Východní fronta
|
|
---|---|
mbbb napsal v č. 1614: "ty nevíš jaký byli???? " Tak to fakt nevim. Ale zřejmě moc hodní nebyli co?
mbbb napsal v č. 1614: Ve škole jo? To nás ve škole o válce učili velmi málo. "No, nás to učili ve škole! a něco jsem si o nich i přečel!!!" |
|
|
|
Langos napsal v č. 1613: "Možná že jo. Jsem tam nežil, tak nevim, jaký byli." ty nevíš jaký byli???? No, nás to učili ve škole! a něco jsem si o nich i přečel!!! |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1608: Možná že jo. Jsem tam nežil, tak nevim, jaký byli. "jako že bys skousnul být členem SS??" |
|
|
|
mbbb: to je jen důsledek té vlny literatury glorifikující eSeSáky, která se vyvalila po roce 1990 | |
|
|
mbbb napsal v č. 1610: na to sa dá odpovedať rovnako:"ale že by dnes někdo dobrovolně chtěl být tehdá členem SS je docela strašné!"
mbbb napsal v č. 1610: "mladej, blbej" |
|
|
|
SK napsal v č. 1609: "keď pápež mohol byť členom Hitlerjugend, tak prečo by normálny človek nemohol chcieť byť SS-man... " že někdo byl členem HJ bych možná ještě trošičku pochopil - mladej, blbej, neměl na výběr ale že by dnes někdo dobrovolně chtěl být tehdá členem SS je docela strašné! |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1608: keď pápež mohol byť členom Hitlerjugend, tak prečo by normálny človek nemohol chcieť byť SS-man... "jako že bys skousnul být členem SS??" ...fakt mi je ľúto tých, čo by chceli niekde bojovať...chlapci venujte sa radšej airsoftu... |
|
|
|
Langos napsal v č. 1607: jako že bys skousnul být členem SS?? "A proč ne? " |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1605: A proč ne? Vždyť Rusové ani Amíci taky nebyli moc hodní. "........a vůbec za německý zrůdy SS!" |
|
|
|
Bojovat, vždyť je to lidské . | |
|
|
já kdybych si měl vybrat, tak bych nechtěl válku vůbec zažít! A je mi líto těch, kteří by chtěli někde bojovat..... ........a vůbec za německý zrůdy SS! |
|
|
|
Tak asi pancéřový granátník tankové divize SS | |
|
|
Cassius Chaerea napsal v č. 1601: Ajo vlastně. ten vlastně bojoval v 1. světový.
"No s tím nesouhlasím mnohým se to i přesto líbí, podívej na Hitlera."
čet.Hrad napsal v č. 1600: Já jenom říkal, že kdybych si měl vybrat, tak bych radši bojoval někde jinde než na východě. "Tak proč tvrdíš, že bys chtěl vůbec někde bojovat?!" |
|
|
|
tomasek napsal v č. 1589: Straty Nemeckých tankových divízií predstavovali pri Kursku okolo 15% stavu. Čo myslíš, z akých zložiek asi pochádzalo najviac strát. Že by od kuchyne ? "Záleží za jakou stranu a druh jednotky-no ale pancéřový gránátník nějaké tankové divize by nemuselo být špatné" |
|
|
|
Langos napsal v č. 1599: No s tím nesouhlasím mnohým se to i přesto líbí, podívej na Hitlera. "Přesně. Kdyby někdo prošel nějakou tou bitvou, tak by hned změnil svůj názor." |
|
|
|
Langos napsal v č. 1599: Tak proč tvrdíš, že bys chtěl vůbec někde bojovat?! Stejně je to jedno, kulka si tě může najít, a to ať ze západu nebo z východu "Přesně. Kdyby někdo prošel nějakou tou bitvou, tak by hned změnil svůj názor." |
|
|
|
Lavockin napsal v č. 1597: Přesně. Kdyby někdo prošel nějakou tou bitvou, tak by hned změnil svůj názor. "SK: zjavne si niekto nevie predstaviť, že skutočná vojna nie je neškodný airsoft a pod.... ,,Válka je romantická pro ty,kteří ji nikdy nezažili"" |
|
|
|
Lavockin napsal v č. 1597: No myslím, že to platí v oboch prípadoch...na východe bolo nasadených viac nemeckých jednotiek než na iných častiach fronty, takže viac přátel a viac nepřátel... "podle toho jestli by hrál za Němce, nebo ne"
Lavockin napsal v č. 1597: Asi tak nejak... ",,Válka je romantická pro ty,kteří ji nikdy nezažili"" |
|
|
|
SK: zato na východe si mal zase viac "přátel"... podle toho jestli by hrál za Němce, nebo ne SK: zjavne si niekto nevie predstaviť, že skutočná vojna nie je neškodný airsoft a pod.... ,,Válka je romantická pro ty,kteří ji nikdy nezažili" |
|
|
|
SK napsal v č. 1595: No to je vlastně pravda. "zato na východe si mal zase viac "přátel"... " |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Východní fronta