Rekonstrukce bitev z 2. světové války
|
|
---|---|
Tak fotky z Dukly 2006 sú už aj na pevnosti.szm.sk | |
|
|
Prvé fotky sú už na detektorwebe, určite sa niečo objaví i na militaryfoto, pevnosti.szm.sk a na stránkach usporiadateľa. | |
|
|
Jaro napsal v č. 364: Nedostal som sa tam nevies poradit kde su foto z akcie nech si aspon pozrem o co som prisiel??? "Akcia na Dukle bude v sobotu 7.10.2006 o 14.00 v Údolí Smrti." |
|
|
|
Jaro: Presne to som myslel. Dikes. | |
|
|
Nepochopil som celkom zmysel otázky. Scenár akcie je na stránkach usporiadateľa - KVH Košice: kvhk.webovastranka.cz |
|
|
|
Jaro: nevies co tam ma byt? | |
|
|
Akcia na Dukle bude v sobotu 7.10.2006 o 14.00 v Údolí Smrti. | |
|
|
Neviete kedy ma byt akcia na Dukle? | |
|
|
Hartmann napsal v č. 361: Hele abys měl příště v Brně kde spát "čet. Hrad zaspal " |
|
|
|
Tak máme zas za sebou další rekonstrukci, tentokrát dnešní Milostovice u Opavy. Good! Sešli jsme se tam jen s Fusilierem (čet. Hrad zaspal ) a vychutnali si mimo jiné opět LT-38. Organizátorům a účinkujícím patří poděkování a spešl thanks "Němcovi", co mě nechal po ukázce vystřelit z MP 40 | |
|
|
Hartmann: díky! - poslední dobou mi toho uniklo víc | |
|
|
Komu unikla v neděli toulavá kamera o bojích o slavonické řopíky, tak se na to může kouknout. Posuňte se na čas 9:40. www.ceskatelevize.cz/vysilani/03.09.2006/112... |
|
|
|
Tak to se tam uvidíme . Napiš mi ještě SZ. Ať tu nemarasíme diskusi. | |
|
|
fusilier napsal v č. 355: Pravděpodobně já a Hartmann, možná Fuky (ale nechci mluvit za něj, nevím jistě). Chtěl bych poté ještě projít TO kolem Sádku. "Jedete někdo do Milostovic?" |
|
|
|
Jedete někdo do Milostovic? | |
|
|
fusilier napsal v č. 347: Zde pár fotek z akce "Jak bylo v Lešanech? Povídejte, přehánějte Byl tam i Hetzer? " www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang... |
|
|
|
fusilier napsal v č. 352: To myslím že stáčí "ledaže by sejmuli úsťovou brzdu"
Worchester napsal v č. 351: Já myslím že ten je nepojizdný, né ? "Škoda, že se neúčastnil ještě náš "povstalecký" Hetzer..." |
|
|
|
Streso napsal v č. 350: Co sem viděl fotku jak to rekonstruovali, tak mu asi vyměnili kanon ne, protože to vůbec nešlo poznat že to je G-13, ledaže by sejmuli úsťovou brzdu. "G13 alias Hetzer " |
|
|
|
Streso napsal v č. 350: Škoda, že se neúčastnil ještě náš "povstalecký" Hetzer... "Byla tam švédská AH IV,Lt38 a G13 alias Hetzer" |
|
|
|
Byla tam švédská AH IV,Lt38 a G13 alias Hetzer |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Rekonstrukce bitev z 2. světové války