Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
čet.Hrad napsal v č. 1493: To byla hlavní pointa. "ale za ceny mírně řečeno nehorázné" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 1492: ee, neviděl, pouze jsem slyšel, že teoreticky taková možnost existuje, ale za ceny mírně řečeno nehorázné "Měl jsem dojem, že jsi to někde viděl ty." |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 1491: Měl jsem dojem, že jsi to někde viděl ty. "Nepovídej, kdepak že občas probíhají?" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 1490: Nepovídej, kdepak že občas probíhají? "občas proběhnou inzeráty" |
|
|
|
jirik napsal v č. 1486: občas proběhnou inzeráty, ovšem cifry, vyjadřující cenu, bývají velice zajímavé... A to tak zajímavé, až začíná být pás nezajímavý. "Ahoj lidi, netušíte, kde by se dal sehnat nábojový pás k TK vz. 24 Schwarzlose?" |
|
|
|
kulometčík napsal v č. 1488: Zkus se zeptat tady kvh-cs.com/forum/phpBB2/ Tam ti určitě poraděj "prosím potřeboval bych zjistit k čemu se v ČSLA používal knotový ohřívač AKB, je to taková děrovaná plechovka, uvnitř je nádržka s palivem a knotový hořák." |
|
|
|
prosím potřeboval bych zjistit k čemu se v ČSLA používal knotový ohřívač AKB, je to taková děrovaná plechovka, uvnitř je nádržka s palivem a knotový hořák. | |
|
|
Alisby - Skús to v štátnej vedeckej knižnici Prešov, Košice. Ak tam nezoženieš tak sa obráť na Vojenské historické múzeum Svidník. Skúsim sa pozrieť v Prešove. | |
|
|
Ahoj lidi, netušíte, kde by se dal sehnat nábojový pás k TK vz. 24 Schwarzlose? | |
|
|
ahojte kolegovia potrebujem pomoc,radu chcel by som sa informovat ci nevie niekto kde by sa dala zohnat Flaušova látka potrebna na ušitie nemeckej uniformy,(šedo-zelená)obehalom som uz mnoho obchodov a zatim nic diky moc | |
|
|
Lavockin napsal v č. 1446: no ja som bol s kamaratom stopom :D xixi pokuta 1000 sk prenocovali sme v krakowe a odial smer osviencin, ide sa cez nejake dedinky,bus sotji okolo 50 sk cca, v stupne nieje a zazitok na cely zivot odporucam kazdemu " zdarvim vsechny chci se zeptat estli tady nekdo nema zkusenosti s cestou do Osvetimi....pac s kamaradem se tam chceme jet podivat este do Vanoc...diky" |
|
|
|
Hodbodova1 napsal v č. 1481: knížka se jmenuje "Jednotka určení SOS", autorem je Radan Lášek a vyšlo to v nakladatelství Codyprint."Slyšela jsem, že letos na jaře vyšel první díl knihy o Stráži obrany státu. bohužel nevím autora, ani přesný název . Ráda bych si ji půjčila v knihiovně, protože otec byl členem SOS a mám doma i fotografie z té doby. Prosím, kdo tuto knihu znáte, napište mi její název a autora. Děkuji. " stránky nakladatelství zde: www.codyprint.cz/codyprint.html kde Váš tatínek sloužil? Možná by Vás zajímalo i něco z našich knížek: www.csol-mb.net/index.php?id=66 |
|
|
|
Slyšela jsem, že letos na jaře vyšel první díl knihy o Stráži obrany státu. bohužel nevím autora, ani přesný název . Ráda bych si ji půjčila v knihiovně, protože otec byl členem SOS a mám doma i fotografie z té doby. Prosím, kdo tuto knihu znáte, napište mi její název a autora. Děkuji. | |
|
|
čet.Hrad napsal v č. 1479: To už je pro mě jednodušší zajít si do Stromovky, tam ho zcela určitě mají. Jenže tamější svázaný ročník HaV je menší knížečka se špatnou vazbou a dost špatně se z toho pořizuje rozumná kopie.. Tak se ptám, jestli to náhodou nemá někdo v lepčejší podobě, než bude další otvírací den, jediný v týdnu.... "Ty ještě furt sháníš? Koukal jsi do databáze MZK? Kdyby tam byla, dej vědět, zařídím si znovu kartu" |
|
|
|
karaya1 napsal v č. 1478: Ty ještě furt sháníš? Koukal jsi do databáze MZK? Kdyby tam byla, dej vědět, zařídím si znovu kartu "Pánové, nemáte někdo v rozumné podobě článek Tomáše Pasáka Vývoj Vlajky v období okupace, který vyšel v HaV, č. 5, ročník 1966? Předem díky." |
|
|
|
Pánové, nemáte někdo v rozumné podobě článek Tomáše Pasáka Vývoj Vlajky v období okupace, který vyšel v HaV, č. 5, ročník 1966? Předem díky. | |
|
|
mbbb napsal v č. 1424: Do "vítězného února" bylo v SNB 19 000 členů bývalé policie a četnictva. Ti zaujímali místo v krimináln í službě a pořádkové službě. Komunist é naopak byli v pohotovostním (později pohraničním) útvaru a ve zpravodajství "Ero- tak mi řekni, proč esenbáci z let 45-48 byli o hodně "lepší" než ti z let 48-52 třeba? Rád se poučím." |
|
|
|
Dobrý den, hledám nějakýKVH, který se zabívá 2 svět. válkou konkrétně Německem ( SS ) nebo Ruskem. Jsem z FAMO a natáčíme absolovenský film Kolaborant. Potřebovali bychom nějaký ochotný KVH který by byl nám pomohl z rekonstukcí jedné bitvy, poradil nám, abychom se nesekli v nějaké historické věci, a samozřejmě si zahrát nějaké role. Předem děkuji za odpověd |
|
|
|
Zdravím Vás, nemáte niekdo informácie kde sa dajú zohnať čerňáky (čierná tankistická kombinéza-skladajúca sa z dvoch častí-r. 1972)=malá postava. Vojenské predajne som prešiel. Vďaka. |
|
|
|
Zasse napsal v č. 1468: Dá.
"Nevíte jestli se dá někde sehnat třeba i replika německých prstenů SS nebo válečných křížů?? "
Zasse napsal v č. 1468: Není zač. "Děkuji" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte