Bratrstvo neohrožených
|
|
---|---|
Z paragánů magory? Asi jsem něco prošvihnul. Kde a jak? | |
|
|
FRANKIE-15 napsal v č. 243: zajímavé je, jak při závěrečné bitvě dělaji z vysadkářů totální magory... přitom paragáni měli nejlepší výcvik v celý US Army "No abych řekl pravdu tak zachraňte vojína Ryana byla ptákovina...chtěl bych vidět jak pro jednoho výsadkáře pšlou 8 Rangers...děj je super ,ale tohle mi nejde do hlavy...je to blboust" |
|
|
|
No abych řekl pravdu tak zachraňte vojína Ryana byla ptákovina...chtěl bych vidět jak pro jednoho výsadkáře pšlou 8 Rangers...děj je super ,ale tohle mi nejde do hlavy...je to blboust | |
|
|
FRANKIE-15 napsal v č. 239: no ale david schwimmer (který ho hraje ve filmu) mu je celkem podobný "Otřesná fotka" |
|
|
|
michael89 napsal v č. 240: jak dva? Appem, Ryan a ten chlápek s BARem... a mam dojem že tam ještě pobíhal jeden výsadkář "Preziju len dvaja ale to preto,lebo odrazili nemecky utok na ten most. Keby sa ho Nemci zmocnili,tak by bolo zle." |
|
|
|
Tiny napsal v č. 236: Preziju len dvaja ale to preto,lebo odrazili nemecky utok na ten most. Keby sa ho Nemci zmocnili,tak by bolo zle. "Nebo taky jinak dobrý film Saving Private Ryan, kdy se osm lidí vydává zachránit jednoho a nakonec to z osmi přežijou jen dva." |
|
|
|
No zaslech jsem zmínku o kapitánu Sobelovi...........Mám knihu od Ambrose ,který dal ty paměti do kupi.......A tam je fotka Sobela z výcvikového tábora..........Otřesná fotka.......Prý vychrtlí pohledný a helmu měl jak belík ......... | |
|
|
Zdravím. Nemá někdo čistě náhodou na počítači Bratrstvo (pokud ne česky, tak aspoň s titulky)? Potřeboval bych to ve formátu mpeg nebo jiném, který funguje ve Windows Media Playeru nebo MV2 Playeru. DVD mechaniku nemám a na VHS to nemůžu sehnat. Pokud by někdo našel stránku, kde se dá Bratrstvo stáhnout, tak budu taky vděčný. A mimo jiné, nevíte náhodou, JESTLI bude Bratrstvo na Nově nebo tak? Když je teď to výročí konce války, tak doufám, že to ti troubové z Novy dají. Když už dávají i Nepřítele před branami a Příliš vzdálený most, tak by mohli dát i Bratrstvo. Nemyslíte? | |
|
|
Tiny napsal v č. 234: Holt jiný kraj jiný mrav "amíckou filozofii zrovna nemusím." |
|
|
|
Nebo taky jinak dobrý film Saving Private Ryan, kdy se osm lidí vydává zachránit jednoho a nakonec to z osmi přežijou jen dva. | |
|
|
Například ve filmu Black Hawk Down, když amíci spěchají k havarovanému vrtulníku, kde je pár mrtvých pilotů, jenom proto aby jich vychrtlíci postříleli ještě víc. | |
|
|
Knížka se mi moc líbí, i když, jak zdůrazňuje Dice někdy tu amíckou filozofii zrovna nemusím. | |
|
|
Ja myslím, že je výborná.I když stejně jako u filmu občas nemusim tu americkou mentalitu... | |
|
|
jaky nazor máte na knížku? | |
|
|
tak to chodí | |
|
|
to není zrovna optimistická vyhlídka | |
|
|
Dice napsal v č. 228: asi nikdy "kdy se k překladu titulků dostanou odborníci ?!" |
|
|
|
Zajímavé je, že na DVD zprznili i titulky (CZ) což je rána podpás.Když řeknou platoon (četa) a do titulků daj batalion (prapor) to by jeden vraždil. Nebo Baker company (=rota B) přeloží jako Bakerova rota atd.Ptám se, kdy se k překladu titulků dostanou odborníci ?! | |
|
|
Ve Volejte Novu někdy v zimě říkali že to budou dávat nějak na přelomu května a června,ale nejsem si jistý jestli to doržej, v programu to zatím není... | |
|
|
do 300 Kč určitě |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Bratrstvo neohrožených