Bratrstvo neohrožených
|
|
---|---|
kolik stojí knížka? | |
|
|
Bigtiny:každopádně, 1.epizoda je toho důkazem | |
|
|
Ale taky by mě zajímalo, kdy bude Bratrstvo konečně na Nově. Knížku mám doma, ale rád bych viděl i seriál. | |
|
|
Podle mě měl největší zásluhy na tom, že se vůbec někdo z původní roty E vrátil domů, Winters. Je sice pravda, že Sobel je perfektně připravil, ale kdyby je měl vézt v boji, tak by si velení asi muselo sehnat kompletně novou rotu. Ale osobně se mi líbil cpt. Spears. | |
|
|
Dice napsal v č. 219: podle me hraje lepe v Pratelich "A co kapitán Sobel, " |
|
|
|
Sobel nikdy nepřijel,na předem avizované srazy easy company,ač byl několikráte zván,pociťoval ke svým bývalým mužům obrovskou nenávist,umřel sám opuštěn,poté co se rozvedl... | |
|
|
A co kapitán Sobel, to byl šprýmař. Četli jste tu knihu podle, ketré to bylo natočený? Tam o Sobelovi píšou, že jednou chtěl rotu E nachytat a tak se v noci vplížil do jejich ležení, kde jim sebral pušky. Byl to však takový blb, že se neuměl zorientovat v terénu a "okrad" rotu F...to jsem se nasmál. Fakt je, že díky jeho buzeraci byli sakra dobře vycvičený... | |
|
|
Nixon byl v pohodě, škoda, že si moc nezabojoval. Osobně se mi líbil kpt. Spears a Luz. | |
|
|
dobrej byl i Buck, ale škoda že v Bastogne skončil...měl psychický trauma po tom co viděl umřít spolubojovníky...měl jsem rád i poručíka Martina a kapitána Nixona.. | |
|
|
no nejhorší dabing byl u rychle a zběsile 1 tam Vin Diesela namluvil nějakej mladej kluk ktery neměl ani hlas podobny tvrdemu hlasu hlavního hrdiny | |
|
|
Až se jim podaří dostatečně zprznit dabing a až bude dost reklam, které tam pustí v těch nejlepších scénach... | |
|
|
od kdy poběží na Nově Bratrstvo neohrožených? | |
|
|
Byl to klaďák až na strop, pro Američany Bůh a pro mě dobře zahraná postavá dobrého důstojníka | |
|
|
Jaký máte názor na majora Winterse? | |
|
|
poaman(208): No, tak mu v rámci vyváženosti půjčíš na chvilku tu svou 98K(nebo co to máš) a budete to pak předvádět obráceně....jako po kapitulaci. | |
|
|
Jamamoto napsal v č. 205: Abysme pak nebyli kamenováni . "Pokud ti bude dělat zajatce, sežeň mu pruhovaný pižamo, určitě to vyjde levnějc!!! " |
|
|
|
Jamamoto napsal v č. 205: Ich auch " poaman(204): Pokud ti bude dělat zajatce, sežeň mu pruhovaný pižamo, určitě to vyjde levnějc!!! " |
|
|
|
poaman(204): Pokud ti bude dělat zajatce, sežeň mu pruhovaný pižamo, určitě to vyjde levnějc!!! Jinak žádnej odkaz teď z hlavy nevím. Zkusím se zeptat, když tak dám vědět. |
|
|
|
Tak Vás po opravdu dlouhé době zdravím pánové a chci se Vás zeptat zda nevíte o nějaké www stránce kde by byla vyfocena uniforma amerického výsadkáře + jednotlivé výstrojní doplňky a třeba i předpis. Může být i nějaká zahraniční literatůra. Můj kamarád si chce postavit uniformu výsadkáře(101.) a bude mi dělat dobrovolně zajatce:). Tak zatím Prdlajs. |
|
|
|
Jamamoto: Já to mam v angličtině, ale ty titulky... Ale dostávaj Američani... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Bratrstvo neohrožených