Rekonstrukce bitev z 2. světové války
|
|
---|---|
Takže jestli to dobře chápu, letos tam byli tři vozy na podvozku Lt.38 a to Hetzer, Lt.38 a švédský tank? | |
|
|
Hetzer tam byl v celkem pěkné ambushi | |
|
|
Jak bylo v Lešanech? Povídejte, přehánějte Byl tam i Hetzer? btw. nevíte kdy vyjde 3. číslo HaV? |
|
|
|
Co se týče Tankového dne, bude tam i Jagdpanzer 38(t) Hetzer? V HaV psali že jo, ale nikde jinde o tom nebylo zmínky. | |
|
|
čet.Hrad napsal v č. 282: Zato jsem byl jinde, což mi stačilo na pět let dopředu. Víš moc dobře, že akce podobného charakteru nemusím, a už vůbec nemusím AČR... "A v tom volá Fuky, že za námi nepřijede. Omlouvá to slovy: "Stejně není o co stát." No když tam nikdy nebyl..... " |
|
|
|
Streso napsal v č. 343: OK,teď se musím sobě zasmát "k jo Vozidlo patří k Československé samostatné obrněné brigádě." |
|
|
|
Worchester napsal v č. 342: Však jo Vozidlo patří k Československé samostatné obrněné brigádě. "Já myslel, že je to mezinárodní označení vozidel pro Československo " |
|
|
|
Streso napsal v č. 341: Já myslel, že je to mezinárodní označení vozidel pro Československo "to "CS" tam má být" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 340: Dostane to ještě jiné disky,které se budou více přibližovat původním,to "CS" tam má být,kamufláž a značení je podle orig.fotek." Streso: Možná by neuškodilo dát pneumatiky s většími vzorky a sundat "CS", ale rýpat umí každý , jinak je to pěkná replika. Kdo je ten šťastlivec, kdo Humbera vlastní, mám na mysli jaký KVH?" Humbera má pod křídly ForteG |
|
|
|
Streso: Možná by neuškodilo dát pneumatiky s většími vzorky a sundat "CS", ale rýpat umí každý , jinak je to pěkná replika. Kdo je ten šťastlivec, kdo Humbera vlastní, mám na mysli jaký KVH? | |
|
|
Worchester napsal v č. 338: Je to podvozek z auta ARO,tudíž má náhon na všechny čtyři kola,lze přiřazovat nebo odpojovat přední nápravu a také možné použít redukci."Streso-Co slouží jako podvozek pro ten Humber? Není to citroen? " Obracené řízení způsobilo přesunutí volantu z levé na pravou stranu. |
|
|
|
Streso-Co slouží jako podvozek pro ten Humber? Není to citroen? | |
|
|
bubu napsal v č. 329: Protože to mělo řízení v pravdě aglické Obrácené převody, tudíž při otočení volantem doleva auto zatočilo doprava "Streso: proč ten úhybný manévr před cyklistou?? měl by spíše uhnout on" |
|
|
|
Streso: proč ten úhybný manévr před cyklistou?? měl by spíše uhnout on | |
|
|
To "famo" tam bylo už minulý rok Jinak v Lichkově to nebyl BrenCarrier,ale MortarCarrier určený k převozu 3" britského minometu Dokonce jsem se na něm svezl,super houpačka Něco ze zkušební jízdy repliky obrněného vozidla Humber Mk.III,které bylo možno shlédnout v Lichkově. PS: Na prvních dvou snímcích vozidlo neřídím ,pak už ano |
|
|
|
Ondra napsal v č. 301: Jako vysvětlení, že pád řopíku byl rychlý i proto, že celková ukázka nebyla dlouhá (takže dobývání trvalo zhruba její polovinu, takže relativně dlouho). "Je to myšleno jako klad nebo jako zápor?" |
|
|
|
K té četnické motospojce na Cihelně. Jednalo se o štábního strážmistra churchman.wbs.cz/motospojka_original.jpg A pěkná fotka ještě zde www.europeanbattlefield.net/events/Cihelna20... |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 303: Dobrá historka.... Měli bychom takovéhle hlody začít sepisovat..."to tady musím napsat otázku návštěvnice Boudy. Slečna tak 15-16 let se ptá otce: "Takže oni ty pevnosti stavěli zbytečně?" Otec: "No dá se říct že ano." Slečna: "A to jim nevadilo, že je staví zbytečně?""
fusilier napsal v č. 308: To já bych k tomu nikoho nepustil na 10m Viz. www.fronta.cz/foto/jak-konci-exponaty i když je to trochu něco jiného "A pak po ní lezli děcka, ale úplně všude, do obou kokpitů i do nákladového prostoru." |
|
|
|
Worchester napsal v č. 295:
" Mám pocit, ač název zněl "mobilisace Cihelna" byla tam několikanásobná přesila německých sil "
Ondra napsal v č. 301:
"Není pravdy, řádově byly počty stejné"
bubu napsal v č. 302: Za prvé, bylo to myšleno pouze z mě dostupných fotografií z akce, kde většina fotek zachycuje fašouny či jejich vybavení.
"co bys čekal, když Němci útočí tak jich víc být musí"
čet.Hrad napsal v č. 303: Dobrý, ale již jsem něco podobného kdysi u mé sestry slyšel
"lečna tak 15-16 let se ptá otce: "Takže oni ty pevnosti stavěli zbytečně?" Otec: "No dá se říct že ano." Slečna: "A to jim nevadilo, že je staví zbytečně?""
čet.Hrad napsal v č. 310: Ježiši, to je technika??!! Že, by železný oř? Ještě, že tam Hrad napsal i toho smajlíka
"Seznam účastnící se techniky: dva koně "
Ero napsal v č. 314: Ano, byla tam četnická motospojka "Ještě tuším tam jezdil četník na motorce " |
|
|
|
SdKfz 222 www.panzernet.net/panzernet/stranky/obrnenav... SdKfz 232 www.panzernet.net/panzernet/stranky/obrnenav... Tady je o německé technice ještě víc www.panzernet.net |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Rekonstrukce bitev z 2. světové války