Výroky slavných osobností
|
|
---|---|
To Giro: no přece náš hodný strýček. | |
|
|
Jediné, co Američané umějí vyrábět jsou auta, ale ne letadla Hermann Goring |
|
|
|
Rusko je veliké, ale ustoupit neí kam. Za námi je Moskva. Není důležité, jak se volilo, ale jak se počítalo. kdo to byl? |
|
|
|
Daj si pozor Hitler, už letíme. Neznámý výsadkár pred odletom do Normandie |
|
|
|
Majú nás obkľúčených, bastardi! Neznámý výsadkár, Bastogne |
|
|
|
Chlapi, som si dobre vedomý, čím ste prešli. Ja som len splácal jeden starý dlh. Travis Shackelford zo 7. obrnenej divízie s týmito slovami odmietal prevolávanie slávy výsadkárov po prelomení obkľúčenia v Bastogne |
|
|
|
Vy chcete vyrábět 360 stíhaček měsíčně?! Nemám tušení co bych dělal s tolika letadly! Hans Jeschonek, náčelník štábu Luftwaffe |
|
|
|
"Už im zostalo iba 300 stíhačiek!" Hermann Goering, krátko na to napadlo asi 1000 britských lietadiel Berlín |
|
|
|
Johny, currahee: Celý film je podľa skutočného príbehu, takže veľmi pravdepodobne ide o skutočný výrok. A Patton by bol niečoho takého určite schopný. | |
|
|
Asi určitě jste viděli film Sokolovo a tam se mi líbilo heslo: Po vzorů husitů, po boku rudé armády |
|
|
|
Johny: Tento výrok jsem znal už dávno, ale nevěděl jsem, kdy byl použit. Ale koukni se na tohle. Tam je kolegou eglim napsán rok 1945. Ale i on se může splést www.fronta.cz/index.php?clanek=41 |
|
|
|
gen.Hogo-Fogo napsal v č. 72: Lodná skrutka= Lodní šroub "Co je to skrutka?" |
|
|
|
Goering, zari 1940: "Co potrebujete Gallande, abychom RAF porazili ?" Galland: "Spitfiry...." |
|
|
|
"Překročit kanál LaManche je jako násilný přechod řeky v podélné ose" maršál Rundstedt k operaci Seelöwe. "Překonat kanál LaManche je jako přebrodit trochu širší řeku" maršál Vorošilov k operaci Overlord. |
|
|
|
johny:No přece ve filmu ! | |
|
|
Lipton napsal v č. 74: Kde to je psané? To jsem neslyšel. "Niečo podobné prehlásil aj generál Patton v Máji 1945: Boľševikom sme nechali Berlín, Prahu. Napadnime ich, Nemci nám možno pomôžu. " |
|
|
|
"Nevezmu-li to, dostane to lump,vezmu-li,oprátka mě nemine!" gen.Alois Eliáš,před převzetím funkce. |
|
|
|
Vojny sa nevyhrávajú evakuáciami. Winston Churchill (komentár k evakuácii Britských jednotiek pri Dunkerque) |
|
|
|
Prehraním bitky o Ardény sme prehrali celú vojnu. Gerd von Rundstedt |
|
|
|
Liptone tak tomu bych se nedivil USA se mnohdy spojí s luciferem proti belzebubovi a pak je s toho Úsama bin Laden. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Osobnosti
- > Výroky slavných osobností