Waffen-SS
|
|
---|---|
Lavockin napsal v č. 1499: tak to vim naprosto přesně byl to křižník Poťemkin "Chtěl bych se zeptat, jaké divize SS bránili pražský rozhlas v pražském povstání" |
|
|
|
Chtěl bych se zeptat, jaké divize SS bránili pražský rozhlas v pražském povstání? | |
|
|
Račine nahoď thema | |
|
|
Zdi napsal v č. 1494: To ti doportučuju... "omasek : koukal sem jenom mezi prestavkama, tak nemuzu nijak objektivne posudit, ale mam to nahrany, takze nejspis to omrknu :)" |
|
|
|
El Scorpio napsal v č. 1495: No tak když to takdy tak upadalo, tak jsem to chtěl trochu nakopnout "filmy o WW2- je to v forum WW2" |
|
|
|
tomasek napsal v č. 1492: filmy o WW2- je to v forum WW2 "VNevím kam to psat." |
|
|
|
tomasek : koukal sem jenom mezi prestavkama, tak nemuzu nijak objektivne posudit, ale mam to nahrany, takze nejspis to omrknu :) | |
|
|
Já si myslím, že dost paradní film. I když ne se všemi detaily, ale podle mého opravdu povedený film... | |
|
|
VNevím kam to psat. Viděli jste to včera o tom Hizlerovi? Ne že bych nebyl Čech, když jsem se nedíval na hokej, ale jak se vám to líbilo... podle mě to bylo docela zajímavé... | |
|
|
El Scorpio napsal v č. 1490: www.fronta.cz/index.php?clanek=135 "ekvivalent nadporucika v SS byl SS-obersturmfuhrer?" |
|
|
|
curahee napsal v č. 1487: ekvivalent nadporucika v SS byl SS-obersturmfuhrer? "nadporučíka SS" |
|
|
|
Dice:Vím,ale zrovna tenhle ještě ve staré uniformě Allg.SS ho určitě nedostal jen za věrnost. | |
|
|
curahee napsal v č. 1487: Nemusel, dostávali ho i lidi, kteří výjímečně dobře pracovali pro režim. Tak k němu přišli i další nejen ti ze "Staré gardy" např. Wilhelm Keitel "Snad jen zlatý odznak strany..byl mezi prvními 100 000 straníky." |
|
|
|
El Scorpio napsal v č. 1480: Je to předválečná uniforma nadporučíka SS,ovšem ten znak SD mi tam moc nepasuje,a už vůbec né ten Rytířský kříž.Snad jen zlatý odznak strany..byl mezi prvními 100 000 straníky. "ze to byla uniforma SS-Hauptsturmfuhrera SD?" |
|
|
|
Tys měl dědu v ss? btw: Mám oko z kašparovy krávy! Teprv teď si moje prasečí očíčka všimla, že na rukávu je i štítek sd. Takže máš asi pravdu. Tohle je už i na mě moc jdu si lehnout. Dobrou. |
|
|
|
Kdoví, z čeho to poskládali. Ta svastika a rukávová nášivka jsou tam nějak volně. A těch odznaků...tolik jsem jich na jedné uniformě ještě neviděl. | |
|
|
ses si jistej.. ja bych rekl ze byl z hitlerova bunkru | |
|
|
El Scorpio napsal v č. 1480: Ech, tak to chceš po mě moc. Jediné, co na té uniformě poznám je, že ten nositel byl asi od pluku Der Führer :D (Das Reich) "ze to byla uniforma SS-Hauptsturmfuhrera SD?" |
|
|
|
ze to byla uniforma SS-Hauptsturmfuhrera SD? | |
|
|
El Scorpio napsal v č. 1478: Já taky ne (a bral bych to), jen mne to tak napadlo. "ja bych to taky bral a nejsem nacek" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Jednotky, uniformy
- > Waffen-SS