Noční stíhání
|
|
---|---|
Tom: Najít v tvých výrocích logiku je opravdu těžké... Řehonící se ksicht ji nenahradí... |
|
|
|
No jasně. Od toho tady to fórum je . | |
|
|
Dobrý den mohu se zapojit do diskuse a pridat svůj názor. | |
|
|
Proč bys to nedokázal? Můj názor je ten, že jeho efektivita + menší ztráty zkušených pilotů jeho cenu nahradí... |
|
|
|
?? Nerozumím... | |
|
|
To Tom: Vcelku jo... |
|
|
|
Na druhé straně - Uhu byl mnohem lepší... Takže měl větší efektivitu a menší ztráty, takže to snižovalo jednak ty vysoké náklady a jednak to šetřilo ztráty pilotů... A to už je nezanedbatelný fakt... Řekl bych, že minimálně fifty-fifty... Spíš pro Uhu... | |
|
|
to Rall: mrkni na www.geocities.com/Pentagon/7404/bf109.htm Zajímavý stránky o nočním stíhání. |
|
|
|
Tom: čili jinými slovy - byl bys pro výrobu Ju-388 než pro Heinkela? | |
|
|
Ano, v náročnosti, tj. pofidérní ceně výroby vyjádřené počtem pracovních hodin. Podívám se po podrobnostech. | |
|
|
Tom: jak rovnal? Myslíš jako v rychlosti výroby? Prosím vysvětli - okamžitě!! | |
|
|
Pokud se pamatuju správně, tak 1 kus He 219 rovnal se 3 kusy Ju 388J, což je prostě bomba! | |
|
|
Taktéž mé bélíbené téma . Uhík byla perla mezi nočními stíhačkami ).Co se týče obecně určitě by znatelně posílil německé noční letectvo,o tom není sporu.Němci neměli kromě Me262 nic výkonnějšího. |
|
|
|
He 219... mé oblíbené téma. Pokud by Němci měli tolik kapacit jako Američané, pak by snad mohli postavit dostatek těhle neskutečně pracných a náročných letadel. V jejich situaci spíš potřebovali spotřební stíhačky. | |
|
|
Jak byste zhodnotili He 219 "Uhu"... Myslíte, že stál za to, aby ho Němci vyrobili víc? | |
|
|
Na OWL jsem se už koukal, ale mají tam jen to Géčko. Přesto díky. | |
|
|
Zdravím vás, mám takovou prosbu-zajímám se o Messerschmitty 109 a nějak jsem zabrousil k NJG-viděl jsem na stránkách firmy vyrábějící obtisky na modely noční 109ku G-6 v noční kamufláži.Zajímalo by mě jestli přímo u NJG v noční kamufláži byla nějaká K-4.Někdo říká že ano, někdo že né-nikde na obrázcích ani na fotkách jsem ji neviděl.Kdyby jste o tomhle něco slyšeli,tak mi dejte prosím vědět,díky. | |
|
|
Diky, tolik jsem toho ani necekal. Mam nejake utrzkovite informace z ruznych zdroju, ale chte bych si to kompletne usporadat. Nejvice me ale zajima operacni nasazeni a specialni vyzbroj / vystroj stroju PFF (coz souvisi take s technikou oznacovani cilu |
|
|
|
To Algernon - shanim nejakou knihu o PFF, muzes uvest nazev? (i anglickou) | |
|
|
Ale Kreone, jak myslíš, že by trvalo dlouho, než by se proti He 219 postavilo "něco" mezi Mosquitem a Hornetem? Třeba by Britové jen zkrátili rozpětí výškovým Welkinům, které nikdy bojově nenasadili, protože pro ně neměly soupeře-německé výškové bombardéry nad Anglii jaksi nedorazily. Vývoj šel ve "vlnách" teď měli navrch tihle, o pár měsíců později zase tamti... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Noční stíhání