Výroky slavných osobností
|
|
---|---|
Johny, FUJ06: Niečo podobné prehlásil aj generál Patton v Máji 1945: Boľševikom sme nechali Berlín, Prahu. Napadnime ich, Nemci nám možno pomôžu. (nie je to doslovná citácia) |
|
|
|
FUJ06 napsal v č. 69: To neřekl po skončení války ale jako reakci na napadení SSSR v roce 41. Mám pocit taky, že to řekl jako " ... jsme mohli dobít svět." "Spolu s Němci bychom byli bývali neporazitelní Stalin po skončení války v evropě" |
|
|
|
Co je to skrutka? | |
|
|
Z tých lodí je nemožná streľba za chodu, lebo veľká rýchlosť bráni presnému miereniu. Stanovisko Britskej admirality k parným bojovým lodiam poháňaným skrutkou |
|
|
|
Najväčším potešením pre muža je, keď vidí svojich protivníkov ležať pred sebou, vlastnými rukami zabíja ich ženy a deti a vidí, ako majú ich milované osoby v očiach slzy. Džingischánova životná filozofia |
|
|
|
Spolu s Němci bychom byli bývali neporazitelní Stalin po skončení války v evropě |
|
|
|
Prejdem do protiofenzívy, cez Ardény, a cieľom budú Antverpy! Adolf Hitler |
|
|
|
Jeden prápor Tigrov je lepší než celá tanková divízia. Adolf Hitler |
|
|
|
Cieľom vojny nie je padnuť za vlasť, ale donútiť toho druhého bastarda aby padol za tu svoju! Generál George C. Patton |
|
|
|
"Dnes v šest hodin ráno překročí německé vojsko hranice a bude všemi směry postupovat ku Praze. Zachovejte klid a jděte všichni po své práci." Český rozhlas, 15. března 1939 |
|
|
|
Larry: Řekl to spíš poručík Čaliga než major Haluška. | |
|
|
nemetko napsal v č. 59: "To by chcelo Rammtiger nemetko stojaci v nekonecnej Bratislavskej zapche" |
|
|
|
Keď bude vojna, nastúpite v prilbách do vody a vojaci úderných jednotiek pojdú po vašich hlavách. Myslím, že major Haluška od Čených baronů. (Ak som sa klepol v citovaní, prepáčte, tú knižku som čítal už dosť dávno) BTW: Tá hrubka patrí k citácii |
|
|
|
Mi nejsme němci!! Gen. Bugačenko 1. divize ROA | |
|
|
To by chcelo Rammtiger nemetko stojaci v nekonecnej Bratislavskej zapche |
|
|
|
Vždycky jsem chtěl těžkou houfnici. Už vím proč. Honza na konci března u finančáku |
|
|
|
Smrt miliónů je statistika, smrt jednotlivce je tragédie. J. V. Stalin | |
|
|
Jediným ukončením války je smrt. Platón | |
|
|
Ten, kdo chce mír, chystá válku. | |
|
|