Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
ado napsal v č. 5372: Trochu menej, len 61 a dve prototypy. Dve by mali ešte existovať z toho jedná je v Kubinke "sa vyrobilo len 70 kusov" |
|
|
|
Goeorgy tych skutocnych T-35 sa vyrobilo len 70 kusov!!! | |
|
|
Ak ju chceš vidieť, tak skoč na www.alanger.ru/main.php?lng=eng&nav=135&... lebo to mám od tejto firmy | |
|
|
mato napsal v č. 5311: hej ale v 41 ho nemci surne potrebovali lebo rusi mali vynikajuce tanky ale mas pravdu ze uz pred vojnou sa nemci pokusali o vyrobu tazkeho tanku ale nejak im to neslo "no..ono o tazky tank bol uz dlhsie zaujem..." |
|
|
|
Panzer napsal v č. 5287: panzere!
"tiger I byl uz v roce 41 takze u moskvy mohl byt "
ado napsal v č. 5288: no..ono o tazky tank bol uz dlhsie zaujem... "roku 41 podal Hitler ziadost na tazsky tank a tym bol tiger" |
|
|
|
no ja letadla jeste budu delat - na netru sem sehnal konverze na me 262 U4 - sestavuju kolekci 262 takze se mi to bude hodit | |
|
|
Panzer napsal v č. 5287: tak to si sa sekol prve tigre dorazili na frontu v roku 1942 a mal nan zalusk aj Afrikakorps.v roku 41 podal Hitler ziadost na tazsky tank a tym bol tiger "tiger I byl uz v roce 41 takze u moskvy mohl byt , kdyz byl i v Leningratske blokade , ktera byla soucastne jako s ofenzivou na Moskvu" |
|
|
|
tiger I byl uz v roce 41 takze u moskvy mohl byt , kdyz byl i v Leningratske blokade , ktera byla soucastne jako s ofenzivou na Moskvu | |
|
|
aha vz.43 mal 76mm kanon a 4 posadku to som si vsimol uz davnejsie sem tam spravia chybu ale inac je to zaujimave a mam tam kamuflaz aby som mohol natret tanky | |
|
|
ado napsal v č. 5274: No, keď ti tam ukážu T34/76 mod.1943 a povedia že výzbroj tanku tvorý 3x Dt 7,62mm a 85mm kanón s posádkou 5 mužov............... "ake sprostosti myslis?" |
|
|
|
ado napsal v č. 5269: Ja som to tiež pozeral (sem tam ešte pozriem) ale len pre obrázky. Davaj pozor na tie sprostosti čo tam kecajú......to len tak naokraj "a vyrastal som pri Discovery" |
|
|
|
Georgy napsal v č. 5267: v modelarstve na druhu svetovu a na vsetky armady co v nej bojovali ale normalne som na vsetky vohny mam kopec encyklopedi a vyrastal som pri Discovery " na ake obdobie a armádu sa zaujímaš v modelárstve ?" |
|
|
|
s tim interierem to udelej univerzalne : zkus pouzit zakladovku ( cerveno-hneda ) , cernou pak bilou a vnitrni strany poklopu byvaly podle standartu natreny evropskou zluti ... kdyz to tak udelas tak ti za to nikdo hlavu neutrhne | |
|
|
mato napsal v č. 5234: Tiež som myslel že zoberiem tu T35. T28 už mám a bolo tam niečo cez 620 dielov, takže ta T35 bude asi stať zato "ja by som bral t35...je to najzaujimavejsia(najclenitejsia) masina z ponukanych...ale vyber si ty..." |
|
|
|
Georgy....to by si hadam sam mal vediet co chces.... ja by som bral t35...je to najzaujimavejsia(najclenitejsia) masina z ponukanych...ale vyber si ty... |
|
|
|
Nevíte někdo jaká barva je v interiéru Hetzera? Taková ta žlutá jakou ostatní německý techniky, nebo jiná? V návodu jsou jiný firmy s barvama než používam | |
|
|
Georgy napsal v č. 5228: T-34/76 mod.42 "Potrebujem radu. Zajtr idem na nákupy a neviem sa rozhodnuť medzi T35 (ICM-500sk), IL2m3 (Zvezda-300sk) alebo T34/76 mod.1942 (Zvezda-300sk) Každa rada dobrá ...." |
|
|
|
Potrebujem radu. Zajtr idem na nákupy a neviem sa rozhodnuť medzi T35 (ICM-500sk), IL2m3 (Zvezda-300sk) alebo T34/76 mod.1942 (Zvezda-300sk) Každa rada dobrá .... |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 5210: "vždycky si říkam, že nějakou udělam ale přírodní materiály mi nejdou do ruky....(ale plánuju) já dělam spíš podstavce... k diorámam mi chybí nápad" to neni zlozite ymysli si hoci co:tanky idu proti sebe v stalingrade spolu s pechotou,vylodenie v normandii...ale ta podstava ja pouzivam sadru do nej si vytvarujes zakopy ,dieri...a nakoniec si kupis modelarsku travu a nalepis ju tam a diorama je na svete |
|
|
|
poradim vam veb o 3 risi www.nacismus.mysteria.cz je tam vsetko o nemcoch za druhej svetovej skuste to |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC