Stíhače tanků, samohybná děla…
|
|
---|---|
To isté, čo KVH. Niečo ako klub vojenskej histórie. Partie ľudí v dobových uniformách, ktoré sa zúčastňujú na tzv. "rekonštrukciách bitiek", resp. "bojových ukážkach". Bližšie v téme "Rekonstrukce.." | |
|
|
What is REENACTMENTOVÁ skupina ? | |
|
|
brano napsal v č. 367: Nie. Údajne to malo byť pre nejakú reenactmentovú skupinu. "Preboha,načo sú dobré takéto imitácie ? Zasa majú točiť nejakého Ryana ?" |
|
|
|
Preboha,načo sú dobré takéto imitácie ? Zasa majú točiť nejakého Ryana ? | |
|
|
630. ťažký prapor (?) Asi skôr 653. or 512.sPzJägAbt.,nie ? |
|
|
|
Ako sa Vám páči tento "Marder": cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?Vie... |
|
|
|
DuGalle napsal v č. 362: Možno by si sa divil .Babka má lví podíl na mojej diplomovke. Neviem, že čo by som si bez nej počal. (asi by som sa už konečne znova naučil poriadne po nemecky ). "Stejně to už zítra nebude vědět " |
|
|
|
Stejně to už zítra nebude vědět | |
|
|
DuGalle napsal v č. 359: "Teď na to koukám znovu - jak čumím na tu značku, tak mi uniknul ten můstek co to veze. " Jasne! Tiež som si to všimol až teraz. Najkratšia cesta okolo.. Mimochodom, práve som vysvetľoval mojej babke, ktorá sedí vedľa mňa, rozdiel medzi tankom a stíhačom tankov.. Ešteže mám vytrínu s modelmi hneď poruke, takže som to mohol ukázať názorne.. |
|
|
|
Teď na to koukám znovu - jak čumím na tu značku, tak mi uniknul ten můstek co to veze. To jenom potvrzuje ty ženisty... | |
|
|
Paráda, díky | |
|
|
Aha sori! Pozeral som symboly z rokov 1939 - 42. Takže určite ide ide o tú tankovú/obrnenú rotu ženistov. V 43 - 45 tam tá "spermia" už nebola. Je to z publikácie Panze Colours od J. Ledwocha. | |
|
|
BRUNNER : Je to asi nějak podobně jak to popsal DuGalle v (338). V případě nutnosti se z toho dá rychle utéct ( jako třeba v Zachraňte vojína Ryana, že ? ) a je to mnohem víc mobilní jak klasický PAK. Ano, Jagdpanzer IV ( i Hetzer a pro mě osobně i Jagdpanther ) se dá jako zdařilá konstrukce určitě vyzdvihnout. Tak mě napadá .... co Vaše porovnání Jagdpanzeru IV/70 s SU 85 ? |
|
|
|
DuGalle: Tak si nie som istý. Ja mám totiž nejakú tú tabuľku po ruke , ale vyzerá to skôr, že ide o tankovú/obnenú rotu ženistov. Háčik je v tom, že v tej mojej tabuľke, je ešte na vrchu toho "stromčeku" taká - ehm, ako by som to nazval - no "spermia" (krúžok a z neho ide vlnovka). | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 352: Stáhače tanků s co nejnižší siluetou a výkonným kanónem. Skoro ideální byl Jagdpanzer IV. Nebo Hetzer... "Nebolo to ideálne riešenie ale čo mali postaviť proti tým haldám Ruských obrnencov..." |
|
|
|
MIO napsal v č. 345: Ešte lepší námet na diorámu je ten zamaskovaný StuG. Ani nemusíš maľovať, o patine ani nehovoriac... "To auto tahane konmi super namet na dioramu!!!!" |
|
|
|
Hofi: tabulky se znaky mám někde zabordelené - to Sd.Kfz.251 z Normandie podle toho označení patří mezi spojovací vozidla, že? Nebo co vlastně znamená ten stromek nad znakem Halbkette vozidel? | |
|
|
BRUNNER : S Nashornem s Tebou mohu vesměs souhlasit. Pro mě osobně je velmi sympatický ( "otevřené nástavby" celkově ) i Marder III M |
|
|
|
Hofi napsal v č. 344: Jako plzeňský patriot (občasný) musím podporovat místní tvorbu. Kromě toho ZNC má super texty... "Odkedy si "přes punkrock"?" |
|
|
|
DuGalle (340): Neznáš známou českou punkovou skupinu? ZNC - Z nouze ctnost
Kdo nezná, o hodně přichází... To se musí zažít, ti zhulení a ožralí punkeři, kteří na koncertě naráží do ostatních, skáčou do publika etc... Btw vám se nelíbí verš "Pojedeme z vršku / nabijem si obličej"? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Stíhače tanků, samohybná děla…