Hry o 2. světové válce
|
|
---|---|
bush napsal v č. 35: Jo ale kdybys čet ten 1 odkaz tak pochopíš že všichni původne myslely že to bude z WW2 a dnes přišlo tohle video - je to uplne nová zpráva - ted jsem upravil to co jsem napsal to nebylo na vás ale na vývojáře - všem se omlouvám že to vyznělo tak že to platí na vás "To nadáváš sám sobě ? Jedinej, kdo tu psal o CoD 4 si byl ty, pokud se nemejlim hi, hi (jak by řek starej dobrej Sam Hawkins ).." |
|
|
|
hrdina napsal v č. 27:
"Call of duty 4 - vyjde někdy v létě a bude snad na PC V teto hře se dostanete do kůže 3 různých vojáků , zabojujete si v americké , brtiské a sovětské armádě "
hrdina napsal v č. 34: To nadáváš sám sobě ? Jedinej, kdo tu psal o CoD 4 si byl ty, pokud se nemejlim hi, hi (jak by řek starej dobrej Sam Hawkins ).. "Debilové ( sorry ale jinak to nešlo ) Call of Duty 4 nebude z WW2 - podívejte se na www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=4255&idK=..." |
|
|
|
Debilové - vývojáři ( sorry ale jinak to nešlo ) Call of Duty 4 nebude z WW2 - podívejte se na www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=4255&idK=... | |
|
|
Pánové, ačkoliv hry několik let nehraju, tak občas zavzpomínám na hraní výborné strategie - Blitzkriegu. Znáte to někdo? Pomocí pěchoty, artilerie, tanků a letectva bojujete proti nepříteli. Nedávno se hovořilo i o české úpravě blitzkriegu na události v Československu z podzimu 1938 (nepřijmutí diktátu a rozpoutání války s Říší a Uhry), ale asi to nějak mezi vývojáři zapadlo do šuplíku.... | |
|
|
Krtek2 napsal v č. 30: Ne první byl Wolfeinstain - ještě ten 1 "A co Commandos? První hra z WW2 (a první vůbec), kterou jsem hrál tehdy před léty ještě u kamaráda...." |
|
|
|
A co Commandos? První hra z WW2 (a první vůbec), kterou jsem hrál tehdy před léty ještě u kamaráda.... | |
|
|
tristan napsala v č. 17: Prakticky v každé strategii nebo simulátoru akorát střílečky za Němce se moc nenosí. "Znáte nějaké hry,kde člověk má možnost hrát za Němce?" |
|
|
|
Rixen napsal v č. 16: Call of Duty : Call of Duty , Call of Duty United Ofensive ( datadisk ) , Call of Duty 2 , Call of duty 3 ( jen na konzolích ), Call of duty 4 - vyjde někdy v létě a bude snad na PC"když tu vypisuješ ty hry tak možná bys mohl napsat všechny gry Medal of Honor a Call of Duty. může tu být i úplný nováček počítačových her. " V teto hře se dostanete do kůže 3 různých vojáků , zabojujete si v americké , brtiské a sovětské armádě , proti němcum - v Medal of honor hrajete za Amíka a bojujete bud proti nacistum nebo Japoncum - všechni díly MoH vypisovat nebudu protože znam jen Alied Asault a Pacific Asault - ale vím že na konzolích jsou ještě další díly |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 1: Neznám. Co to je? Jezdí se tam v tanku??? "Panzer Elite " |
|
|
|
Great naval battles I | |
|
|
Hartmann napsal v č. 1: Reklama? "Strategie: Panzer General a spol." |
|
|
|
karaya1 napsal v č. 20: U mě taktéž Panzer General, občas si ho zahraju i teď. "Pánové, jaká byla vaše první hra z WW2, co jste hráli?" |
|
|
|
karaya1 napsal v č. 20: Má první hra byla Call of Duty, a ve stejný den (bylo to myslím hned na Vánoce) taky Return to Castle Wolfenstein. "Pánové, jaká byla vaše první hra z WW2, co jste hráli? Musím se přiznat, že u mě to byl Allied General, a u toho jsem vlastně zůstal až dodnes. Posunovat vojáčky, rozčilovat se, že „jaktože mé Spity Mk.XIV dostaly od He 219, když by v reálu byl výsledek boje jiný“ a podobně... Jojo, kde je to mládí Na jistou dobu mě ještě chytli Steel Panthers: World at War, za tři dny jsem na jistém výjezdu protočil Call of Duty, ale Allied/Panzer General je prostě neskutečně hratelný pořád. A má to pár mega a nepotřebuje to nic silného. " |
|
|
|
karaya1 napsal v č. 20: Přiznávám u mě Panzer General "Pánové, jaká byla vaše první hra z WW2, co jste hráli? Musím se přiznat, že u mě to byl Allied General, a u toho jsem vlastně zůstal až dodnes. Posunovat vojáčky, rozčilovat se, že „jaktože mé Spity Mk.XIV dostaly od He 219, když by v reálu byl výsledek boje jiný“ a podobně... Jojo, kde je to mládí Na jistou dobu mě ještě chytli Steel Panthers: World at War, za tři dny jsem na jistém výjezdu protočil Call of Duty, ale Allied/Panzer General je prostě neskutečně hratelný pořád. A má to pár mega a nepotřebuje to nic silného. " |
|
|
|
Pánové, jaká byla vaše první hra z WW2, co jste hráli? Musím se přiznat, že u mě to byl Allied General, a u toho jsem vlastně zůstal až dodnes. Posunovat vojáčky, rozčilovat se, že „jaktože mé Spity Mk.XIV dostaly od He 219, když by v reálu byl výsledek boje jiný“ a podobně... Jojo, kde je to mládí Na jistou dobu mě ještě chytli Steel Panthers: World at War, za tři dny jsem na jistém výjezdu protočil Call of Duty, ale Allied/Panzer General je prostě neskutečně hratelný pořád. A má to pár mega a nepotřebuje to nic silného. |
|
|
|
tristan napsala v č. 17: Pokud máš rád strategie - Code name Panzers , Blitz Krieg 1 a 2 , Panzer Genaral - všechny dily"Ahoj, jsem nováček v PC hrách.Znáte nějaké hry,kde člověk má možnost hrát za Němce?Vždy vidím,že můžu hrát za Amíky nebo Rusy proti Němcům." Simulátory - IL- 2 Sturmovnik a ještě další , podívej se na Game Park tam je ted pár recenzí o WW2 |
|
|
|
tristan napsala v č. 17: Ve hře Battlefield 1942 si můžeš vybrat za jakou chceš hrát stranu. Pokud si vybereš Allies (tedy Spojenci) hraješ za Američany, Brity a Sověty. Pokud dáš Axis hraješ za Německo a Japonsko."Ahoj, jsem nováček v PC hrách.Znáte nějaké hry,kde člověk má možnost hrát za Němce?Vždy vidím,že můžu hrát za Amíky nebo Rusy proti Němcům." -Za každou stranu budeš bojovat Buď v Africe (Německo x Británie) - Operace Battleaxe, Gazala, Tobruk, El-Alamein -Nebo v Tichomoří (Amerika x Japonsko) - Wake Island, Guadalcanal, Midway, Iwo Jima - Východní fronta (SSSR x Německo) - Kursk, Stalingrad, Charkov, Berlín - Západní fronta (USA x Německo) - Omaha Beach, pak bojuješ někde ve Francii, bohužel nevím kde, Operace Market Garden, Ardeny. Ohledně zbraní si můžeš vybrat u každé strany 2 Tanky, 1 samohybné dělo, stíhací a bombardovací (u německa bitevní) letoun, obrněné auto, džípy atd. Prostě co se týče možností výběru je to podle mě asi nejlepší hra ze DSV. Co se týče grafiky a hratelnosti je to horší. |
|
|
|
Ahoj, jsem nováček v PC hrách.Znáte nějaké hry,kde člověk má možnost hrát za Němce?Vždy vidím,že můžu hrát za Amíky nebo Rusy proti Němcům. | |
|
|
Hartmann napsal v č. 1: když tu vypisuješ ty hry tak možná bys mohl napsat všechny gry Medal of Honor a Call of Duty. může tu být i úplný nováček počítačových her. "Akční: Medal of Honor, Call of Duty" |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 10: Majím jí i amíci - skoro ke konci hry " MoH Pacific Asault - to není přesně ono. Můžeš tam najít pušku s bajonetem a s tou pak střílet nebo bodat, maj to japonci. Ale nepoužíval jsem jí, blbě se nabíjí :o)" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Hry o 2. světové válce