Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
Zákazníci chtějí něco neotřelého | |
|
|
a to sa ako takemu velkemu zelenemu podarilo zamestnet v takom fajnovom podnikani? | |
|
|
mato: Áno, Mio pracuje v modelárskom obchode už niekoľko rokov. | |
|
|
mio,robis s modelmy? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 156: To nebolo ICM ale Zvezda.Je to vsak v podstate jedno,lebo kvalita tomu zodpoveda. A tie modely od Tamiye su tiez pekne stare...
"Samochodku Semovente robilo myslím ICM(1/35)"
gen.Hogo-Fogo napsal v č. 155: Ide hlavne o mierku,ci 72-ka alebo 35-ka a ci sa ti chce investovat do rezinovych stavebnic.Skus napisat konkretne typy.Potom Ti skusim napisat ako to vyzera. "italská, japonská případně maďarská bojová " |
|
|
|
gen.Hogo-Fogo : Uveď mu taky měřítko. Určitě Ti poradí, ale tohle je nekonkrétní. Semovente a ten italský Carro Armato ( či jak se to píše ) dělá v 1/35 Tamiya. Mají i jakýsi japonský tank, ale .... to už fakt musí napsat sám MIO. |
|
|
|
Nějaká italská, japonská případně maďarská bojová technika z 2.sv. je na trhu nebo ne? Děkuji | |
|
|
na nato?to uz dlho nevydrzi | |
|
|
mato napsal v č. 152: Na Nato! "ale syna?naco?" |
|
|
|
ja idem inou cestou.necham sa skorumpovat a auto za rok,dovolena v juhoslavii 2x do roka ale syna?naco? | |
|
|
Dovelená v Jühoslávii,2děcko atd.? | |
|
|
No jo, moje oblíbená hláška: Vy jste člověk? Ne, já jsem právník. | |
|
|
hej mam v plane robit pre tutu cestovku | |
|
|
mato napsal v č. 146: Chudáci klienti,Alcatraz volá... ": ) este horsie,buduci pravnik(mozno raz" |
|
|
|
: ) este horsie,buduci pravnik(mozno raz) | |
|
|
mato napsal v č. 144: ???seš bůh.... "ale najkrajsi je egli a jeho sadam husajn" |
|
|
|
ale najkrajsi je egli a jeho sadam husajn | |
|
|
Čínskou znám jen polívku! | |
|
|
Ta čínská slepice na tý Tvý taky | |
|
|