Co by se stalo kdyby…
|
|
---|---|
Marseill napsal v č. 1194: jo to jo, pěkná teorie "UF, tak to by bylo." |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 1208: "myslel jsi století? " Ne, roků ale přesně se to říct nedá protože se to nestalo a doufám, že jsem to řekl dost jasně a teď mě už nechte! |
|
|
|
Marseill napsal v č. 1206: myslel jsi století? "Samozřejmě to musí být připraveno a příprava zabere několik roků." |
|
|
|
Algernon napsal v č. 1203: Nevím, zdroj kde to bylo jsem ztratil (znáš to blbý půjčování, že? ). Kuriózní zbrojní projekty 3.říše "Aha — Ing. Ritter, a „Midgard“, ne..? :o)))" |
|
|
|
Dzin napsala v č. 1205: Samozřejmě to musí být připraveno a příprava zabere několik roků. ". Jako že v pondělí si na to sednu a ve středu mám postavené oceánské loďstvo " |
|
|
|
Marseill: Jde o to jak jsi to konstatoval. Jako že v pondělí si na to sednu a ve středu mám postavené oceánské loďstvo schopné vykonat rozsáhlou invazi. | |
|
|
čet.Hrad napsal v č. 1200: Čemu jsem nasdil korunu? Vždyť před akcí se musí všechno naplánovat a postavit potřebná technika. "tak teď jsi tomu nasadil korunu " |
|
|
|
čet.Hrad 1200 Tento způsob už také plánovali Napoleonovi genarálové. . .Doslova se podhrabat pod kanálem La Manche až k britským ostrovům a následná invaze. . .(Něco podobného jako v dnešní době podmořský tunel z Francie do Anglie) |
|
|
|
Marseill napsal v č. 1192: tak teď jsi tomu nasadil korunu "Vylodili by se samozřejmě na pevnině a loďstvo by museli samozřejmě postavit." |
|
|
|
Algernon napsal v č. 1187: Nebo rovnou podkopem pod Atlantik (takový "krtkostroj" se snažil nějaký německý "vynálezce" pro dobytí Britských ostrovů) "Přes zamrzlý moře..?" |
|
|
|
DG: (1186) Ne nepotopitelný, to není žádná loď. Nezničený Marat. | |
|
|
DG napsal v č. 1177: cožpak o to, ale ty dlouhodobé následky! "Naopak" |
|
|
|
DG napsal v č. 1195: Kdy je krásně vidět, že . "Takhle nějak si to taky představuju, zejména tak kolem půlnoci..." |
|
|
|
No jo, to muselo vyjít. Postavili by si loďstvo, vyvinuli nové zázračné zbraně a pak by se vylodili na nic netušící USA. Takhle nějak si to taky představuju, zejména tak kolem půlnoci... | |
|
|
UF, tak to by bylo. | |
|
|
Vylodili by se samozřejmě na pevnině a loďstvo by museli samozřejmě postavit. | |
|
|
Marseill napsal v č. 1188: No to by jistě mohli, když napíšeš z čeho... "No a proč by se nemohli vylodit?" |
|
|
|
DG napsal v č. 1186: Co to bylo za loď? "Dzinův oblíbený nepotopitelný Marat. Na toho by byli krátcí všichni " |
|
|
|
Algernon napsal v č. 1187: No a proč by se nemohli vylodit? "Kudy, Marseill? Přes zamrzlý moře..?" |
|
|
|
Kreon napsal v č. 1183: Dzinův oblíbený nepotopitelný Marat. Na toho by byli krátcí všichni "A co teprve "nezničitelný" Železňakov..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Co by se stalo kdyby…