Co by se stalo kdyby…
|
|
---|---|
Levant: To se Japoncům nemůžeš divit, jednou dostali od sovětů výprask a do dalšího takovýho dobrodružství se jim moc nechtělo. | |
|
|
Lavockin napsal v č. 68: Pokud vím tak měli spolu pakt, ale Japonci nedělali to, co německo chtělo a to utok na SSSR "Zajímavý by také bylo, kdyby se spojily armády Německa a Japonska " |
|
|
|
Zajímavý by také bylo, kdyby se spojily armády Německa a Japonska | |
|
|
karaya1 napsal v č. 65: "odpověď máš zde:" Asi na tom něco bude.Omlouvám se,na Enigmu jsem se nikdy nezaměřil a přiznám se,až do téhle doby jsem si myslel že Poláci s Enigmou toho měli hodně málo společnýho. |
|
|
|
Ono už od začátku 1.sv.války rozhodovala hlavně špionáž,samozřejmně né na takové úrovni,ale přece. Teď v moderních válkách to je to nejdůležitější pro celkový úspěch.Vědět co dělá protivník. Pryč jsou ty časy,kde proti sobě staly několikasetitisícové armády a pak začla ,,válka". . . |
|
|
|
easy company (45): "No dobře Poláci jim poskytly nějaké ty informace,ale enigmu rozluštili Britové" odpověď máš zde: www.fronta.cz/forum_tema_show.php?id=356&... |
|
|
|
Levant napsal v č. 25: neni pravda.dal sa dostali nemci len inym smerom "Protě dopadli jako napoleon..jen ten se dostal dál.." |
|
|
|
Jasně byl to Kesselring.Na Maltu měl zálusk ještě když byl polní maršál luftwaffe ve středomoří.Dík | |
|
|
easy company: Nebyl to Kesselring? Ale ruku do ohně za to nedám... | |
|
|
doporučuji Hubáčka, tam by něco mělo být. Kouknul bych se vám, ale jsem na to moc línej | |
|
|
Levant napsal v č. 57: Tak já sem zase četl že nějakej maršál(nevzpomenu si na jméno) plánoval invazi na Maltu,ale když Rommel začal s ofenzívou,tak z toho sešlo. "Oni ji nechtěli ani dobít..Rommel ji chtěl ale generalita zaspala..." |
|
|
|
Deathdealer napsala v č. 58: Tak tento výrok si vůbec v ničem neodporuje.....přesně jak jsem psal výšše. "Jestli se mnou souhlasíš tak ti dávám za pravdu a jestli ne tak ti můžu jenom říct že moc nesleduješ politiku ve světe " |
|
|
|
curahee napsal v č. 54: Jestli se mnou souhlasíš tak ti dávám za pravdu a jestli ne tak ti můžu jenom říct že moc nesleduješ politiku ve světe "Deathdealer:Co příspěvek to perla...." |
|
|
|
easy company napsal v č. 55: Oni ji nechtěli ani dobít..Rommel ji chtěl ale generalita zaspala... "No jo Malta by byla hodně důležitá a ještě před první ofenzívou Rommela,by se dala lehce dobít.Tohle zase padá na hlavu Rommela,protože začal s ofenzívou a z obsazení Malty sešlo." |
|
|
|
giro c. (23) Měli jich 29. V nejlepším stavu bylo 9 sborů jejichž výstavba započala již v roce 1940. | |
|
|
Levant napsal v č. 47: No jo Malta by byla hodně důležitá a ještě před první ofenzívou Rommela,by se dala lehce dobít.Tohle zase padá na hlavu Rommela,protože začal s ofenzívou a z obsazení Malty sešlo. "Jo a to že nedobylůi ostrovy ve Středozenmím moři kde měli letadla zálkadny...to jo..Jenže i tak by měl uspěch kdyby měl podporu..to si myslím já..." |
|
|
|
Deathdealer:Co příspěvek to perla.... | |
|
|
Lavockin co sem meleš Merilovi záškodníky | |
|
|
SORGE: To je asi nejpravděbodobnější,protože to bylo v plánu a dokonce by k tomu došlo,nebýt ,,Merilových záškodníků'' | |
|
|
Keby padlo Rusko tak tiahne do Azie na Indiu. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Co by se stalo kdyby…