Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Glynwed, Hofi: Připravuji popisky, je to 6. TD, Kamenice u Jihlavy, kopíruje ústupovou trasu divize /o pár km na východ ve Velkém Meziříčí přítomnost 6. TD prokázána také/. Snads to stihnu do konce měsíce, fotek není tolik a některé se dublují.... vydržte, pak si o tom řádně pošpitáme... | |
|
|
Glynwed: Ten Hakl a to osobné vozidlo je podľa mňa určite od 6. Pz.Div. . Viz moje komentáre. | |
|
|
Ty rusové na prvních dvou fotkách mají nad pravou náprsní kapsou odznak gardových jednotek. | |
|
|
to egli: Jaká Kamenice? U Prahy nebo u Brna. Jestli u Brna, tak by to mohla být 6.PzD. | |
|
|
Fotky k identifikaci: fronta.cz/index.php?action=11&pid=100&am... |
|
|
|
Co říkáte na řadu publikací od squadron/signal od W.W.Pattona Aces 1,2 a 3. | |
|
|
Lidi, neví prosím někdo produkci ropy v Německu, zejména počet vyžadován/dodán Kriegsmarine v letech 1942-5; případně co se dělo s dodanou ropou (poměr hladinové loďstvo x ponorky). Díky | |
|
|
To Egli: pročisti si mailovou schránku, ty prameny se mi pořád vrací. | |
|
|
Zase něco asi pro Glynweda. Tady jsou tři fotky kaufiho dědečka: fronta.cz/index.php?action=11&pid=100&am... Kaufi napsal:
Jedná se o fotky mého dědy. Mělo by to být někde v Praze a dle límcového značení u jednotky Útočné vozby. Děda byl na vojně 1937-38. Víc se bohužel už nedovíme.
Můžete dedukovat ----------------------------------- Dokáže někdo určit přesný typ vozidla? fronta.cz/index.php?action=11&pid=2000&a... |
|
|
|
Vydrzim.... | |
|
|
guano: zatím neděkuj. Ročník '99 mám, ale zrovna nemám doma skener. Takže buď počkej, než ho budu mít doma, nebo si zajdi do knihovny. HaV mají v Praze třeba v Městské knihovně, tam si to okopíruj, nezabere ti to ani 20 minut. | |
|
|
Algy,tak uz vis neco vic o tech Leśanech?: | |
|
|
Egli: Poslal jsem Ti seznam mailem. Diky. | |
|
|
guano: jaké přesně články z toho potřebuješ? | |
|
|
Panove (a damy), uz jsem to psal do "Bazaru", ale jeste jednou pro jistotu: kdo by byl ochotny prodat, popr. zapujcit casopis Historie a vojenstvi, cisla 1 a 2, rocnik 1999 ? Diky. |
|
|
|
Lidi, potřeboval bych zjistit, která jednotka Luftwaffe (pravděpodobně pouze Gruppe z nějaké JG) byla na podzim 1944 (těsně před závěrečným útokem na Tirpitz 12.11.1944) přesunuta do S Norska právě na ochranu této bitevní lodě. Pomůže mi někdo? Díky.. | |
|
|
Jo? Tak to ti skkládám kompliment. Už jsme zase mimo debatu. Končim. | |
|
|
Kralik:Čínsky jenom asi 10-15 znaků-finsky bych si to už přelouskala! | |
|
|
A čínsky ano? Tak to bys mi mohla přeložit jeden z odkazů od Glynweda na He-112. (září 38) | |
|
|
Kralik:Protože německy neumím! |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte