Moje oblíbená střelná zbraň
|
|
---|---|
Ako sa volala 1.atomova bomba? Tak tu by som chcel. |
|
|
|
Tož já bych si dal před barák Tigera 2 nebo Panthera, pak na zahradu Me 262 nebo Mustanga a do ruky Sprigfielda s optiku do kapsy pár granátů a pětačtyřicítku a na záda bazuku s M1 Grand. Jak se říká,vždy připraven:o)) |
|
|
|
radzivil: Já mám nejraději mauser c96,jednou si ho koupím,rád střílímz desert Eagle 44 magnum je to bezva prda, a na akcích UK-59L slepejma dokud se nerozpadne ať maji bigoši radost, můj rekord 500 v kuse pak umřel Zdar. |
|
|
|
brano: Páni, úplne som na ňu zabudol. Revolučná výsadkárska útočna puška FG42. | |
|
|
|
|
FUJ06: No v obýváku by ji mít zrovna nemusel Emrich: Já taky... |
|
|
|
Bart S.:To by zkusili Na co asi mám asi ten kanon ráže 88mm | |
|
|
FUJ06 napsal(a) v č. 25: " tigera bych si zaparkoval před barákem(konečně bychom neměli problémy s parkováním" Aby ti potom nedali botičku. |
|
|
|
Na škodu by ani nebyla M1 Garand.Skvělá byla(jak už se tady pár lidí zmínilo) StG 44.Bral bych aji Thompsona a tigera bych si zaparkoval před barákem(konečně bychom neměli problémy s parkováním ) | |
|
|
Fra Diavolo:Ta by se ti asi do obyváku nevlezla | |
|
|
ja by som chcel leopolda. | |
|
|
já bych chtěl taky Doru...ale Fw 190D-9 :) | |
|
|
Mě by stačila Dora ale asi bych jí sám neukočíroval. | |
|
|
Vždycky jsem chtěl samohybnou houfnici.Těžkou. | |
|
|
Lipton : ....Vždy som chcel mať MP44.... StG 44 ? To Ti věřím. Je to fakt nádherná zbraň. Běhám s ním na každé druhé akci. Bohužel ale taky není můj . Je to pouze zápůjčka. Jinak mě osobně se ale daleko víc líbí MP 40 a to hlavně vzhledem k mé výšce postavy . |
|
|
|
Nibor napsal(a) v č. 14: "Co takhle "bezbolestná" z Predátora I ?" Tak to potom i kombinovanou hračku od maríny z Vetřelců, to je zvuk!!! |
|
|
|
Jossif napsal(a) v č. 11: "Ja by som chcel SVD Dragunov. to by som si potom skúšal streľbu z okna na chodcov. citil by som sa jak Zajcev v stalingrade." Narozdíl od Zajceva bys místo zlaté hvězdy HSSSR, dostal pár let v base | |
|
|
Radek H.- to sú MP40, resp. MP44. MP znamená Maschinenpistole, teda samopal, i keď v prípade MP44 už šlo o útočnú pušku /StG-Sturmgewehr/. MG znamená Maschinengewehr, teda guľomet. | |
|
|
Jossif napsal(a) v č. 11: "to by som si potom skúšal streľbu z okna na chodcov" Doufám, že jsi to myslel jako vtip... |
|
|
|
Co takhle "bezbolestná" z Predátora I ? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Moje oblíbená střelná zbraň