Hry o 2. světové válce
|
|
---|---|
![]() |
www.gamepark.cz/attack_on_pearl_harbor_4298.htm - tentokrát recenze i s videm |
|
|
![]() |
Worchester napsal v č. 32: To bych mohl vyprávět, jak už dlouho u mě leží v šuplíku podnět pro bitvu Fall Grunn do Panzer Generala. Za čechoslováky mám zatím jen kampaň na západě (bitvy Sýrie, Tobrúk, Dunkreque)."Nedávno se hovořilo i o české úpravě blitzkriegu na události v Československu z podzimu 1938 (nepřijmutí diktátu a rozpoutání války s Říší a Uhry), ale asi to nějak mezi vývojáři zapadlo do šuplíku...." Nicméně v kontrukci je jeden bomba projekt do IL-2 - Slovenské národní povstání, kdy se budete moci proletět startem na letišti Tri Duby v realistické krajině Slovenska na dobových strojích www.revi.bloguje.cz/517578-mapa-slovenska-pr... |
|
|
![]() |
Petar napsal v č. 55: Petar : přesně na to myslím, to by byla bomba, víte něco bližšího, kdo to zvažoval?"Worchester napsal v č. 32: "Nedávno se hovořilo i o české úpravě blitzkriegu na události v Československu z podzimu 1938 (nepřijmutí diktátu a rozpoutání války s Říší a Uhry), ale asi to nějak mezi vývojáři zapadlo do šuplíku...."" Bomba by to sice byla ale když se od toho upustilo tak nemá cenu o tom mluvit - asi před půl rokem byla zrušena modifikace na Blitzkrieg ( měla obsahovat polskou a italskou kampan ) ale taky se od toho upustilo a nemluví se o tom |
|
|
Worchester napsal v č. 32: přesně na to myslím, to by byla bomba, víte něco bližšího, kdo to zvažoval? "Nedávno se hovořilo i o české úpravě blitzkriegu na události v Československu z podzimu 1938 (nepřijmutí diktátu a rozpoutání války s Říší a Uhry), ale asi to nějak mezi vývojáři zapadlo do šuplíku...." |
|
|
|
![]() |
Pellini napsal v č. 53: Blbý pro tebe je, že byly nasazeny v Pacifiku už o rok dříve — VMF-124 (Maj. William E. Gise) již v únoru 1943 bojovala na Guadalcanalu. V rámci US Navy byla první jednotkou, jež okusila boj na F4U, VF-17, která měla v březnu 1943 operovat z Nové Georgie. "Co už, jestli tam budou ty F4U tak se felili jen o zhruba tři roky ![]() |
|
|
![]() |
karaya1 napsal v č. 52: Co už, jestli tam budou ty F4U tak se felili jen o zhruba tři roky"Dovolil bych si upozornit, že paradoxně první, kdo Corsairy použil operačně z palub letadlových lodí, byli Britové. Stalo se tak 3. dubna 1944 " ![]() |
|
|
![]() |
Dovolil bych si upozornit, že paradoxně první, kdo Corsairy použil operačně z palub letadlových lodí, byli Britové. Stalo se tak 3. dubna 1944 během operace Tungsten — náletu FAA na Tirpitz. Corsairy měl ve výzbroji 47th Naval Fighter Wing (1834th a 1836th sqn), jemuž velel Lt Cdr F. R. A. Turnbull, DSC. |
|
|
![]() |
hrdina napsal v č. 50: Zároveň také přiletěly o několik let dříve než se skutečně stalo."Přiletěly ze cvičení letadlovejch lodí těch x mil ( i když dolet )- nebo časoprostorovou poruchou od Midway " ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Pellini napsal v č. 49: Přiletěly ze cvičení letadlovejch lodí těch x mil ( i když dolet )- nebo časoprostorovou poruchou od Midway "Zajímavý ale zajimalo by me co tam delaj Corsairy?!" |
|
|
![]() |
hrdina napsal v č. 45: Zajímavý ale zajimalo by me co tam delaj Corsairy?! "www.gamepark.cz/letecka_akce_attack_o n_pearl... " |
|
|
![]() |
hrdina napsal v č. 38: Docela zajmavý neco mezi Hidden and Dengerous a Hitmanem "Nová hra co vypadá fakt good www.gamepark.cz/death_to_spies_4234.htm?k0#c..." |
|
|
![]() |
Honza M. napsal v č. 37: Ty osmibity, to je vážně archeologie..." Našel jsem tenhle přehled. Schválně, kolik jich bylo: www.mobygames.com/game-group/world-war-ii-games " ![]() |
|
|
![]() |
hrdina napsal v č. 45: hmm arkáda " www.gamepark.cz/letecka_akce_attack_ on_pearl... - zajmavý " ![]() |
|
|
![]() |
www.gamepark.cz/letecka_akce_attack_on_pearl... - zajmavý |
|
|
![]() |
fusilier napsal v č. 43: Já dávno 102 sestřelů za němce - ale to už je dávno ani hodnost si nepomatuju asi poručík nebo co - měl jsem je v češtině "Kdo jste hráli šturmovika, jaké hodnosti a vyznamenání jste dosáhli?" |
|
|
![]() |
Honza M. napsal v č. 42: A kdyby si člověk mohl třeba ještě vybrat posádku tanku, nebo konkrétní osobu, např. četaře Sněhotu, rtn. Končického, nebo rtn. Ivasjuka."Já si dovedu představit třeba takový scénář v CoD 5, kde by se hrálo za příslušníka(ci) čs.jednotek v SSSR - Sokolovo, Kyjev, Dukla, Ostrava (s dobýváním pěchotních srubů a závěrečným šturmem na Sýkorův most ) Takové boje o Liptovský Mikuláš by vydaly na samostatnou hru, ať už střílečku, nebo strategii. " Jinak ty boje o bunkry musely být docela slušné masakry, co mi vyprávěli pamětníci, tak to bylo jak z toho nejhoršího amerického filmu... btw. Kdo jste hráli šturmovika, jaké hodnosti a vyznamenání jste dosáhli? |
|
|
![]() |
Hartmann napsal v č. 41: Tak ono toho tam nebylo daleko víc - třeba to podání východní fronty je úplně o ničem ve srovnání detailním propracováním v podstatě epizodního tažení Normandie-Bavorsko..."zdaleka nevyčeprali její potenciál (například vůbec tam nebylo Tichomoří)" Já si dovedu představit třeba takový scénář v CoD 5, kde by se hrálo za příslušníka(ci) čs.jednotek v SSSR - Sokolovo, Kyjev, Dukla, Ostrava (s dobýváním pěchotních srubů a závěrečným šturmem na Sýkorův most ![]() Ale chápu, že pro Amíky je teď důležitý boj proti islámskému terorismu a tomu se musí podřídit i herní průmysl... ![]() |
|
|
![]() |
No, souhlasím, že když nové CoD 4 už nebude z WW2, je to určitě mínus. Především kvůli nesmyslné frázi "Druhá světová už je řádně omšelá" když zdaleka nevyčeprali její potenciál (například vůbec tam nebylo Tichomoří) |
|
|
![]() |
Nová hra co vypadá fakt good www.gamepark.cz/death_to_spies_4234.htm?k0#c... |
|
|
![]() |
hrdina napsal v č. 31: No to ani náhodou! Mám ještě doma Wolfpack a ten je z roku 1990 (Wolf 3D je až z 1992), taky jsem viděl několik leteckých simulátorů, které jsou ještě starší!"Ne první byl Wolfeinstain - ještě ten 1" Našel jsem tenhle přehled. Schválně, kolik jich bylo: www.mobygames.com/game-group/world-war-ii-games p.s. I původní Sim City (1989) má jeden scénář ve vybombardovaném Hamburgu ![]() |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Hry o 2. světové válce