Waffen-SS
|
|
---|---|
Kralik napsal v č. 1473: Jestli to nebyl nějaký nácek? "www.super.cz/pribehy/1271-zlodej-okra dl-esesaky.html" |
|
|
|
Kralik: dobry | |
|
|
El Scorpio napsal v č. 1454: No zdá se mi že SS si stěžovalo, že Luftwaffe jim nedává takovou vzdušnou podporu jakou má wehrmacht, a proto si dožadovali vlastní letecké podpory...no akorát nevím, jak to dopadlo. "ne mohla byt pouze podporovana letadly luftwaffe..." |
|
|
|
www.super.cz/pribehy/1271-zlodej-okradl-eses... | |
|
|
El Scorpio napsal v č. 1469: No právě že v žádném případě, pročti si prosím nové příspěvky ode mne a Glynweda... "DG: ja mluvim o Grand Sassu, snad?!?" |
|
|
|
snad to byla ta akce na osvobozeni mussolinyho. | |
|
|
El Scorpio napsal v č. 1467: Tím myslím to, že je to blbost, viz předchozí příspěvky "co tim myslis presne.." |
|
|
|
DG: ja mluvim o Grand Sassu, snad?!? | |
|
|
Glynwed napsal v č. 1465: Skoro, s těmi Fallschirmjagerlehr máš pravdu, bleskovci tam ale opravdu byli. Jak jsem naznačil níže - bleskovci obsadili spodní stanici lanovky a jistili, aby nedorazila případná špagěťácká posila... "Až na to že ty údajný SS byli vojáci výcvikové výsadkové jednotky LW a snad jediný SS tam byl Skorzeny" |
|
|
|
DG napsal v č. 1461: co tim myslis presne.. "A na to jsi přišel kde" |
|
|
|
El Scorpio napsal v č. 1463: Hovoříš o mizerné akci u Drvaru nebo o Grand Sassu, kde buzny od SS stály akorát dole u lanovky (až na jednoho, který se rozhodl znepříjemnit Gerlachovi start)? "to byla podle meho soudu nejlepe propracovana a vykonana specialni operace ss... vetsiny prislusniku500./600. pouzivala vynikajici pusky FG42..." |
|
|
|
Až na to že ty údajný SS byli vojáci výcvikové výsadkové jednotky LW a snad jediný SS tam byl Skorzeny . | |
|
|
www.fronta.cz/index.php?clanek=107 | |
|
|
El Scorpio napsal v č. 1460: A na to jsi přišel kde "a 500/600" |
|
|
|
DG napsal v č. 1459: tam byl fi 156 a 500/600. "Grand Sasso " |
|
|
|
El Scorpio napsal v č. 1458: Grand Sasso "urrraaa...ale nebylo moc boju kdy Luftwaffe podporovala Waffen SS" |
|
|
|
urrraaa...ale nebylo moc boju kdy Luftwaffe podporovala Waffen SS | |
|
|
Já vím....já to napsal jen tak aby řeč nestála... | |
|
|
Glynwed napsal v č. 1455: to jsou prece vysadkove jednotky. Tim chces rict ,ze letadla nemohla podporovat SSpesaky... "Jedině 500.(600.)SS-Fallschirmbataillon." |
|
|
|
Jedině 500.(600.)SS-Fallschirmbataillon. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Jednotky, uniformy
- > Waffen-SS