Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
mato napsal v č. 5117: Pozri si videá...ono tie delá strieľajú, dokonca každá kategória lodí ma rôznu veľkosť "náboja"."ale aj tak nechapem ako okrem taranu s tym bojuju" www.jkmiller.net/ntxbg/pgDamageReport/Dunker... Rovnako každá loď má povolenú pumpu na odčerpávanie vody. Kapacita odčerpávanej vody je obmedzená podľa veľkosti skutočnej predlohy (odvodená od výtlaku).. No proste to majú borci premakané...bolo by zaujímavé sa zúčastniť takej "námornej" bitky...
mato napsal v č. 5117: No ja tiež kedysi... "celkovo nad niecim podobnym len tankovym som rozmyslal aj ja" Problém by bol najmä v tých "delách"... |
|
|
|
SK napsal v č. 5116: "Inak má to celkom zaujímavé technické "predpisy"... " ale aj tak nechapem ako okrem taranu s tym bojuju celkovo nad niecim podobnym len tankovym som rozmyslal aj ja |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 5115: Ono to práve na tie bitky stavané je... takže nejde o žiadne vyšperkovanie do detailov ale len o hrubú podobu."Taky by mi asi bylo líto se s tim pulroku stavět a pak to potopit" Inak má to celkom zaujímavé technické "predpisy"... |
|
|
|
Nerobí niekto niečo podobné: www.jkmiller.net/ntxbg/pgDamageReport/pgDama... www.ausbg.org/index.html ??? |
|
|
|
Fando, Hetzera mají např. u Artura za necelých 1200,-...včera mi přišel. Cena odpovídá kvalitě, je to fakt nádhera! | |
|
|
Dostal jsem takový nápad ....udělat dioramu rekonstrukci bitvy u Slavkova....nezná někdo stránky na figurky z období napoleónských válek..popř kdyby někdo měl doma francouzs¨kou císařskou gardu,francouzskou liniovou pěchotu,rakoské myslivce(je jedno jestli polní nebo horský) a ruské granítníky-jakýoliv prapor....1/72díky | |
|
|
Asi sa tento dotaz nebude moc tykat modelarstva, ale neviete preco na tomto webe v sekcii tanky nieje popis ruskych a americkych tankov....iba nemeckych (a madarskych, polskych, ceskoslov. a inych)? Nemecke su celkom dobre rozdelene a chcelo by to nejake podobne spracovanie aj u rusov a americanov....co poviete? | |
|
|
Panzer napsal v č. 5071: hlavně tamyia se rozleja ve čtvrtkách... ta už ani 35 nevyrábí
"je to moc hezky ale radej prece jen preferuju 35 je ta, vetsi prostor se jak se patri vyradit na ruznych technikach ... mate uz nekdo zkusenosti s technikou "/48 ? nedavno sem si prohlizel StuG III a nevypada spatne a rcite by stala za hrich ..."
Panzer napsal v č. 5072: "Mocny_Fanda -- to si tak brat nemuzes pochop ze to dela clovek co ma na to vetsi pracovni zazemi ... kazdy ma svuj styl a ne aby se snazil od nekoho neco kopirovat - to uz pak neni modelarstvi podle sve fantazie ale modelarstvi podle nejake predlohy - takze ten model uz neni tak originalni" já vim... takovýhle modeláři už maj přece jen i přístup k moderním technikám... já modelařím se štětcem v ruce a barvami agama, a on má pistoli, extra štětce a barvy od hogo-fogo firmy... hold jsem zaostalý |
|
|
|
je to moc hezky ale radej prece jen preferuju 35 je ta, vetsi prostor se jak se patri vyradit na ruznych technikach ... mate uz nekdo zkusenosti s technikou "/48 ? nedavno sem si prohlizel StuG III a nevypada spatne a rcite by stala za hrich ... | |
|
|
www.network54.com/Forum/110741/message/11320... tymto snad opat ozivim techniku lebo vidim ze pliaga lietadielkarskeho modelarstva sa tu rozmaha |
|
|
|
Pokud jste to už neudělali, mrkněte se do fotogalerie, v sekci modely je série od RW. Modely jsou velmi solidní, navíc chlapík umí fotit a třeba Tiger je .... úžasný. | |
|
|
Panzer napsal v č. 5055: díky, ale neni to ono (já jsem strašně vybíravej) "zkus se podivat sem www.lexikon-der-wehrmacht.de/Waffen/Bilderseiten/s onderkraftfahrzeuge-R.htm" já bych potřeboval něco s pěchotou, v boji nebo aby byly viděl konkrétní označení stroje |
|
|
|
zkus se podivat sem www.lexikon-der-wehrmacht.de/Waffen/Bilderse... | |
|
|
Hojda! Nemáte někdo dobové fotky SdKfz 251/1 v akci? nejlépe stroj ve službách divizí SS na východní frontě nebo v Normandii? Děkuji |
|
|
|
A čo tak BM13 Kaťuša od ITALERI alebo od ZVEZDy čo je to isté. Má ju už niekto? Pokjaľ som dobre počul, nieje o ňu veľký záujem hoci ide už o staršiu novynku. Nie je to Hetzer od Eduardu ale poteší..... Ja som ju kúpil od ZVEZDy za nehorazných 290 Sk |
|
|
|
nic .. jak je tam ten hetzer v čs. barvách ... mate nekdo obrazky hotovych modelu tohoto provedeni , tam je to docela neshodne vyreseny co se tyce kamuflaze | |
|
|
Teda ja mam Tigra I (1:35) od Academy, ale 100% spokojny nie som... ma urcite nedostatky, nepresnosti a pod. No da sa. Co som nazrel do napr. Tamiyje tak detaily su tam prepracovanejsie a je urobena preciznejsie...co sa tyka techniky WWII. | |
|
|
V mém případě je to zrovna naopak... mě se zdá že figurky v tamiyácké stavebnici až moc svým způsobem zpracování připomínají figurky Academy... Taky je možné, že mě mate žlutý plast, který Academy tak ráda používá | |
|
|
Ta podoba mezi Tamiyou a Academkou bude spíš tím, že Akademici moc rádi kopírují...ostatně nejen Tamiyu. Mnohá letadle také jako bych už někde viděl, obzvlášť hodně 1:72. Pravda, jsou lepší než originál a stále za velmi pěknou cenu... | |
|
|
Právě jsem se vrátil z hradu! (chci říct z modelářství) a přitáhl jsem si model Sd.Kfz.251/1 Ausf.D od tamiye (1/35)... a připadá mi že je to přebalená academka! řekl bych to podle figurek, které mi připadají tipické pro academy.... co myslíte? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC