Východní fronta
|
|
---|---|
příběh o vajákovi SS máš tady www.nsec-88.org/clanky/ma-leta-ss.html ten se bude líbit |
|
|
|
Schválně, uděláme malý pokus. Každý sežene nějaké materiály. Já třeba o vypálení L. a L., někdo nějaké příběhy ovojácích SS,... A můžeme diskutovat, takhle se budeme jen tupě hádat, kdo byl horší. | |
|
|
thecat napsal v č. 1675: no dyk jó - to sou ti untermenši "já bych ti na to odpověděl jen to že ano měli úctu k životu ale jen bílé rase, pokud to nebyl žid" |
|
|
|
Samozřejmě že jsem si to přečetl celé a tak to nepotřebuji převyprávět v tvojí verzi. A právě proto opakuji
"tímto se připojuji k pánům mbbb atd, jelikož to co tady píšeš je čirý výplod chorého mozku..."
|
|
|
|
Cassius Chaerea napsal v č. 1658: já bych ti na to odpověděl jen to že ano měli úctu k životu ale jen bílé rase, pokud to nebyli židi. "Úcta k životu to je fór. To řikáš o zemi která s písní na rtech rozpoutávala válku kde mohla." |
|
|
|
Nazdar DG, přečti si to celé a zjistiš, že mbbb a spol. to vidí jen jednostraně. Já se bavím normálně o všem a oni jen stylem že němci suck a RA a spol. rulezzz. | |
|
|
Doktoři, právníci, učitelé, sokolové, legionáři, spisovatelé,... | |
|
|
Nazdar čudlo, tímto se připojuji k pánům mbbb atd, jelikož to co tady píšeš je čirý výplod chorého mozku... | |
|
|
Navrhuji, aby další projevy inteligence typu xfish5 byly ignorovány. Už jsme se dostali díky jeho podpichování/ignoranci pod normální úroveň | |
|
|
Glynwed: Jo, to by mě zajímalo, kdo byl ten vrchol inteligence! A co komunisti a SSSR? Ti byli moc hodní, jé, lidem pomáhali, dokonce je i z věznic propouštěli.... |
|
|
|
To že je tu pár lidí, co melou zcestně a nejsou soudní(MBBB a CASSIUS) znamená, že to dělají všichni na frontě? | |
|
|
mbbb napsal v č. 1665: Ale vůbec ne, i ty stejnokroje si vymyslela propaganda, vždyť to byli rudoarmějci bez úcty k životu, jak Vám ta divná ryba ráda potvrdí. "Češi v německých stejnokrojích " |
|
|
|
L a L...jo jo, ty blbí Češi, docela by mě zajímalo co všechno by jsi zazpíval ty po 2 hodinách na pobočce Gestapa po velmi humanitárním výslechu. A proč vůbec na toho hodného pána, co ihned po nástupu k moci vyhlásil stanné právo a nechal pozatýkat a popravit vrchol české inteligence, stříleli. A co se vůbec do války pletli...ale to už se od původního tématu značně vzdalujeme, že...takže SS kontra RA... | |
|
|
no a L. a L. nevyvražidili nakonec Češi v německých stejnokrojích a propaganda nám pak podsunula něco jiného?? | |
|
|
Ano, ale ty jsi psal, že ti lidé z L. a L.! Ale to já nemyslel! | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1659: Řekl si že češi si za to můžou sami a v L. a L. přece češi žili. "Cassius Chaerea: Neříkám ti lidé, ale někdo to nahlásil němcům, že se tam ukrývají." |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1655: Možná. Ale snad je dost starý, aby věděl, kdy překročil poslední hranici! "on spíš jen provokuje " |
|
|
|
Glynwed napsal v č. 1657: něco v tomto smyslu jsem chtěl napsat, byls rychlejší "Jo, němcoi měli úctu k árijskému životu. Rybko, probuď se. Vojáci RA neznali žárovku, splachovací záchod, vodovodní kohoutek a další věci, ale právě těmhle "neandrtálcům" vděčím za to že jsem se vůbec narodil a že moji rodinu nevyvraždily "kulturní" Němci z SS, elita budoucího nového a jediného národa na světě. " |
|
|
|
Cassius Chaerea: Neříkám ti lidé, ale někdo to nahlásil němcům, že se tam ukrývají. | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1650: Úcta k životu to je fór. To řikáš o zemi která s písní na rtech rozpoutávala válku kde mohla. "Rusové byli neandrtálci, vůbec nepřemýšleli o životě,... Nahnali je do bitvy a bylo jim jedno, kolik jich umře. To němci měli alespon nějakou úctu k životu("někteří")" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Východní fronta