Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
Četli jste někdo knihu od Petra Lindy "Patton byl váš nejlepší" ? | |
|
|
www.ospreypublishing.com/title_detail.php/ti... | |
|
|
Knihy o německých člunech třídy S......znáte někdo nějaké? | |
|
|
cinik: Ty Guinessovky jsem viděl v knihovně a ta Kniha vojevských omylů je vlastně jen první díl Guinnessovy knihy válečných omylů. | |
|
|
guano: Ani se ti nedivím. | |
|
|
Dzin: Tak to mame stejne vydani, mel jsem obavu, aby mi neco neuniklo..... | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1154: Ahoj, tu knihu jsem četl a je bomba. Je to oprvdu nevšední pohled na dané téma - češi ve Wehrmachtu. "Četl jste někdo knihu Pod hákovým křížem?" |
|
|
|
guano: (1157) Četl jsem vydání z devadesátých let. Já jsem právě četl starší AZ magazín, kde byl rozhovor s autorem. Tam řikal, že by chtěl napsat tři knihy o porovnání vnímání války na Západě a Východě. Myslím, že to měli být reportéři, vojáci a civilisté. Jak jsem se dověděl, tak zatím je jenom o reportérech a asi taky poslední. | |
|
|
Dzin 1155:
Tak jsem právě dočetl knihu "Tisíc tváří odvahy" o válečných reporterech. Opravdu dobrá kniha.
Ona znovu vysla, nebo jsi cetl vydani z cca zacatek 90. let ? |
|
|
|
To Králík: Tuhle neznám... Ale znám od dotyčného tři jiné knihy, které sice odborníky až tak nezaujmou, nicméně jakoponěkud bombastický průřez pitoreskními situacemi a postavami a největšími blundry je lze vzít na milost. Jde o: Guinnessova kniha válečných omylů 1 Guinnessova kniha válečných omylů 2 Guinnessova kniha námořních omylů |
|
|
|
Tak jsem právě dočetl knihu "Tisíc tváří odvahy" o válečných reporterech. Opravdu dobrá kniha. | |
|
|
Četl jste někdo knihu Pod hákovým křížem? | |
|
|
Ve výrocích slavných osobností jsem napsal několik výroků z knihy Geoffreye Regana Kniha vojenských omylů. Doporučuji!! | |
|
|
Glynwed: (1149) No jeje, moc dobře napsaná, dokonce jsem jako malý obrečel, když zabili jejich prvního velitele. Nemohl jsem dokonce kvůli tomu ani usnout a maminka s babičkou mě museli utěšovat, že to bylo jen jako. | |
|
|
Rudel: S polečně se dvěma údery pod pás to je nejlepší knížka od Fajtla. Doporučuju. | |
|
|
Rudel, Dictator: Samozrejme | |
|
|
to Dictator: Jo, četl...mile mě překvapilo že zde chybí hrdinní politruci...jinak dobře čitelná beletrie na pozadí skutečných operací. | |
|
|
Rudel napsal v č. 1147: Samozrejme,dobre citanie,mozem doporucit. "Sestřelen od Fr. Fajtla" |
|
|
|
Zná někdo knihu Sestřelen od Fr. Fajtla??? | |
|
|
A četl jste někdo Historie německé armády? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii