Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
Přijde na to co je vevnitř ? Proč 1/32 ? No chce to mít aspoň jeden nějaký ten větší kousek. Mio ten mail bych zkusil nějako stvořit asi v pondělí. Uvidí se. |
|
|
|
Marek.preco chces investovat do 1/32? | |
|
|
Kup si Hasegawu | |
|
|
Skutečně ? No určitě se na ni pořádně podívám sám. Každopádně dík za názor . | |
|
|
Marek napsal v č. 59: Tak to je uplna katastrofa "Ty si úplně mimo čéče . Tohle je 1/32." |
|
|
|
Ty si úplně mimo čéče . Tohle je 1/32. | |
|
|
Myslis tu 1/48? Ta je dost stara-podla mna nic moc. | |
|
|
Ten Bf 109 G-4/Trop dělá Revell a už se mi podařilo zjistit, že tu "černou 1" měl nějaký F. Schiess od JG 53. Celkem měl tuším 67 sestřelů. Zajímalo by mě jak kvalitní ta stavebnice je. Tvůj názor. |
|
|
|
Marek(15)Ten Italeri hetzer je v pohode-samozrejme Dragon je lepsi.ISU-152 od Italeri nekupuj to je Zvezda-je dost slaby-kup si Dragon.A od koho je ten messer? | |
|
|
MIO : Žiješ ? Mám na Tebe připravený nespočet dotazů ... Co kdybys začal odpovědí na číslo (15). |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 52: Ved som!!!!!Co nevis podla fotky??? "Musíš byť neodolatelný" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 51: Novy diel je aj tak vzdy lepsi!Takze mna to nemoze rozhadzat "Najlepšie je ked sa ten diel nájde až ked si ho človek znova vyrobí a model je už hotový... " |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 48: Samozrejme Ty nie?Mam take pekne havinkove! Poslem foto "Ty nosíš doma papuče? " |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 47: Tak to si vyprosujem pan MACKOZRUT!!! "Ty prde!!" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 19: Honza:Myslim ze to nie je az take trgicke!Tiez si nevidel vsetky Brunnerove modely! "Sprav si rybársky lístok" |
|
|
|
Samozrejme a s vyraznym chrupnutim pod papucou som ho vzdy nasiel! | |
|
|
Taky už jste někdy hledali pod stolem spadlej průhlednej díl? | |
|
|
Nazdarek mladez!Pozeram ,ze sa to tu pekne rozbehlo.Tak nejak som si to predstavoval! Len tak dalej! | |
|
|
Že se ptáš tak blbě . Ovšemže 1/72. Ju-88A4. Ještě není hotová, stejně jako He-111H. | |
|
|
Marek: Ne, ani nevím, že je dělají. Brunner: mě stačila He-111 a Ju-88. S Buffem nechci mít nic společnýho, asi bych zešílel. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Zlobrův modelářský pokec