Sturmtiger: Tank?
|
|
---|---|
Dzin napsal(a) v č. 229: "ohledne letadel z CV" CV není označení amerických letadlových lodí, ale třídy. Tebou zmiňovaný JSF bude určitě startovat jen s CVN. |
|
|
|
Marek : č. 234, ale mě taky | |
|
|
Dzin : Nepovím. Už jste mě vy dva tak psychicky vyčerpali, že už odmítám odpovídat. | |
|
|
Barta S. Tak si ze mě dělej srandu, já nevidím do všech letadel, jen mám pár oblíbených. A na ženskou toho vím víc než si myslíš. |
|
|
|
Marek: To by me zajimalo, kdo bude ta druha pyrotechnicka? | |
|
|
Dzin napsal(a) v č. 229: "mimochodem, ohledne letadel z CV, nejlepsi bude JSF, ale uz aby ho zavedli..." To asi jo, ale neni nad starej dobrej Tomcat. |
|
|
|
Dzin : A Tebe láká jaký obor v AČŘ a pokud máš dobrou fyzickou přípravu tak není problé, hlavně aby bylo zdraví. A až budeš chodit s plnou polní , tak na mě mysli. Je to opravdu náročný, ale já to zvládla. Tak Ty budeš úplně v pohodě. Rekrutační střediska jsou v pohodě. | |
|
|
bitva napsal(a) v č. 226: "F /A - 18 A Hornet " Tento typ v US Navy nahradil model F/A-18 C(/D) SuperHornet. Z pozemních základen operuje snad jen CF-18. A na jakých stránkách si to právě teď našla?? |
|
|
|
Dzin, bitva : To je nečestné a nesportovní. Styďte se. | |
|
|
mimochodem, ohledne letadel z CV, nejlepsi bude JSF, ale uz aby ho zavedli... | |
|
|
Marek : Proč dvě, už tam jedna je??? Pokud vím ženy zatím dělají zkoušky jen na zábavnou pyrotechniku a na vojenskou ještě nikdo, ale mohu se mílit . | |
|
|
Marek: jakozto gentleman ti musim zdelit, ze posledni vystrel je na dame, ci-li... | |
|
|
Bart S. L - 159 a F /A - 18 A Hornet nemají nic společného. Ale to bylo jen srovnání , jak by vše dopadlo, kdybychom opravdu potřebovaly letouny. Ale to je jedno. A jen tak F /A - 18 A Hornet je jednomístný stíhací a bojový letoun operující z letad. lodí i se základen. A hodně se mi líbí jeho výzbroj , hlavně ten šestihlavňový kanon Vulcan M61A1 ráže 20 mm. |
|
|
|
Tak to budeme mít v armádě dvě ženy pyrotechničky . | |
|
|
bitva: (220) No jej, kdo by nezavidel. | |
|
|
bitva: Wow! To je skvela kariera! Ja se momenalne snazim dostat do armady, protoze mi to naposledy prerusil Tvrdik s tou svoji zpackanou radobyreformou. Hold, jsem takovy nadcenec, tak se budu snazit do roztrhani tela. Mimochodem, az se definitivne rozhodnu, ze si zacnu delat pyrotechnicky prukaz, tak te budu muset nejak vyuzit. |
|
|
|
Dzin, bitva : Nechte mě. Já už se fakt vzdávám | |
|
|
Marek napsal(a) v č. 219: "že jste si z tématu o Sturmtigeru udělali chat místonost " Chudák sturmtiger. |
|
|
|
Marek : Závidíš | |
|
|
Dzin, bitva : S váma se tu nedá rozumně bavit. Vy jste samej vtípek a fórek a člověk už pomalu neví na čem je. Nejzajímavější na tom je to, že jste si z tématu o Sturmtigeru udělali chat místonost . |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Sturmtiger: Tank?