Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Pár modelů od mata: fronta.cz/index.php?action=11&barva=2&am... ten swimmwagen se mi velmi líbí: fronta.cz/index.php?action=12&barva=2&am... |
|
|
|
Je z ocel plechu asi tři roky | |
|
|
Pavel: Uau, to "Téčko" vypadá skvěle... RC tank 1:7 jsem ještě neviděl, jak dlouho jsi to stavěl a z čeho? | |
|
|
Ano střílí náboje- buď do malorážky, (ale to bych tam nedal) nebo poplašňáky a da třináct ran | |
|
|
pavel: na těch fotkách na trávě vypadá T-34 opravdu jako skutečný. | |
|
|
fotky od Honzy: fronta.cz/index.php?action=11&barva=2&am... |
|
|
|
Nemáte někdo podrobnější nákresy tanku panthera nebo pazer čtyřky tigra jestli máte tak se prosím ozvěte mailto:pmann@volný .cz | |
|
|
Pavlův celokovový plně funkční RC model T-34/85 v měřítku 1:7 vážící 90 kg (!) můžete posoudit: fronta.cz/index.php?action=11&barva=2&am... Fotky modelů 1:35 Pavel ještě pošle. |
|
|
|
Prdel byla, když jsme v rámci tvého chlebodárce dělali časoměřiče na známé F1A. Tuším že je to nastavené, aby to automat po dosažení tří minut shodil dolů, jenže žádná automatika není plně spolehlivá. A když si takový "šampión" našel vhodnou termiku... | |
|
|
K RC modelům - mám teď doma docela dobrej simulátor RC modelů, je to fakt dobrý. Ještě, že je to virtuální. Kdybych v reálu rozsekal tolik modelů, můj život by nestačil na jejich posltavení Ale je to decela sranda, když ovládáte letadlo ze země rádiem a ono vám třeba uletí tak daleko, že vidíte jenom bod - a pak ho ovládejte. To jenom člověk doufá, že se vrátí |
|
|
|
mato napsal v č. 117: "A tiež či by si nevedel ako prerobyť wehrmachtáka na civilistu." To uděláš snadno - obruš mu výložky a máš typického německého civilistu z roku 1945 mato napsal v č. 117: "A len tak všeobecne.Neštve vás že drogon išiel s cenami hore?To su ale hovada v tom sanghaji." To je zákon trhu - dolar jde dolů, ceny dovozu nahoru. Problém spíš hledej u vašich dovozců než u rákosníků... |
|
|
|
To wittman:No ja lepim tých vojáčkov 1:35. No a momentálne by ma zaujímalo,napriklad taka patina figuriek.Je síce na missing-lynx.com pakny článok o tom ale predsa len angllina nie je moj rodný jazyk.A tiež či by si nevedel ako prerobyť wehrmachtáka na civilistu. A len tak všeobecne.Neštve vás že drogon išiel s cenami hore?To su ale hovada v tom sanghaji. |
|
|
|
hele Wittmane jestli chceš letadylka vřele doporučuju 1:72 od Academy, nedácno jsem stavěl džbána a Doru a jsou to naprosto perfektní letadýlka ( ctvrtky nevijímaje ) jo nevíte někdo jestli některá firma dělá němmeckej antitank tým v1:35,popřípadě skupinu pancéřovejch granátníků v 1:35 jo mimochodem jak třeba děláte stromy pro krajinku, když chcete nastínit část bitvy |
|
|
|
Já jsem stavěl německou techniku v 1:72. V pondělí jsem začal fachat na Hs-129B3. Tahle verze s podvěšenym 75mm dělem je fakt nářez. Mám jí od Hasegavy v 1:48. Něco takhle pohodovího jsem už dlouho nestavěl. Všechno pasuje naprosto skvěle. Dokonce jsem chvíly uvažoval že začnu stavět už jen letadla. Stavíte tu někdo třeba vojáky v 1:35? Měl bych pár dotazů? |
|
|
|
no teď dělá T-34/79 od Lee, sice mi bylo řečeno že stavebnice celkem dobrá.............celkem ujde jen tak mimochodem pánové vy jste jen suchozemské obludy nebo i občas děláte modely letadel? |
|
|
|
To Kelby: slyšels už o Archeru od Maquette? Je tu použit stejný podvozek i pásy jako u jejich Valentine, ale do krabice jsou přidány i nějaké rezinové díly vnitřku stroje. Prý už se prodával na červnovém Modellbrnu, ale cena - 1.450 Kč.... ufffff..... Jinak Churchill od Tamiyi je pohodový model, sám mám tři postavené a na Crocodile se teprve chystám ))) |
|
|
|
teď dělám na Aufklärungpanzer 140/1 -2cm- od Attack model NEKUPUJTE si modely od Attack model,nedoléhají,mají špatnou kvalitu detailu a nedolehají. |
|
|
|
to Wittman: Fotky naskenuju a pošlu. (ale až po dovolené). Bohužel jsou černobílé. K tvé otázečce: Už dlouho po chvilkách bastlím Valentine Mk IV. /1:35 od Maquette/ . Stavebnice není moc kvalitní. Nedávno jsem dostavěl VW Brouk v barvách Afrikakorpsu. Teď se chystám na britskou obludu typu Churchill. Už se těším. Stavebnice je kvalitní a mám spoustu barevných fotek vč. interieru. Patrně to bude největší obluda v mé sbírce :) |
|
|
|
to Kelby: O ty fotky bych měl také zájem. Doufám jen že jsou v barvě. A ten Pz III. kamuflovanej pomocí křídy může bejt taky zajímevej, jen jestli to není vodou smyvatelná barva. Nadhodim takovou malou otázečku. Co zrovna máte rozestavěný? |
|
|
|
kelby:tu fotku bys mi mohl poslat..to mě zajímá..meil mam v infu... ..dík |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC