Stíhače tanků, samohybná děla…
|
|
---|---|
Nevíte něco o Brumbaru?"
www.panzernet.net/panzernet/stranky/samohybk... |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1103: Hezká pohádka... "www.panzernet.net/panzernet/stranky/s amohybky/brummbar.htm" |
|
|
|
Hezká pohádka...
mě se taky líbý |
|
|
|
Asi ne tak jako mně, jinak bys sem asi tento odkaz nedával, že. | |
|
|
se o to chci podělit i s ostatníma ,ne? | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1107: To je chválihodné. "se o to chci podělit i s ostatníma ,ne?" |
|
|
|
DG napsal v č. 1104: ale pekne ilustrovana "Hezká pohádka..." |
|
|
|
Podľa mňa bol najlepší stíhač tankov Jagdpanther! | |
|
|
Zauímavá prestavba - SU-100/Jagdpanther : www.network54.com/Forum/message?forumid=4720... |
|
|
|
To není nic moc...někde v Anglii mají JgPnth přestavěného z T-55..vypadá věrohodněji. Navíc je v tomhle případě škoda překopávat reálné vozidlo z WWII. | |
|
|
Tibor napsal v č. 1110: Spíš Jagtiger. "Podľa mňa bol najlepší stíhač tankov Jagdpanther!" |
|
|
|
Marseill napsal v č. 1113: Warum? "Spíš Jagtiger." |
|
|
|
DG napsal v č. 1114: Silnější pancíř. "Warum?" |
|
|
|
mně se líbí Hetzer - je to můj belíbte stíhač. jakej názor na toto vozidlo mají zdejší odborníci? | |
|
|
Marseill napsal v č. 1115: A jseš si jistý, že to je základní vlastnost stíhače tanků? Bavíme se o mobilním vozidle, nikoliv pevnostním pásmu... "Silnější pancíř." |
|
|
|
DG napsal v č. 1117: já sem pro pevnostní pásmo "Bavíme se o mobilním vozidle, nikoliv pevnostním pásmu..." |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1118: Na jednu stranu prťavý Hetzer, na druhou zastaralé septik pásmo. To je panečku rozkol "já sem pro pevnostní pásmo" V boji Hetzer vs TO bych osobně sázel na Hetzer, zejména v provedení Flamm |
|
|
|
DG napsal v č. 1119: já ne "V boji Hetzer vs TO bych osobně sázel na Hetzer, " |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1116: "mně se líbí Hetzer - je to můj belíbte stíhač. jakej názor na toto vozidlo mají zdejší odborníci?" Byl rychlí a malý, to byla jeho výhoda. |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1120: Jelikož jsem to příliš zobecnil, upřesňuji to na soubor Hetzeru (Flamm) s pěchotním srubem našeho TO. Miny nezohledňuji, zátarasy taktéž (co můžou ženisti odstranit mě nezajímá). "já ne" |
|
|
|
Marseill napsal v č. 1115:
"Silnější pancíř."
Marseill napsal v č. 1121: Co si takhle ujasnit priority? "Byl rychlí a malý, to byla jeho výhoda." |
|
|
|
Marseill napsal v č. 1121: spíš "rychlý" ne? "Byl rychlí " |
|
|
|
DG napsal v č. 1122: A tanky může zrovna tak dobře zneškodnit pěchota, když se dostane dost blízko. "(co můžou ženisti odstranit mě nezajímá)." |
|
|
|
DG napsal v č. 1122: "soubor Hetzeru (Flamm) s pěchotním srubem našeho TO." myslíš asi souboj - i tak bych na flamm nesázel
DG napsal v č. 1122: to by ti ženisté udělali jen hodně těžko - jedině že by to byli nesmrtelní ýbrmenšové, kterým nějaký ten zásah kulkou kulometnou nevadí "Miny nezohledňuji, zátarasy taktéž (co můžou ženisti odstranit mě nezajímá)." |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1126: "jedině že by to byli nesmrtelní ýbrmenšové, kterým nějaký ten zásah kulkou kulometnou nevadí " To si asi neuvědomil silnou obranu pěchotního srubu. |
|
|
|
Marseill napsal v č. 1127: nerozumí tomu "To si asi neuvědomil silnou obranu pěchotního srubu" |
|
|
|
Marseill napsal v č. 1125: Řekl bych, že ze soubojů tanky vs pěchota vzejdou vítězně spíše tanky, jak se o tom koneckonců již v roce 1940 přesvědčila celá Evropa... "A tanky může zrovna tak dobře zneškodnit pěchota" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1126: Já zapomněl, že ze srubu je v noci vidět jako ve dne, neexistují speciality jako zadýmování prostoru atd. "to by ti ženisté udělali jen hodně těžko " |
|
|
|
DG napsal v č. 1129: Jo, ale když se dostane pěchota moc blízko, tak ten tank zničí, ale to se tam musí dostat, jako ženisti k pěchotnímu srubu. "Řekl bych, že ze soubojů tanky vs pěchota vzejdou vítězně spíše tanky, jak se o tom koneckonců již v roce 1940 přesvědčila celá Evropa..." |
|
|
|
DG napsal v č. 1130: existovaly taky zařízení na lafetách pro střelbu za noci či umělém zamlžení, taky světlice a tak "Já zapomněl, že ze srubu je v noci vidět jako ve dne, neexistují speciality jako zadýmování prostoru atd." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Stíhače tanků, samohybná děla…