Odstřelovači
|
|
---|---|
Andy napsal v č. 189: Ale fakty tam sú. Ak si odmyslíš to ospravedlnovanie, dozvieš sa dosť o divíziách Waffen SS "Tá literatúra má podľa mňa cieľ ospravedlňovať brutálne správanie divízií Waffen SS. Neni na nej nič kvalitné, ako povedal DG, má dobrú väzbu + doplním kvalitný papier. Toť vše." |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 182: Tá literatúra má podľa mňa cieľ ospravedlňovať brutálne správanie divízií Waffen SS. Neni na nej nič kvalitné, ako povedal DG, má dobrú väzbu + doplním kvalitný papier. Toť vše. "ta literatura je kvalitní akorát že je jenom o náckách " |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 187: Nemám o takú literatúru záujem. Stačí mmi pravda na tomto Fóre "Kúpte si pár kusov hoši a precitnete." |
|
|
|
DG napsal v č. 184: KAždý podľa svojho gusta. " Kvalitní to má leda tak vazbu " |
|
|
|
Kvalitní to má leda tak vazbu | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 182: "ta literatura je kvalitní " |
|
|
|
ta literatura je kvalitní akorát že je jenom o náckách | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 180: Taký nacista som neni ja som len pobočník miestneho zväzu neonacistov vieš? "Vydavatelstvo Svojtka and Kumpáni sa venuje vydávaniu velmi "kvalitnej odbornej literatúry"...Zbytok si do rovnice dosaď..." |
|
|
|
DG napsal v č. 178: Prelož. "Brunnerko moj zlatý, přelož mu to, prosím" |
|
|
|
Brunnerko moj zlatý, přelož mu to, prosím | |
|
|
DG napsal v č. 176: Prepáč ale český humor nechápem. "Naopak, jednou bys mohl něco vydat u Svojtky..." |
|
|
|
Willi napsal v č. 174: Naopak, jednou bys mohl něco vydat u Svojtky... "A stále si niekto so mna robí posmešky. Som tu vážne na smiech??? " |
|
|
|
Willi napsal v č. 172: Už Jára Cimrman vědel, že lepší je to bez drátů... "Prehrali vojnu lebo nemali dobré vedenie." |
|
|
|
guano napsal v č. 173: A stále si niekto so mna robí posmešky. Som tu vážne na smiech??? Hitlera a jeho pomätené teórie. "To jako ze meli spatny draty ?" |
|
|
|
Willi 172:
Prehrali vojnu lebo nemali dobré vedenie.
To jako ze meli spatny draty ? |
|
|
|
Tom napsal v č. 171: TAk kto mal viac skúseností. NAjlepšie skúsenosti nabereš na bojisku a nie niekde na cvičisku. A tvoju ironickú poznámku si nechaj pre niekoho iného. Prehrali vojnu lebo nemali dobré vedenie. "Tak jak to že prohráli? Něco dělali blbě? Pouč nás, prosím." |
|
|
|
ale najskúsenejší a najlepší boli nemci lebo viedli vojnu 6 rokov. Amíci, fíni, briti a sovieti-sovieti boli na rovnakej úrovni, možno aj lepší ale chýbali im dva roky skúseností-bolia ž za nimi. Fíni boli vynikajúci, ale najlepší može byť aj ten kto nemá najviac zásahov. | |
|
|
curahee napsal v č. 168: JJ, to mas pravdu. " Nejlepší,nebo respektive nejvíc počtů zásahů měli Finové!" |
|
|
|
Nejlepší,nebo respektive nejvíc počtů zásahů měli Finové! | |
|
|
Priklanam sa ku nazoru P.N. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII na souši
- > Odstřelovači