Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Tom:Díky,zkusím to... | |
|
|
Jo, tak to je ona. | |
|
|
Kdysi vysla kniha i v cestine s nazvem "Norsk Hydro". Pokud si ale vzpominam, byla to novela napsana podle skutecnych udalosti. Mel bych ji mit nekde doma..... |
|
|
|
Nevíte o stránkách kde bych našel fotky havarovaných Hurricanů? | |
|
|
BRANO:moc dik | |
|
|
ANI KROK SPäŤ : www.jagdtiger.de/index2.htm | |
|
|
nahodou nama tady nekdo barevne fotky tanku Panzer IV-aust.H | |
|
|
FUJ,MEL...niet začo. | |
|
|
brano:díky moc | |
|
|
to Ondík:Jsem nemocnej, takže na můj mail do práce se dostanu v pondělí nebo úterý, takže pak dám vědět. Rozhodně díky. | |
|
|
pbradler: Děkuji mnohokrát. | |
|
|
xfish5: Ordzonikidze sa dnes volá Vladikavkaz a leží v strednej časti Kavkazu. Ako už poznamenal Johny, Nemci za začali z tejto oblasti sťahovať koncom decembra 1942. | |
|
|
Glynwed napsal(a) v č. 342: Přesné datum úmrtí to asi nebude. spíše od kdy byl oficiálně prohlášen za pohřešovaného. Oblast Ordschonikidse byla opuštěna Němci již zhruba v Prosinci 42. "Todesort: Kaukasus Gebiet/Ordschonikidsewki Geb./ Nach den uns vorliegenden Informationen ist die o. g. Person seit 01.02.1943 vermiß" |
|
|
|
brano:Dík moc | |
|
|
MELYANGAR : www.combinedops.com/glomfjord.htm | |
|
|
FUJ06:Skús toto: www.mojweb.sk/outdoor/voj.html www.svidnik.sk/svidnik/dumuzeum.htm mesto.sk/prispevky_velke/svidnik/pamatnikcsa... Údolie smrti : mesto.sk/prispevky_velke/svidnik/udoliesmrti... Vyšný Komárnik:mesto.sk/prispevky_velke/svidnik/vysnykomarn... |
|
|
|
Neznáte náhodou webovou stránku na muzeum na dukle???Nemůžu ji nikde sehnat.Dík moc | |
|
|
Prosím Vás,neznáte nějaký webový stránky nebo knížky o Talvisotě a náletech na hydroelektrárny v Norsku(operace "Musketoon")?Díky moc | |
|
|
Glynwed:Došel Ti ten mail ohledně 9.A ? Jinak gratuluju, tohle asi bude ono. Já se podívám přes neděli na tu Ordžonikidzevku. | |
|
|
Myslím že tentokrát jsem se trefil ! Nachname: Bachofner Vorname: Franz Dienstgrad: - Geburtsdatum: 29.01.1917 Geburtsort: - Todes-/Vermisstendatum: 01.02.1943 Todesort: Kaukasus Gebiet/Ordschonikidsewki Geb./ Nach den uns vorliegenden Informationen ist die o. g. Person seit 01.02.1943 vermißt. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte