Sudetoněmecká otázka, odsun sudetských Němců
|
|
---|---|
Worchester:Pokud nechápeš pojem Pátá kolona,zkus něco přečist např. ze Španělské občanské války,nebo rok 38 na čsl. hranicích. | |
|
|
curahee napsal v č. 1494: Mám dojem, že před cca 1/2 rokem jeden senátor za KDU s dalším senátorem z jiné partaje odjeli na jednání s Posseltem. "Nejhorší na tom všem je, ta Pátá kolona z Čech,kdy katolická církev a členové KDU-ČSL,asi zapomínají na minulost a svou národní identitu" |
|
|
|
nezapominejte , ze KDU by sla s kazdym , krome Komunistu , i kdyz v tom si nejsem tak jistej | |
|
|
Worchester:Copak jsi nepobral,buď konkrétní? | |
|
|
curahee: a nejenom katolici a KDU-CSL | |
|
|
Nejhorší na tom všem je, ta Pátá kolona z Čech,kdy katolická církev a členové KDU-ČSL,asi zapomínají na minulost a svou národní identitu | |
|
|
Posselt tam kritizuje odhaleni sochy Benese pred ministerstvem , ale myslim si , ze on sam by nejradsi odhalil sochu Henleina pred svou vilou. | |
|
|
www.novinky.cz/05/63/98.html A zas tam máme jednoho černoprdelníka.... |
|
|
|
www.novinky.cz/05/63/98.html | |
|
|
Myslim ze Worchester ma pravdu v tom , ze ne vsichni vojaci Wehrmachtu byli nacisti. | |
|
|
Worchester napsal v č. 1486: A nebo velká část,těch,co sloužila ještě pod dalším "hodným" strýčkem,a to byl Oskárek Dirlewangerů! "Kaminskij slouzil RONA a ta byla zaclenena do Waffen-SS" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 1484: Hmm,tak to je myšlenka dne,jestlipak vzívali tuto ideu i například vězni z KT Dachau,kteří pak sloužili pod Kaminským?! "vojaci SS jsou nacisticti vojaci" |
|
|
|
Hartmann: (1479) Souhlas. O to horší je, že spousta starých Němců, kteří za Hitlera bojovali, chápou takovéto lidi mnohdy jako zrádce. Třeba vojáci, kteří přeběhli a pracovali pro Spojence jsou takto pravidelně označováni, stačí se podívat na dokumenty BBC, kde mluví bývalí nacističtí vojáci. | |
|
|
Nekoukali jste včera na jednání PSP ČR? Dostál říkal, že budou stavět v Sezimově Ústí Benešovi muzeum. Jsem zvědav na reakci Vepříka Posseltů. | |
|
|
Curahee(1472): Souhlas. Navíc by mne zajímalo, jak on jako dítě mohl ovlivnit to, Jestli v Hitlerjugent bude, nebo ne. Také nechápu výtku, že je z Bavor. Jen proto, že hlavně zde se soustředí pár sudeťáckejch křiklounů , ještě nemusí být každý, kdo je z Bavorska nutně špatný. Mimochodem, dělaj tam třeba dost dobrý auta... | |
|
|
Johny(1476): A Já furt, komu je ten Škromach podobnej... | |
|
|
curahee napsal v č. 1472: A přesto se našli takoví, kteří měli odvahu a šli do toho. A ty je třeba obdivovat a vyzdvihnout. Nikdy jejich hrdinství nepoplivat všeobecnou omluvou slovy "nic jiného nezbývalo" nečinnost všech ostatních. "Mno,chtěl bych vidět ty děcka a jak by dopadli jejich rodiny,kdyby prostě "jen" žádali o vystoupení z této organizace,myslím že pronásledování ze strany států je nasnadě,ne-li tvdrší postihy,které se například uplatňovali na konci války." |
|
|
|
Johny napsal v č. 1475: "Nejdříve jsem dle řevu tlustýho Posselta soudil, že chtějí postavit sochu Beneše v nadživotní velikosti přímo před jeho domem v Mnichově ale pak po přečtení jsem zjistil, že jde o sochu na Loretánském náměstí v Praze." |
|
|
|
Je stejně fešák,ten náš Berndt,celej Delon! | |
|
|
Jinak nový volební plakát kandidáta SdL: |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Československo, protektorát
- > Sudetoněmecká otázka, odsun sudetských Němců