Východní fronta
|
|
---|---|
ahá, už mi zapálilo, musel jsem si přesednout | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1696: Kdo? Že by to snad byl důstojník pluku Der Fuhrer, jistý Diekmann? "Například masakr v Oradouru, zjisti si, kdo dal ten rozkaz a pak se budeme bavit dál, ok" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1699: vydavatelst ví "Svojtka" |
|
|
|
přiznám se, že teď nevím, co, nebo kdo je to Svojtka | |
|
|
43 obžalovaných, souzených za masakr v Oradouru, bylo odsouzeno k trestu smrti. | |
|
|
Doporučuji tuto diskuzi nemazat, ale ponechat jako památku neuvěřitelných znalostí dnešní mládeže. Vivat Svojtka a spol | |
|
|
Například masakr v Oradouru, zjisti si, kdo dal ten rozkaz a pak se budeme bavit dál, ok? | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1694: O kolika případech dezerce z SS víš? Tedy kromě notorických aušus jednotek typu zmíněné Kamy. Bavme se o německych SS...
"Málo vojáků z SS dezertovalo? "
xfish5 napsal v č. 1694: a) vydaný kým? Že by velením SS, tj těmi, kteří by měli mít nejvíce rozumu?"A pokud vím, byl to rozkaz a pokud by ho nesplnili, dostali by trest smrti." b) takže rozkaz ke střílení do civilistů tento čin u vojáků ospravedlňuje? |
|
|
|
Málo vojáků z SS dezertovalo? A pokud vím, byl to rozkaz a pokud by ho nesplnili, dostali by trest smrti. | |
|
|
Proč? Ty znáš o nějakém případu dezerce z SS ve stylu "v tomhle s vámi nejedu"? Asi ne, že jo. Takže vzhledem k jisté dobrovolnosti vstupu... | |
|
|
v čem? mně to taky nějak nedochází |
|
|
|
A jsme u toho, proč házíš všechny do jednoho pytle, přeči si můj druhý příspěk téhle dnešní diskuse.... | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1688: V čem? "KT a divize,které normálně bojovali s wehrmachtem, to je trochu rozdíl..." |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 1685: no, když já sem ten zaujatej .....................ale ano! "Algernon: Dle tebe, byli všichni vojáci z SS jen banda vrahů a zločinců?" |
|
|
|
KT a divize,které normálně bojovali s wehrmachtem, to je trochu rozdíl... | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1685: A né snad? Stačí se podívat na zvěrstva páchaná těmi nejelitnějšími divizemi. A copak asi také jednotky jako Kama nebo Handshar... "Algernon: Dle tebe, byli všichni vojáci z SS jen banda vrahů a zločinců?" |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 1679: Hádáš tady ty, průměrný uživatel tohoto fóra o tom nějaké povědomí narozdíl od tebe má. A jelikož jsi to ty, kdo tady jako první začal zpochybňovat nelidskost SS, tak bys mohl třeba popsat nějakou akci spojenců srovnatelnou s Oradourem. Nebo nějaké spojenecké zařízení, které by bylo rovnocenné koncentrákům spravovaným SS... "Schválně, uděláme malý pokus. Každý sežene nějaké materiály. Já třeba o vypálení L. a L., někdo nějaké příběhy ovojácích SS,... A můžeme diskutovat, takhle se budeme jen tupě hádat, kdo byl horší." |
|
|
|
Algernon: Dle tebe, byli všichni vojáci z SS jen banda vrahů a zločinců? | |
|
|
nemohl jsem si nerejpnout | |
|
|
Ale myslel jsem víc, jeden článek může být přeci "pro-německý" a to v rámci objektivity nemůžeme (pro dobro všech) dopustit. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Východní fronta