Bitka u Kurska
|
|
---|---|
Je li název Fronta - web o 2. světové válce a pak téma Kursk, o čem to asi může být? | |
|
|
cinik napsal v č. 542: Tak to jo "Ne... " |
|
|
|
To diktator: Ne... |
|
|
|
Dictator napsal v č. 540: Noe o bitke...ak vieš niečo k tomu nové čo tu v predošlích príspevkoch nebolo alebo ťa zaujíma niečo k bitke tak sem s tým. Inak nezahlcuj fóra príspevkami od veci... "O ponorce ne o Bitvě. Jo ???" Je problém si prečítať aspoň pár príspevkov z témy aby si sa aspoň trochu dostal do obrazu? |
|
|
|
njn O ponorce ne o Bitvě. Jo ??? |
|
|
|
Dictator napsal v č. 537: "Tady se diskutuje o ponorce Kusk ????" |
|
|
|
Kursk | |
|
|
Tady se diskutuje o ponorce Kusk ???? | |
|
|
curahee napsal v č. 535: "Já slyšel o nějaké bitvě v Arnhemsku ." |
|
|
|
Hofi napsal v č. 532: Já slyšel o nějaké bitvě v Arnhemsku . "Ja len, že to mestečko sa volá Kursk a nie Kursko" |
|
|
|
FUJ06 napsal v č. 533: Tak to Ti slúži ku cti. "Hofi: Sorry, ale to nemám jaksi na svědomí já, ale admin Už jsem ho na to párkrát upozornil " |
|
|
|
Hofi: Sorry, ale to nemám jaksi na svědomí já, ale admin Už jsem ho na to párkrát upozornil | |
|
|
FUJ06 - ad odkaz na nástenke: Ty si nejako autorsky podieľaš na tvorbe toho fóra www.palba.cz ? Ja len, že to mestečko sa volá Kursk a nie Kursko.. | |
|
|
Američani před léty přišli o moderní ponorku Scorpion, jejich poslední záznam byl, že odpalují torpédo. Příčina potopení je tajná, nikdo z veřejnosti přesně neví co se stalo, jsou to jenom spekulace a různé "zaručené" teorie. Buď jim bouhlo v torpédometu (Kursk) nebo opsalo klasické kolečko... | |
|
|
Kdo slyšel někdy jméno Scorpion, tak ví, co může někdy znamenat odpálení torpéda... | |
|
|
Vyzvedli střední část, zbytek přídě a záď odřízli a nechali to tam. Nejdůležitější sekce s raketami a velínem by měla být nahoře... | |
|
|
cinik: Ja mam za to, ze vyzvedli tu vetsi cast, ulomky z pride tam nechali, ale muzu se mylit.... | |
|
|
To Guano: Myslel jsem, že vyzvedli jenom půlku??? |
|
|
|
A nevyzvedli uz ho ? | |
|
|
Marek (522) Jistě... Můžeme to rozšířit na problém, jak vyzvednout Kursk... Odhadovaná suma 1 000 000 000 amerických dolarů... Kdo přispějete??? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Východní fronta
- > Bitka u Kurska