Nowaka. | |
|
|
svojtka ten vydavy strasne knizky ,zejmena o zbranich tj. des!!! | |
|
|
To xfish5: ..."2 stejné fotky a 2 různé popisky (Pod hákovým křížem a Das Reich) " To není jenom u Svojtky. Například Poláci se svýma Militariema , tam je to děs. Nejhorší je to , že i v jedné monografii je občas u té samé fotografiie pokud je tam vícekrát různá popiska. |
|
|
|
nema jen tak nekdo cilou nahodou knihu ,, jak jsme pochodovali do sudet,,??? | |
|
|
Nejlepší je notýsková kniha od Gottharda Heinriciho: Zrození bitvy. Je to o bitvě u Kurska z pohledu německého velení | |
|
|
Mělo to být "....ZE ŽIVOTA" ale su nasraný a B je vedle V. Tak sorry | |
|
|
JEDNA ZE ŽIBOTA!! Tak jsem objevil v Brně v Olympii knihkupectví (až teď , protože jindy letím a tak, tak stíhám film v Multiplexu) kde měli knihu kterou dlouho sháním - Roučka, Skončeno a podepsáno. Byl pátek a já po filmu Pád třetí říše neměl co dělat tak jsem bloumal i knihu spatřiv radoval se. Maja ale pouze 450,- (v)keš(eni) prolistoval jsem a s dobrým pocitem valil domů.(Stojí totiž cca 530,-) Dnes valiv se pro tu knihu s litrem ve šrajtofli sděluji prodavači požadavek, ten písá něco na klávesnici, usměje se, sdělí, že ji ještě mají..... a vybíhá. Čekám vteřinu,......dvě (kurnik kde je!!!) ......minutu!!!(já ho zabiju), konečně, už jde. ALE KNIHU NEMÁ!!. Jdu mu teda ukázat kde v regálu před několika dny ležela! NIC. Opětovná kontrola v PC, přes pokladnu neprošla. Tedy asi jo ale nějak není placená!!! ON JI NĚKDO ŠLOHL!!!!! Pokud ji někdo doma máte přeji pěkné počtení (objednal jsem si novou HEČ - ve skladu měli ještě celé dvě!!!) Já vím, že je 530,- MOC, ale je i KNIHOVNA!!! ty cos si ji jakože KOUPIL!!! A v ní ti ji půjčí i domů!!! Já to tak prvně udělal!!! Šlo to! Jo a aspoň jsem si koupil Dobytí Berlína, či tak nějak se to menuje!! |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii