Rekonstrukce bitev z 2. světové války
|
|
---|---|
Mocny_Fanda napsal v č. 264: A ty jsi nějaký viděl?? "ideologií" |
|
|
|
Prý se říká, že staré ruské filmy jsou lepší než nové filmy z USa
Tomu bych docela věřil....Hlavně bitva o midway byla udělaná z puvodnich(!) obarvených záběrů,kde jen to bylo možné.. Ale přesunul bych se s touto debatou do Filmy o WW2 |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 261: Prý se říká, že staré ruské filmy jsou lepší než nové filmy z USa "jde to udělat na počítači ale ten výsledek! zkušené oko pozná že jde o 3D model... když porovnáš Pearl Harbor (fuj) a třeba bitvu o Midway kde jsou pravé stroje nebo kusky filmů z války, je to sice starý film ale vypadá mnohem líp než Pearl Harbor" |
|
|
|
Tom napsal v č. 260: A o vánocích "O broskvích " |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 256: Tak si vem třeba Pearl Harbor. Tam taky filmovali s loděmi, které neexistují. třeba Arizona "to neni možné ani teoreticky,vezmi si třeba zmíněnou bitvu o midway,kde bys chtěl schánět letadlové lodě z WW2??? Nebo jiné bitvy..... Pdle mě je to naprosto nemožné " |
|
|
|
pánové | |
|
|
No asi tak ýe by tam byly rekonstrukce těch nej... botev ve wwii
to neni možné ani teoreticky,vezmi si třeba zmíněnou bitvu o midway,kde bys chtěl schánět letadlové lodě z WW2??? Nebo jiné bitvy..... Pdle mě je to naprosto nemožné |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 254: "Američani na to nemají finance! musí přece financovat válku v Iráku!!! to je důležité a lidu spojených států prospěšné, viďte pane Bush?" hm přeně. válka v TIráku je směšná. Nvíc Rusáci by se asi do něčeho takovýho nepustili |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 248: No asi tak ýe by tam byly rekonstrukce těch nej... botev ve wwii "Nevím jak to přesně myslíš,ale proč ne... " |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 251: Já osobně bych se do něčeho takovýho nepouštěl. Ale určitá domluva mezi státy, ktere hráli hlavní rolive válce...... No nevim "no to určitě jo... jestli tam chceš Kursk (začni schánět tranky), jestli chceš Midway (začni schánět letadla), jestli chceš Stalingrad (začni schánět lidi).... a hlavně začni schánět peníze pač na to bude i King Kong krátkej" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 249: No to asi jo "to by byl drahej kšeft" |
|
|
|
Byli jste někdo letos v květnu na rekonstrukci bitvy o rozhlas?? Já ano,a viděl jsem uplné h****,protože už tak dost překážející diáváci si vzali na ramena malé děti a neměl jsem šanci
Brali byste filmový seriál kde by byly ty nej.... bitvy WWII
Nevím jak to přesně myslíš,ale proč ne... |
|
|
|
Brali byste filmový seriál kde by byly ty nej.... bitvy WWII | |
|
|
těžko
Škoda,rekontrukce tohoto zaměření (nějaká reálná událost mezi německem a ČSR) by byla super.
na originálním místě na to není dost prostoru, čsl. celnice již dávno nestojí a ještě ke všemu je to přímo na hranici
K tomu neni co dodat,to by opravdu nešlo... |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 243: těžko, na originálním místě na to není dost prostoru, čsl. celnice již dávno nestojí a ještě ke všemu je to přímo na hranici - když myslím přímo, takl přímo - pomník je od čáry asi 2 metry "Myslíte že by šla udělat rekonstrukce tady tohoto???" |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 243: uričtě, ale chce to lidi, prachy (a zase prachy) a příběh, tj.: jestli tam naběhne 10 henleinovců a bude 5ti minutová přestřelka, tak to nikoho moc nezaujme "Myslíte že by šla udělat rekonstrukce tady tohoto???" |
|
|
|
Myslíte že by šla udělat rekonstrukce tady tohoto??? www.luzicke-hory.cz/op_wache.html |
|
|
|
Hofi napsal v č. 241: " www.militaryfoto.sk Množstvo zaujímavých fotiek z českých, ale hlavne slovenských akcií + iné (napr. fotky z expozície Voejenského múzea v Piešťanoch" zajímavý, ale jestli sem se dobře koukal, tak na Slovensku nejsou žádné ukázky se vztahem k čsl. legiím, či r. 1938. Škoda |
|
|
|
www.militaryfoto.sk Množstvo zaujímavých fotiek z českých, ale hlavne slovenských akcií + iné (napr. fotky z expozície Voejenského múzea v Piešťanoch). |
|
|
|
No, myslím že v jakémkoliv Army Shopu seženeš hafo nášivek USArmy...nebo je dobré zavítat na nějakou rekonstrukci bojů WW2 - tam se vždy objeví stánkaři |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Rekonstrukce bitev z 2. světové války