Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
ado napsal v č. 5211: hmmm....já jsem nějak zaujatej na SS a na jejich kamufláže... takže kdyby jste někdo měl obrázky nebo fotky Hetzerů na západní frontě, tak posílejte na mailto:[email protected]"ale SS mali v Ardenach prevazne TIGER 2.Hetzeri pouzival najviac wermacht ale neviem zeby sa zucastnili biky v ardenachmozno ked presli v januari do obrany vtedy im asi prisli nove Hetzeri ale niesom si isty" Dík moc |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 5208: ale SS mali v Ardenach prevazne TIGER 2.Hetzeri pouzival najviac wermacht ale neviem zeby sa zucastnili biky v ardenachmozno ked presli v januari do obrany vtedy im asi prisli nove Hetzeri ale niesom si isty "akorát bych rád věděl, které divize SS, používali Hetzery v Ardenách (+ fotky)" |
|
|
|
ado napsal v č. 5209: vždycky si říkam, že nějakou udělam ale přírodní materiály mi nejdou do ruky....(ale plánuju)"ty si fajnsmeker ja som prave nalepil pasi na T-34/76 a cakam kym uschnu aby som mohol pokracovat.mas nejaku dioramu?" já dělam spíš podstavce... k diorámam mi chybí nápad |
|
|
|
akorát bych rád věděl, které divize SS, používali Hetzery v Ardenách (+ fotky) | |
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 5201: "T34/76, M3 Stuart, T72, Crusader, Sherman, Sdkfz251/1, M113, a nově Hetzer" super ja mam:TIGER 2,JAGDPANTHER,T-34/85,T-34/76,TIGER,PANTHER,Pz 3,Pz 4,Stug 3,Sherman a vela pechoty PS:ten Hetzer ti zavidim od akej firmi je? |
|
|
|
T34/76, M3 Stuart, T72, Crusader, Sherman, Sdkfz251/1, M113, a nově Hetzer | |
|
|
Videl už niekto toho nového šturmovika IL2m3 od zvezdy ? Mám naňho zálusk, ale niesom si istý, či to nie je náhodou nepodarený prebal od Poliakov www.zvezda.org.ru/?lng=eng&nav=1&p=2... |
|
|
|
www.network54.com/Forum/110741/message/11352... www.network54.com/Forum/110741/message/11352... pani,prosim kritizujte. |
|
|
|
lenze to by si musel dorobit tie 2 uchyty a spravit z toho zenniny hakl...ale len flaky tam tusim neboli...a z ktoreho obdobia robis? tada ci priamo z plaze alebo mesiac po tom? | |
|
|
mato napsal v č. 5147: dělám diorámu: Normandie....souboj mezi SS a Rangers....a SS maj tipický flekatý kamufláže...pískovej podklad a na tom flefy"a preco to chces mat flakate?" Sdkfz251/1D |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 5144: polosuchy stetec alebo skus pastely ale kazdopadne pre 1:35 to chce pistol ked to chces mat na nejakej urovni ""flekatou" kamufláž bez pistole?? " |
|
|
|
mate někdo typ, jak dělat německou "flekatou" kamufláž bez pistole?? Když to nabarvim jentak štětcem tak to neni ono | |
|
|
www.network54.com/Forum/110741/message/11350... wash a drybrush jimenezoviny: www.dreamers.com/cma/concurso/cma04/vmilitit.. . |
|
|
|
nevíte o nějakém návodu nebo článku, kde se popisuje barvení figurek SS v maskovacích převlečnících? Nevím jaký použít odstín barev | |
|
|
Par fotiek som našiel nedávno, ale su trochu nezaživne a tiež tam niesu žiadne napisy napr: www.battlefield.ru/index.php?option=com_cont... Pravdepodobne urobým asi túto verziu www.trumpeter-china.com/war513/products/en_m... |
|
|
|
Georgy napsal v č. 5129: ono ked som si presiel nejake obrazky kv2 nemali ziadne cisla a pod.cize ked tam vobec nieco chces mat tak tam daj ten nemecky kriz"Ja len preto, lebo som si kúpil KV2 od eastern express (nejaká novinka) ale niesu tam žiadne dekály" tak si vezmi hociaky napis v rustine...matka vlast,smrt fasistickym psom a pod. a pacni to na zeleny tank |
|
|
|
tanxheaven.com/referencepictures.htm | |
|
|
Má niekto nejaké zaujímavé verzie na KV2 ? Alebo aspoň nejakú zaujímavú stránku na ne ? Veľmi by mi to pomohlo. |
|
|
|
mato napsal v č. 5122: Myslím, že s tým zameriavaním sa netrápia...proste mieria od oka...okrem toho strieľajú na minimálne vzdialenosti, takže je vysoká pravdepodobnosť zásahu... "v delach a v zameriavani a v podstate zo vsetkym ale ja by som to bral aj keby som musel potom cely tank odpisat..." |
|
|
|
SK napsal v č. 5120: "Problém by bol najmä v tých "delách"..." v delach a v zameriavani a v podstate zo vsetkym ale ja by som to bral aj keby som musel potom cely tank odpisat... ale v podstate by to mohol riesit aj paint ball princip |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC