Stíhače tanků, samohybná děla…
|
|
---|---|
![]() |
To isté, čo KVH. Niečo ako klub vojenskej histórie. Partie ľudí v dobových uniformách, ktoré sa zúčastňujú na tzv. "rekonštrukciách bitiek", resp. "bojových ukážkach". Bližšie v téme "Rekonstrukce.." |
|
|
What is REENACTMENTOVÁ skupina ? | |
|
|
![]() |
brano napsal v č. 367: Nie. Údajne to malo byť pre nejakú reenactmentovú skupinu. "Preboha,načo sú dobré takéto imitácie ? Zasa majú točiť nejakého Ryana ?" |
|
|
Preboha,načo sú dobré takéto imitácie ? Zasa majú točiť nejakého Ryana ? | |
|
|
630. ťažký prapor (?) Asi skôr 653. or 512.sPzJägAbt.,nie ? |
|
|
|
![]() |
Ako sa Vám páči tento "Marder": cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?Vie... |
|
|
![]() |
DuGalle napsal v č. 362: Možno by si sa divil "Stejně to už zítra nebude vědět " ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Stejně to už zítra nebude vědět ![]() |
|
|
![]() |
DuGalle napsal v č. 359: "Teď na to koukám znovu - jak čumím na tu značku, tak mi uniknul ten můstek co to veze. " Jasne! Tiež som si to všimol až teraz. Najkratšia cesta okolo.. ![]() Mimochodom, práve som vysvetľoval mojej babke, ktorá sedí vedľa mňa, rozdiel medzi tankom a stíhačom tankov.. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Teď na to koukám znovu - jak čumím na tu značku, tak mi uniknul ten můstek co to veze. To jenom potvrzuje ty ženisty... |
|
|
![]() |
Paráda, díky ![]() |
|
|
![]() |
Aha sori! Pozeral som symboly z rokov 1939 - 42. Takže určite ide ide o tú tankovú/obrnenú rotu ženistov. V 43 - 45 tam tá "spermia" už nebola.![]() |
|
|
![]() |
BRUNNER : Je to asi nějak podobně jak to popsal DuGalle v (338). V případě nutnosti se z toho dá rychle utéct ( jako třeba v Zachraňte vojína Ryana, že ? ![]() Ano, Jagdpanzer IV ( i Hetzer a pro mě osobně i Jagdpanther ) se dá jako zdařilá konstrukce určitě vyzdvihnout. Tak mě napadá .... co Vaše porovnání Jagdpanzeru IV/70 s SU 85 ? |
|
|
![]() |
DuGalle: Tak si nie som istý. Ja mám totiž nejakú tú tabuľku po ruke ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
BRUNNER napsal v č. 352: Stáhače tanků s co nejnižší siluetou a výkonným kanónem. Skoro ideální byl Jagdpanzer IV. Nebo Hetzer... "Nebolo to ideálne riešenie ale čo mali postaviť proti tým haldám Ruských obrnencov..." |
|
|
![]() |
MIO napsal v č. 345: Ešte lepší námet na diorámu je ten zamaskovaný StuG. Ani nemusíš maľovať, o patine ani nehovoriac... "To auto tahane konmi super namet na dioramu!!!!" ![]() |
|
|
![]() |
Hofi: tabulky se znaky mám někde zabordelené - to Sd.Kfz.251 z Normandie podle toho označení patří mezi spojovací vozidla, že? Nebo co vlastně znamená ten stromek nad znakem Halbkette vozidel? |
|
|
![]() |
BRUNNER : S Nashornem s Tebou mohu vesměs souhlasit. Pro mě osobně je velmi sympatický ( "otevřené nástavby" celkově ) i Marder III M ![]() |
|
|
![]() |
Hofi napsal v č. 344: Jako plzeňský patriot (občasný) musím podporovat místní tvorbu. Kromě toho ZNC má super texty... "Odkedy si "přes punkrock"?" |
|
|
![]() |
DuGalle (340): Neznáš známou českou punkovou skupinu? ZNC - Z nouze ctnost
Kdo nezná, o hodně přichází... To se musí zažít, ti zhulení a ožralí punkeři, kteří na koncertě naráží do ostatních, skáčou do publika etc... ![]() Btw vám se nelíbí verš "Pojedeme z vršku / nabijem si obličej"? ![]() |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Stíhače tanků, samohybná děla…