Nacisté - Hitler, Goebbels, Himmler, Göring…
|
|
---|---|
Milovat Adolfa asi nebyl zrovna projev homosexuality | |
|
|
Göring nebyl, jak vy říkáte "na chlapečky", byl to heterosexuál, byl dvakrát ženat s Karin a po její smrti s Emmou. Právě tato svatba se stala událostí roku 1935, za svědka jim šel právě Hitler. Göring byl náruživým miláčkem žen., byl to nacistický playboy. Krom toho měl k homosexualitě (nepočítám-li Stabschefa Sa E.Röhma) dál než Joseph Goebbless, když si do jednoho ze svých deníků, po slavnostní večeři s Hitlerem, zapsal: "Milujitě Adolfe Hitlere." Nikde jsem nenašel zmínky, že byl "na chlapečky", jediná zmínka o Göringovi je ta, že je metrosexuál (Muž jakékoli sexuální orientace, který vynakládá spoustu času i peněz na úpravu a péči o svůj vzhled a životní styl.) |
|
|
|
Rixen napsal v č. 323: A nebyl náhodou flyofil? Tedy na letadélka? "A nebyl na chlapečky???? psali to na jednom německym webu" |
|
|
|
Uzavriem to:rohm bol teplý a o Hitlerovi sa to hovorilo tiež ale nie su dôkazy. Okay?? | |
|
|
už tu zase plácáte o púikách? | |
|
|
rixen stačilo pozrieť debatu nižšie | |
|
|
Rixen napsal v č. 323: Rohm, velitel SA byl "na chlapečky" ale jestli Goring, nevím, nikdy jsem neslyšel "A nebyl na chlapečky???? psali to na jednom německym webu" |
|
|
|
Ero napsal v č. 322: A nebyl na chlapečky???? "Říká se že to byl morfinista " psali to na jednom německym webu |
|
|
|
Rixen napsal v č. 321: Říká se že to byl morfinista "Zajímalo by mě, jestli je pravda, že Göring bral drogy" |
|
|
|
|Zajímalo by mě, jestli je pravda, že Göring bral drogy | |
|
|
www.novinky.cz/zahranicni/77883-drazdanska-b... | |
|
|
Johny, 318: Je to z mé strany pokus si nějak racionalisovat jeho motivaci - na základě četby MK. Nemyslím, že by byl tak šílený, že by hlásal návrat k zemědělské společnosti, půdě, podstatě, čisté rase atd. jen tak pro ten romantismus samotný. | |
|
|
ja_62 317: Hmm... zajimavý názor. Já si nemyslím, že Hitler něco pochopil v tomto smyslu - on byl mixem romantizujícího německého nacionalisty, umělce a navíc byl poměrně asketa. Představa takového člověka byla navíc střižena ve stylu středověkého romantizmu, vládnoucí vrstva bojuje, otroci pracují, vládnoucí rasa se těší neporušenému spětí s přírodou, mimo řízení již nepracuje a obdivuje monumentální imperiální stavby. Technice Hitler nerozumněl a ačkoliv v ní viděl prostředek k získání nadvlády a tudíž jí dával prostor, mnohem radši než technické studie jak známo měl prohlížení plánů nových měst, zahrad a sídel na východě. | |
|
|
ja_62 napsal v č. 300: Abych upřesnil, mám z četby Mein Kampfu pocit, že jeden z mála společenských vztahů, který Hitler víceméně pochopil, je fakt, že industriální kapitalismus se sebou nese početné dělnictvo - a namísto aby to přijal jako fakt, daný tím stádiem vývoje, s dosud relativně nízkou úrovní mechanisace práce a nutností vysokého podílu lidské pracovní síly při obsluze strojů, viděl v tom židovské spiknutí, za účelem destabilisace (zejména německé) společnosti, a jeho volání po společnosti založené na zemědělství, jako záruce tradičních hodnot, bylo metodou jak odůvodnit postupnou eliminaci obojího -jak dělníků tak kapitalistů - s tou soběstačností v produkci potravin navíc. "tj. přechod k rasově hodnotnému státu, založenému na extensivní zemědělské politice (když jsem četl MK, tak jsem měl pocit,že to co navrhuje je vlastně novodobý feudalismus)" |
|
|
|
Johny napsal v č. 315: Díky, docela zajímavé, i když maličko extrémní - sice tam není přímo řečeno, že ekologisté jsou přímo potomci nacismu,a le rozhodně mu autor připisuje přímější vliv než jaký lze -podle mě - dokázat. ( Ale tak trochu mi to připomnělo můj silný pocit z četby Main Kampfu, totiž, že po vynechání antisemitismu by šel i dnes dobře na odbyt jako příručka o nutnosti boje proti globalisaci) Mně obecně přijde problematické klasifikovat zelené jako levici nebo pravici - i v současné straně zelených v ČR existuje (mám pocit, že tam je momentálně ba i u moci) liberálnější křídlo, které chce chránit přírodu spíše obecně nastavením podmínek trhu, než normováním úplně všeho, jen aby příroda zůstala zachována. " Docela zajímavý článek o názorovém pozadí třetí říše a jeho vliv do budoucnosti: " |
|
|
|
ja_62 napsal v č. 300: "tj. přechod k rasově hodnotnému státu, založenému na extensivní zemědělské politice (když jsem četl MK, tak jsem měl pocit,že to co navrhuje je vlastně novodobý feudalismus)" Docela zajímavý článek o názorovém pozadí třetí říše a jeho vliv do budoucnosti: neviditelnypes.zpravy.cz/p_spolecnost.asp?r=... neviditelnypes.zpravy.cz/p_spolecnost.asp?r=... |
|
|
|
Hessův Messerschmits 110. |
|
|
|
SK: tak jsem se dokopal a našel to Messerschmitt Bf 110D, W.Nr.3869, „VJ+OQ“ Rudolfa Hesse byl vybaven přijímačem Lorenz, měl dálkově ovládané rádiové systémy tak, aby vše zvládl z pilotní sedačky, trup byl prodloužen o půl metru a nahoře vedla tenká měděná trubička od kokpitu až k dodatečné půlmetrové sekci v poloviční vzdálenosti k ocasu. Trubičkou procházel ocelový kabel napojený na rukojeť u pilotní sedačky. V případě sednutí na vodu za ni mohl Hess zatáhnout a uvolnit tak nafukovací gumový člun s nejnutnějšími prostředky k přežití. Toliko kniha... |
|
|
|
YAMATO napsal v č. 309: Tak to si to budu muset definitivně přečíst - abych si ujasnil, zda je to fakty podložené dílo, nebo "spojenecký ekvivalent" německých létajících talířů a podobně. "POdle mě to je velice spekulativní..." |
|
|
|
POdle mě to je velice spekulativní... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Osobnosti
- > Nacisté - Hitler, Goebbels, Himmler, Göring…