Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Du Galle: Já zatím používám jenom posypy pro vláčkaře, ale chtěl bych něco lepšího... Co Ty? |
|
|
|
Roste rychle, ve svahu se obtížně seká. Když uschne, má tendenci chytnout od netípnutého vajgla... | |
|
|
Jaký máte nejlepší zkušenosti s trávou? (Ne konopí, to znám dobře ) | |
|
|
Co takhle někomu očesat bonsai? Kdyby se to přelakovalo, tak by to mělo vydržet. A bocage by byla jak vyšitá | |
|
|
Ondřeji Ten živý plot i jiné stromy se dělají pomocí barveného molitanu a třeba barveného epoxidu a drátu | |
|
|
ještě né zatím počítám | |
|
|
Neposílal jsem ti náhodou na krasavce výkresy? To jsi ještě nezačal? Céóčko do jedné ruky, plech do druhé... | |
|
|
nevíte někdo jak udělat živý plot? | |
|
|
Jinak proč taky neposiláte fotky eglimu? Taky by se to trochu oživilo a všichni by byli sdílnější | |
|
|
Budu dělat nějakého tvojeho krasavce nebo oblíbence? | |
|
|
Pavle zdar, ty víš že ta tvoje T-34 se mi líbí , skoro jako by to byl Panther nebo Pershing | |
|
|
jeste jednou dik | |
|
|
var. a) Buď v zahraničí nebo v nějakém dobře zásobeném modeláři. var. b) zkus Baumax, Bauhaus, Obi, Kaufland |
|
|
|
Diky. A kde se to da sehnat? Ze bych si udelal doma ve vane Konvoj napadeny ponorkami? |
|
|
|
Druhá možnost pro totální fanatiky, kteří mají půlku obýváku přeměněnou na dioráma bitvy u Kursku je zapojit tam normální vodu do oběhu | |
|
|
Na to mají speciální dvojsložkový něco - rozdělá se to jako epoxid, a když to ztuhne, vypadá to jako voda. A dají se tam tvarovat vlnky a podobný finesy... | |
|
|
Muzete mi nekdo poradit, jak udelat vodu?? | |
|
|
Hofi: Zkus odstíny 116 nebo 117. | |
|
|
Jo jo, T-34 je nejlepší jako doplněk na dioráma, vděčný je třeba motiv věže vedle korby | |
|
|
Jo, na T-34 (i když se stejným odporem jako na Mustafa) se taky chystám. Asi spolu s Pz-IVH....aby mi u toho nebylo zase tak špatně |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC