Bratrstvo neohrožených
|
|
---|---|
Lipton napsal v č. 81: A i kdybych je nepoznal hned,říká ti něco funkce zoom na DVD? "Záber na nemeckú útočnú vlnu na poli je z diaľky a trvá iba pár sekúnd " |
|
|
|
Lipton napsal v č. 81: Lehce,silueta Stuggu(obzvlášť s přidanými pancéřovými pláty na bocích) je nezaměnitelná.Vedle nich ještě jede sdkfz.251,poté odnášejí Smokeyho za pozice. "Ako si dokázal identifikovať tie Stuggy" |
|
|
|
Pánové, mám ten seriál chvíli a jedu to už podruhý. Hodně se mi to líbí, působí to na mě dost realisticky a taky jsem vděčnej, že tam z každýho rohu nekouká takovej te lehce přiblblej americkej patos.Asi už to tu bylo řečeno, ale zajímalo by mne, do jaké míry je to dělaný podle reality,někdo z vás určitě četl knížku, zná ty osudy líp, já nemám s čím porovnávat.Dík!! | |
|
|
curahee napsal v č. 73: a este co ma vystihuje? "Tak to vystihuje Maťa" |
|
|
|
Ad 6: Ako si dokázal identifikovať tie Stuggy? Záber na nemeckú útočnú vlnu na poli je z diaľky a trvá iba pár sekúnd (krátko nato sa kamera presúva k zdravotníkovi E. Roeovi a Liptonovi, ktorý mu pomáha evakuovať raneného vojaka). | |
|
|
Pri písaní príspevku som vychádzal z knihy, kde sa píše o II. Bol som dosť línej na to aby som si to overil priamo v epizóde, čo už narobíš... | |
|
|
Lipton napsal v č. 47: Tak jsem právě dokoukal sedm částí seriálu,a žádnýho Königstigra jsem tam neviděl,v šestém jsou vidět dva Stuggy a v ,,Bodu zlomu" je jeden Tiger I,nikoliv II?! "a v „Bod zlomu“ máme možnosť vidieť dve Königstigre " |
|
|
|
EDDIE napsal v č. 71: Tak to vystihuje Maťa ! " Tobě by se mohl líbit film, který by začínal za mířidly MG42 a po devadesáti minutách by tam končil ??" |
|
|
|
EDDIE napsal v č. 71: "Nerozumět je docela traumatizující" : ) pokusal som sa stiahnut titulky ale dost neuspesne
EDDIE napsal v č. 71: preco si to myslis? "Tobě by se mohl líbit film, který by začínal za mířidly MG42 a po devadesáti minutách by tam končil ??" |
|
|
|
Maťo : To chápu. Nerozumět je docela traumatizující. Tobě by se mohl líbit film, který by začínal za mířidly MG42 a po devadesáti minutách by tam končil ?? (Něco ve stylu žhavých výstřelů II...) |
|
|
|
lipton: mne sa hlavne nepacil uvod.dost dlho tam len kecali a kedze som to mal bez tituliek vela som nerozumel...niekedy v polovici to zacalo byt celkom zaujimave-priblizenie a utok na mesto ale potom zase to hrdinske prezitie toho amika a stastny koniec...nie je to zle ale mne len tak lahko niekto nevihovie | |
|
|
Maťo: Nechcem ti brať tvoj názor, to ani v najmenšom, ale na podporu tvrdenia, že celá epizóda sa ti zdala nudná, treba uviesť viacero dôvodov. Nestačí len stručne zmieniť 2 scény, ktoré sa ti nezdali (naviac sme ti napísali, že obe sú založené na skutočnosti). | |
|
|
curahee napsal v č. 65: "Dobré hodnotit desetidílný seriál po zhlédnutí jednoho dílu..." moment,moment ja som nehovoril ze cely serial je nudny ja len ze cast kt.som videl bola dz mojho subjektivneho pohladu dost nuda |
|
|
|
mato napsal v č. 63: Dobré hodnotit desetidílný seriál po zhlédnutí jednoho dílu... "nepriatel pred branamy a aj spilbergov rayen boli vcelku dynamicke" |
|
|
|
Lipton napsal v č. 53: sak hej ale nezda sa ti vela 20 minut filmu venovat niecomu takemu? "Scéna, v ktorej sa musel oddeliť od zvyšku jednotky, skryť do stodoly a zabiť Nemca bodákom sa skutočne stala." |
|
|
|
curahee napsal v č. 50: nepriatel pred branamy a aj spilbergov rayen boli vcelku dynamicke
"a mohl by jsi mi říct,u kterého válečného filmu jsi se nenudil?"
curahee napsal v č. 50: no ked to tam pisu... "Bohužel to tak bylo i v knize ze vzpomínek veteránů." |
|
|
|
Lipton napsal v č. 53: ok
"Boli to Briti, nie Kanaďania"
Lipton napsal v č. 53: tak som si to pozrel este raz a je to tiger...pravda trochu divny.ospravedlnujem sa. " Nebola to Puma, ale tank Tiger" |
|
|
|
Nejhorší na tom filmu ale je, jak v něm zesměšňují chudáky Němce... | |
|
|
Maťo: (49): Plus to ako kanadania neverili usamen so skryvajucimi sa pumami.
Boli to Briti, nie Kanaďania. Nebola to Puma, ale tank Tiger.
Maťo (49): ...ten hrdina na konci...
Hrdina, ktorého máš na mysli sa volal Rendleman. V rote bol známy ako "Bull", t.j. býk, kvôli jeho vodcovským schopnostiam a mohutnej postave. Scéna, v ktorej sa musel oddeliť od zvyšku jednotky, skryť do stodoly a zabiť Nemca bodákom sa skutočne stala. |
|
|
|
mato napsal v č. 49: Hmm, a mohl by jsi mi říct,u kterého válečného filmu jsi se nenudil?
"tak vydel som 4 diel a dost nuda "
mato napsal v č. 49: Bohužel to tak bylo i v knize ze vzpomínek veteránů. "plus to ako kanadania neverili usamen so skryvajucimi sa pumami" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Bratrstvo neohrožených