Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Melyngar (422):Znáte někdo jakékoliv stránky(v angličtině,češtině-jenom ne v němčině)o jakékoliv podzemní továrně u nás nebo jinde?Díky moc Proč né v němčině? Pořád lepší než v čínštině. |
|
|
|
kaufi:Díky moc..Právě o ty fotky mi dost jde. | |
|
|
Melyngar napsala v č. 422: "Znáte někdo jakékoliv stránky" www.podzemi-cma.cz. Njesou to stránky z hlediska továrny, ale z hlediska podzemí, ale podzemním továrnám je věnována jedna sekce. Většinou fotky. |
|
|
|
Znáte někdo jakékoliv stránky(v angličtině,češtině-jenom ne v němčině)o jakékoliv podzemní továrně u nás nebo jinde?Díky moc | |
|
|
To všetko mám,ale tú "halovú"fotografiu by som bral.Posielam svoje foto.Ale vracia sa mi pošta,ako nadoručiteľná.Niekde bude "háčik"... | |
|
|
Můžu poslat foto zmíněného prototypu /fotka kdesi v hale, částečně dokreslené-zvýrazněné linie/, bokorysy prototypu s oběma typy pojezdu a jakýsi zelený dřevěný model. Víc toho bohužel nemám | |
|
|
DuGalle: Máš nejaké foto? Ak môžem poprosiť...pošli...Mám len to farebné(jpeg),fotá dreveného modelu a jedno retušované v nejakej publikácii. | |
|
|
Taky by mě zajímalo. Obzvlášť fotografie VK3002(DB) s "německým" podvozkem, která je povětšinou na výkresu. Na fotce je bohužel prototyp se starým podvozkem, který má napínací kladky... | |
|
|
Zháňam nejaké fotografie prototypov VK3002(DB)-nie to farebné spred továrne po skončení vojny a VK3002(MAN)-Panther V1.A Panther Ausf.D1.Má niekto? | |
|
|
Egli: Díky moc, nějak se tím prokoušu. | |
|
|
Ondík: Něvskij pjatačok: fotky a reportáže o vytahování KV: www.opensea.ru/articles/travel/kv2003/ www.opensea.ru/articles/travel/tank_kv/ www.spb.kp.ru/2003/04/19/doc678/ www.cedipt.spb.ru:9002/manage/page?tid=74580... www.spbrpc.ru/publ-www-2.htm video potopeného KV a okolí (dodnes se tam v okolí válí munice, kosti, lebky...): www.opensea.tv/download/kv320x240.avi k průběhu bojů v roce 1941: Степан Кашурко: ЭПОПЕЯ "НЕВСКОГО ПЯТАЧКА", Nězavisimoje vojennoje obozrenije 14.3.2003 nvo.ng.ru/history/2003-03-14/5_epopee.html paměti Голушко Иван Макарович: Танки оживали вновь, Moskva 1977 militera.lib.ru/memo/russian/konkov_vf/05.html paměti Баранов Виктор Ильич: Броня и люди, Leningrad 1987 www.rkka.ru/memory/baranov/4.htm paměti Попов Илларион Григорьевич: Батальоны идут на запад, Moskva 1985 militera.lib.ru/memo/russian/popov/02.html paměti Коньков Василий Фомич: Время далекое и близкое, Moskva 1985 militera.lib.ru/memo/russian/konkov_vf/05.html |
|
|
|
Egli:Díky za pochvalu, snad ještě někdy někdo nějakou zajímavou fotku k identifikaci pošle. | |
|
|
Vše co se podařilo zjistit o F. Bachofnerovi: www.fronta.cz/index.php?action=11&barva=... Myslím, že Glynwed & Ondík odvedli dobrou práci |
|
|
|
Algy:Hm.To je velmi dobrá otázka . | |
|
|
Algy:Kdy bys chtěl tu knihu odhadem vrátit je opravdu skvělá.Uvažuju že bych si zní pár věcí oskenoval-neva?Opravdu moc dík. | |
|
|
ANI KROK : Skús si pozrieť nasledujúcu stránku www.jagdtiger.de/index2.htm V ľavej časti nájdeš zoznam tankových múzeí a tam nájdeš farebné fotá mnohých typov vrátane Pz.IV H. |
|
|
|
Zná někdo nějakou stránku,kde bych našel barevné fotografie Panzeru IV(ausf.H) | |
|
|
Glynwed (400): Máš jednoznačne pravdu, 46ID nemohla byť v júli v Rostove, pretože až do začiatku júla (července) sa podielala na dobytí Sevastopolu. Na Kavkaz bola potom presunutá až na jeseň. | |
|
|
to xfish5: www.vermisst-gefallen.net | |
|
|
Něco z historie "našeho kostela": rsu.ru/grants/sobor/main_e.htm www.rsu.ru/grants/sobor/page4_e.htm |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte