Sturmtiger: Tank?
|
|
---|---|
DuGalle: -Ty neznáš Rome,Romania.samí romové:Romulus,Rémus,takže už v Tróji byli romové. Ne.aby ses cítil líp,tak jim budu říkat:etnická menšina. -nebo ebola. -u mě znamínko" / "znamená:nebo,děleno.Vyber si. Malá nápověda:nácek děleno komoušem=rumunsko a sme zase u romů P.S.:Tohle je jen legrace.Nejsem rasistickej imbecil |
|
|
|
mychal: - co je to rómská národnost? Kde mají zemi, aby byli národem? Takový nějaký Cikánistán apod... - jo jo, třeba chřipkový vyr je úžasný prevýt - co to je Hitlerovsko/Leninovské-Stalinské myšlení? Takový hajlující komunista by nebyl od věci... |
|
|
|
DuGalle:295:Není pravda.Cikáni(kočovnější občan romské národnosti,který je dosti neoblíben mezi obyvatelstvem)prováděli jakési rejdy,nájezdy tak dlouho dokud se životní úroveň nepracujících občanů s deseti dětmi nevyšplhala na přijatelnou úroveň a nebylo výhodnější být spořádaný nepracující občan dostávající podporu-viz Slovensko. Tebou zmíněný způsob infiltrace periodickou řadou je vlastní hlavně vyrům a Hitlerovskému/Leninovsko-Stalinskému myšlení. |
|
|
|
mychal: to mně připomíná příchod cikánů do Čech - nejdříve jeden, dva... |
|
|
|
Marek:Tak se aspoň jeden člověk,co kladně hodnotí jeden z nejlepších výtvotů WWII,našel a netrvalo to tak dlouho-skoro rok .Nu dva je dvakrát víc než jeden,z toho vyplívá,že nárůst osob kladně hodnotících ST za první čtvrtletí(2004) je 100%.při asi 900 lidech(registrovaných) bude trvat asi 40let než ho tu budou všichni zbožňovat(při stávajícím tempu nárustu).To je bezva...:Ať žije Sturmtiger | |
|
|
Marek: Protoze si ji precetl. | |
|
|
Dzin : proč si Reno dělá srandu z tvé váhy ? To kvůli ikonce nebo je to skutečnost ? | |
|
|
Pro inteligentni: Nedejte se zmast Renovou chabou obhajobou a ihned do nej! Reno: aj bych prave alespon dlouho vydrzel... |
|
|
|
To Dzin: Tak ty bys chtěl na pochod smrti? Se svojí váhou bys tam v tehdejší době jako "závodník" moc nezapadnul... leda by ses zůčastnil jako pořadatel - v Kübelwagenu a v uniformě s blesky na límci... Pro natvrdlé: Tohle nemá být znevažování obětí pochodů smrti - chci si jen rejpnout do Dzina... |
|
|
|
Co by teprve vznikal, to uz jsem ja. | |
|
|
Třeba z toho jednou vznikne malej Dzin-největší fanatik do armády jakej kdy žil. | |
|
|
Fra Diavolo : Já jsem jim povídal, že to tady pěkně "zaprasili", ale asi jim to bylo fuk. | |
|
|
Lidi nepřehnali jste to trochu. Taky jste si mohli založit vlastní místnost, abych se nemusel prodírat 6 stránek zpátky. | |
|
|
Dzin napsal(a) v č. 243: JSF má mít 3 verze: První bude stíhací, pro letectvo(USAF), druhá verze bude námořní s prístávacím hákem a podvozkem přizpůsobeným letadlovým lodím(US Navy) a konečně třetí verze bude schopna STOL a VTOL a ta nahradí Harriery na britských letadlových lodích a u US Marine Corps(námořní pěchota) " JSF ma nahradit Harriery, F-18 a F-14..." |
|
|
|
Tak uz definitivne, zdar! | |
|
|
bitva: Hold i taci mezi nami zijou... | |
|
|
Dzin : Tak se měj. | |
|
|
Super pokec, ale uz musim pomalu koncit. Tak zase priste. A tentokrat pripadne vice o modernich tankach, ci, proc je T-34 nej... | |
|
|
Dzin : Každý si to připomíná každý den, ale takto si to připomenou i lidi co neví o co jde. A hodně lidí nás nazývá různými slovi, protože nechápou proč to děláme. | |
|
|
bitva: Aha, tak tech jsem se jeste neucastnil. Ja si tohle pripominam obvykle v soukromi a tak nejak po cely rok. Ale kdyz bych mel cas a naladu, tyk bych i vyrazil... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Sturmtiger: Tank?