Waffen-SS
|
|
---|---|
Které známe divize SS bojovaly roku 1942 na vých. frontě-vím jen o 4. Wiking (tažní na Kavkaze) a 3.Totenkopf (Demjanská kapsa) | |
|
|
to xfish5: No mělo to být Italská kampaň Spojenců nebo tak nějak-se stylistykou názvu bych se eště pohrál (abz to nalákalo co nejvíc lidí. Tak až topůjde tak ne abys mi to sebral | |
|
|
landser nejuseš teda z levnýho kraje | |
|
|
tomášek až si ji přečteš tak ti to rozšíří obzory a mimoto se docela slušně zasměješ | |
|
|
Néjde, néjde, néjde, a jaký by byl název? | |
|
|
NEJDE (Zkus to příště napsat do Forum Tlachání - Diskuze o těchto stránkách) |
|
|
|
Nevím, kam to napsat. Zdá se mi nebo nejde vytvořit nové téma do diskuzního fóra?? | |
|
|
landser napsal v č. 1338: No tak to asi moje prasátko stačit nebude... "Heinrich Karck (veteran SS): Zwölf Jahre 1. Kompanie Leibstandarte. 280 stranek, 200 fotek, atlas ve velkem formatu. € 45,50 Gefährten unserer Jugend - Die Flak-Abteilung der Leibstandarte. 272 stranek, €19,80 Dil 1 a 2. Sepp Dietrich: Kommandeur der Leibstandarte - 248 stranek, 420 fotek, atlas € 57,50" |
|
|
|
Ano, koukni se asi 20 příspěvků dolu, píšeme tam o tom. | |
|
|
xfish5 napsal v č. 1322: "Ano, v Praze! Záchrana německých obyvatel." Jo takhle, tak to možná ano. |
|
|
|
podle meho nazoru kvalitni literatura na 1.SS Pz.Div. Leibstandarte. Herbert Walther : Die 1. SS Pz.Div. - dokumentace, 120 stranek, fotky 10,95€ Heinrich Karck (veteran SS): Zwölf Jahre 1. Kompanie Leibstandarte. 280 stranek, 200 fotek, atlas ve velkem formatu. € 45,50 Gefährten unserer Jugend - Die Flak-Abteilung der Leibstandarte. 272 stranek, €19,80 Dil 1 a 2. Sepp Dietrich: Kommandeur der Leibstandarte - 248 stranek, 420 fotek, atlas € 57,50 |
|
|
|
Nevíte něco blíž o bojích Leibstandarte v itálii?? | |
|
|
giro.c napsal v č. 1333: A je aspoň trochu rozšířená? "tomašek vřele můžu doporučit Lucase a jeho knihu Boje na východní frontě 1941-45 či jak se to jmenuje. To je knížka jedna báseň" |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 1331: No nejlípší je to obojí dohromady . Jo ale historie je lepší "Jo, na alkohol máš jěště čas, radši studuj historii." |
|
|
|
jasan napsal v č. 1332: Já od kyjova... "to tomasek odkud přesněji?Jsem od Zlína" |
|
|
|
tomašek vřele můžu doporučit Lucase a jeho knihu Boje na východní frontě 1941-45 či jak se to jmenuje. To je knížka jedna báseň. | |
|
|
to tomasek odkud přesněji?Jsem od Zlína | |
|
|
Jo, na alkohol máš jěště čas, radši studuj historii. | |
|
|
No tak to je hodně daleko (jižní Morava-pokud chceš, dojeď-možem zajït do sklepa a vyřešit tam nějaké témata ) | |
|
|
Kde? Odkud jsi? V Teplicích je dobrý antikvariát, sehnal jsem tam Historie německé armády za 31,- |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Jednotky, uniformy
- > Waffen-SS