Nacisté - Hitler, Goebbels, Himmler, Göring…
|
|
---|---|
Ondraha napsal v č. 351: Ne to si myslíš jen ty. "Rundsted byl v květnu 1941 generálplukovník? " |
|
|
|
Ondraha napsal v č. 351: Ne nebyl. v červenci 1940 byl povýšen na polního maršála. "Rundsted byl v květnu 1941 generálplukovník?" |
|
|
|
Náhodou jsem našel zajímavý článek o vlivu sexuální deprivace na násilné jednání jedinců i skupin. Zajimavý je poznatek o nadprůměrném výskytu homosexuálů v nacistických a ultrapravicových bandách (SA, SS a pod.) což se tady před nedávnem probíralo. www.blisty.cz/2006/2/27/art27248.html |
|
|
|
Rundsted byl v květnu 1941 generálplukovník? | |
|
|
Ero napsal v č. 344:
"Chtěl bych se zeptat, měli Himmler a Goring nějaké potomky ? dik"
Worchester napsal v č. 349: Odpověď jsem dal do "Vlivu okultismu na Hitlera a Himmlera", když už tam Lavockin onehdy začal s Gudrun."Pánové, v tomto foru se to nedávno probíralo " [téma č. 145 - přísp. č. 69] |
|
|
|
Pánové, v tomto foru se to nedávno probíralo www.fronta.cz/forum.php?tema=145 |
|
|
|
TomasWAGM napsal v č. 345: Zajíma mě to "Proč to chceš vědět?"
TomasWAGM napsal v č. 345: A co měl Himmler, syna nebo dceru. Já osobně se domnívám že ani jeden neměli potomky, ale nikde jsem to nenašel "Himmler měl ,viděl jsem foto" |
|
|
|
Ero : Himmler měl ,viděl jsem foto,ale o Goringovi nevim .Proč to chceš vědět? | |
|
|
Chtěl bych se zeptat, měli Himmler a Goring nějaké potomky ? dik | |
|
|
Nedávno vyšla kniha "Akta Hitler". Jde o původní spis (doplněný odbornými poznámkami), který koncem 40. let vypracovala sovětská NKVD na základě výslechů Hitlerova osobního komorníka Ligneho a pobočníka Günscheho. Ačkoliv je text ideologicky zaujatý (zamlčování sovětsko-německého paktu, přeceňování sovětských vojenských úspěchů), jedná se o velmi zajímavý zdroj informací o nacistické elitě. | |
|
|
Honza M. napsal v č. 341: ano, použito třeba v Tmavomodrém světě "Hitler has only got one ball, Goering has two but they are small Himmler has something simmler But Goebels has no balls at all. Hitler has only got one ball the other's in the Albert-Hall Himler has something simler But poor old Geobels has no balls at all " |
|
|
|
Jako správná "lidovka" má hned několik verzí: Hitler has only got one ball, Goering has two but they are small Himmler has something simmler But Goebels has no balls at all. Hitler has only got one ball the other's in the Albert-Hall Himler has something simler But poor old Geobels has no balls at all Viz též www.reference.com/browse/wiki/Hitler_Has_Onl... |
|
|
|
Krom toho, tato "historka" putovala již mezi spojeneckými vojáky a v zázemí Říše a protektorátu, takže její vznik bude datován dříve než bylo nalezeno vůdcovo tělo. | |
|
|
V knize Hitlerova smrt je uvedeno: "O této vrozené vadě není ve stávající literatuře žádbá zmínka. Ale profesor Karl von Hasselbach, jeden z Hitlerových lékařů, si vzpomíná na to, že Hitler vždy kategoricky odmítal celkovou lékařskou prohlídku." Během pitvy těla, které mělo patřit Hitlerovy, a kterou provedli sovětšťí lékaři 5.května 1945, se ve zprávě uvádí: "Pohlavní úd je sežehlý. V šourku, který je ohořelý, ale zachoval se, bylo nalezeno jen pravé varle." Názor si tedy musí udělat každý sám...mě osobně je to jedno. | |
|
|
Možná jste to tu už probírali, ale je pravda, že Hitler měl jen jednu kouli, teda varle? | |
|
|
Nie algy o to nejde...len som chcel podotknúť, že dávali viac dôraz na niečo nadpozemské ako na pozemské veci ako je technika výskum a veda... | |
|
|
TomasWAGM napsal v č. 333: Asi ich neochvejná viera, že sú nadludia, árijci, že sú vyvolený národ a pod....však tie kecy poznáš...dávali viac na alchýmiu, astronómiu a všakovaké "kúzla" ako na vedu a techniku... "Slyšel sem o tom ,že většina nacistů byla nějak posedlá nadpozemskými silami (Longinovo kopí atd.) Co je k tomu vedlo??? " |
|
|
|
Slyšel sem o tom ,že většina nacistů byla nějak posedlá nadpozemskými silami (Longinovo kopí atd.) Co je k tomu vedlo??? | |
|
|
Goebbels svůj výrok nejspíše myslel pouze v obdivně politickém smyslu - jestliže byl Göring playboyem Třetí říše, byl Goebbels jejím satyrem , navíc byl v těchto otázkách asi dost naivní - několikrát Hitlera varoval, že nějací zlí lidé pomlouvají Röhma stran jeho sexuální orientace, a i když i on si všimnul, že ve vedení SA je řada homosexuálů, což může vyvolat různá podezření, o Röhmovi samotném se to (údajně) dozvěděl až někdy okolo Noci dlouhých nožů. | |
|
|
YAMATO napsal v č. 330: Proč myslíš? "Milovat Adolfa asi nebyl zrovna projev homosexuality" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Osobnosti
- > Nacisté - Hitler, Goebbels, Himmler, Göring…