Bratrstvo neohrožených
|
|
---|---|
Jaký nedostatky myslíš? | |
|
|
To ti rozumím, u mě je ta knížka dost velkej nedostatek!!! Ale sto pro je to smysluplnější než číst Harlekýna a dívat se na Manuelu.... | |
|
|
Tady vydíš co dokáže taková knížka nebo seriál udělat s člověkem. | |
|
|
Koukám, že 101. je tu dost populární!!! No, nedivím se! | |
|
|
Jamamoto:Musíš hledat na internetu.Já jsem taky nevěděl,až když jsem našel pěkný stránky o 101.výsadkový tak jsem si konečně vybral | |
|
|
curahee napsal v č. 170: No jo je vidět že tě Bratrstvo taky něčím připoutalo.Chtěl jsem si ji změnit,když jsem viděl že máš stejnou a jseš tady déle,ale nakonec jsem si to rozmyslel.Doufám že ti to nevadí. "Jasný, beru na vědomí(dobrá ikona-originální" |
|
|
|
Když už jste u těch ikon, kde je berete, poraďte internetovýmu blbovi!!! | |
|
|
Jamamoto:Ano vím,proto jsem na to reagoval. easy company:Jasný, beru na vědomí(dobrá ikona-originální ) |
|
|
|
curahee141, v tom díle o zdravotnících je zmínka o zajetí polní nemocnice s personálem, asi je to nedorozumnění, přiřadil jsem si to k tebou popisovanému masakru. | |
|
|
Ohledně té scény,spletl jsem,asi to je napsané jen v knize-Lipton-157 | |
|
|
curahee napsal v č. 160: Koukni se na Liptonův odkaz.Já tam teda čtu 2nd Battalion of the SS Leibstandarte. "Nepleteš si to už s velmi mnoho tu probíranou akcí u Le-Paradise?Tam,ale nebyla LAH,nýbrž Totenkopf a Fritrz Knöchlein. " |
|
|
|
curahee napsal v č. 159:
"Tato scéna tam není,prostě NENI,jak jsem psal v Burgettovi se o něčem podobném píše,o Shermanovi s trámovým křížem,ale v BoB nic podobného není!"
Lipton napsal v č. 164: Hoši asi vás to překvapí, ale ta scéna tam opravdu není . Ale když už jsem to pouštěl tak jsem to s chutí dokouknul až do konce...... " Enigma, zkoukni, ale túto diskusiu to nijako neovplyvní, pretože tá scéna tam na 100% nebola. Easy bude musieť uznať, že sa zmýlil. |
|
|
|
Enigma, zkoukni, ale túto diskusiu to nijako neovplyvní, pretože tá scéna tam na 100% nebola. Easy bude musieť uznať, že sa zmýlil. Ohľadne LAH – daný masaker sa odohral pri Wormhoudte. Našiel som tento odkaz: mackillers.8m.com/wormhoudt.html |
|
|
|
easy company napsal v č. 148: Nepleteš si to už s velmi mnoho tu probíranou akcí u Le-Paradise?Tam,ale nebyla LAH,nýbrž Totenkopf a Fritrz Knöchlein. "Tohle a další příhody jsou napsány v knize Dunkerk 1940" |
|
|
|
easy company napsal v č. 147: Tato scéna tam není,prostě NENI,jak jsem psal v Burgettovi se o něčem podobném píše,o Shermanovi s trámovým křížem,ale v BoB nic podobného není! "Operace Market Garden.Jak nějakej výsadkář zabouchal na ten německej tank,z důvodu že si myslel že je jeho." |
|
|
|
easy company napsal v č. 147: Hoši já to zkouknu a rozsoudím vás! "Operace Market Garden.Jak nějakej výsadkář zabouchal na ten německej tank,z důvodu že si myslel že je jeho." |
|
|
|
easy company (147): V seriáli žiadna taká scéna nebola. V knihe som jedinú podobnosť našiel u nasledovnej udalosti, ktorá sa odohrala v belgickej dedine Noville, v januári 1945: Str. 244:
Alley řekl Shamesovi, že se s tanky spojí a Shames rozhodl, že půjde s ním. Proběhli několika vyhořelými budovami a za rohem zahnuli na hlavní silnici. Jeden tank stál přímo před nimi, z poloviny schovaný mezi dvěma domy. Alley přiběhl k boku tanku. Velitel tanku vyhlížel z věže opačným směrem, a tak na něj Alley přes hluk motoru zakřičel: „Jeďte tudy!“ Velitel tanku se otočil a Alley zjistil, že si spletl americký tank s německým. Němec zaklekl, zapadl do tanku a začal otáčet dělem směrem k Alleymu a Shamesovi. Ti na nic nečekali, beze slova se otočili a uháněli pryč, až jim od pat lítal sníh, tank za nimi. Američané proběhli za roh, Shames spatřil otevřené okno a skočil jim po hlavě dovnitř. Alley utíkal ještě asi o tři metry dál a potom zapadl do dveří, s puškou připravenou ke střelbě, neboť čekal, že po nich půjdou němečtí vojáci, kteří podle něj jistě tank doprovázeli. |
|
|
|
curahee napsal v č. 123: "Hmm,tak tohle neznám,pouč mě,byla to opravdu LAH?" Tohle a další příhody jsou napsány v knize Dunkerk 1940.Dobrá knížka doporučuji |
|
|
|
Lipton napsal v č. 125: Operace Market Garden.Jak nějakej výsadkář zabouchal na ten německej tank,z důvodu že si myslel že je jeho. "Zvláštne, každú epizódu mám odpozeranú minimálne 6-krát a na túto scénu si ani za svet nedokážem spomenúť. Priblíž mi ju." |
|
|
|
Máš pravdu,omlouvám se.... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Bratrstvo neohrožených