Sturmtiger: Tank?
|
|
---|---|
![]() |
Dzin napsal(a) v č. 229: "ohledne letadel z CV" CV není označení amerických letadlových lodí, ale třídy. Tebou zmiňovaný JSF bude určitě startovat jen s CVN. ![]() |
|
|
Marek : č. 234, ale mě taky![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Dzin : Nepovím. Už jste mě vy dva tak psychicky vyčerpali, že už odmítám odpovídat. |
|
|
Barta S. Tak si ze mě dělej srandu, já nevidím do všech letadel, jen mám pár oblíbených. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Marek: To by me zajimalo, kdo bude ta druha pyrotechnicka? ![]() |
|
|
![]() |
Dzin napsal(a) v č. 229: "mimochodem, ohledne letadel z CV, nejlepsi bude JSF, ale uz aby ho zavedli..." To asi jo, ale neni nad starej dobrej Tomcat. |
|
|
Dzin : A Tebe láká jaký obor v AČŘ a pokud máš dobrou fyzickou přípravu tak není problé, hlavně aby bylo zdraví. A až budeš chodit s plnou polní , tak na mě mysli. Je to opravdu náročný, ale já to zvládla. Tak Ty budeš úplně v pohodě. Rekrutační střediska jsou v pohodě.![]() |
|
|
|
![]() |
bitva napsal(a) v č. 226: "F /A - 18 A Hornet " Tento typ v US Navy nahradil model F/A-18 C(/D) SuperHornet. Z pozemních základen operuje snad jen CF-18. A na jakých stránkách si to právě teď našla?? ![]() |
|
|
![]() |
Dzin, bitva : To je nečestné a nesportovní. Styďte se. |
|
|
![]() |
mimochodem, ohledne letadel z CV, nejlepsi bude JSF, ale uz aby ho zavedli... |
|
|
Marek : Proč dvě, už tam jedna je??? Pokud vím ženy zatím dělají zkoušky jen na zábavnou pyrotechniku a na vojenskou ještě nikdo, ale mohu se mílit![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Marek: jakozto gentleman ti musim zdelit, ze posledni vystrel je na dame, ci-li... ![]() |
|
|
Bart S. L - 159 a F /A - 18 A Hornet nemají nic společného. Ale to bylo jen srovnání , jak by vše dopadlo, kdybychom opravdu potřebovaly letouny. Ale to je jedno. A jen tak F /A - 18 A Hornet je jednomístný stíhací a bojový letoun operující z letad. lodí i se základen. A hodně se mi líbí jeho výzbroj , hlavně ten šestihlavňový kanon Vulcan M61A1 ráže 20 mm. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Tak to budeme mít v armádě dvě ženy pyrotechničky ![]() |
|
|
![]() |
bitva: (220) No jej, kdo by nezavidel. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
bitva: Wow! To je skvela kariera! Ja se momenalne snazim dostat do armady, protoze mi to naposledy prerusil Tvrdik s tou svoji zpackanou radobyreformou. Hold, jsem takovy nadcenec, tak se budu snazit do roztrhani tela. ![]() Mimochodem, az se definitivne rozhodnu, ze si zacnu delat pyrotechnicky prukaz, tak te budu muset nejak vyuzit. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dzin, bitva : Nechte mě. Já už se fakt vzdávám ![]() |
|
|
![]() |
Marek napsal(a) v č. 219: "že jste si z tématu o Sturmtigeru udělali chat místonost " Chudák sturmtiger. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Marek : Závidíš![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Dzin, bitva : S váma se tu nedá rozumně bavit. Vy jste samej vtípek a fórek a člověk už pomalu neví na čem je. Nejzajímavější na tom je to, že jste si z tématu o Sturmtigeru udělali chat místonost ![]() |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Sturmtiger: Tank?