Zlobrův modelářský pokec
|
|
---|---|
Tak to je v pořádku, budeme si rozumět | |
|
|
My mame mucenie radi! | |
|
|
Mio, jsi sadista. To jsou zlobři všichni? | |
|
|
Pockaj si na katalog..... | |
|
|
MIO : Nemohl bys mi to trošku přiblížit ( když už si to viděl ) ? | |
|
|
Pockaj a budes milo prekvapeny,ja som ten novy set uz videl... | |
|
|
Tak jste mě ukecali, . Právě těch důstojnických figurek zatím zrovna moc na výběr nebylo. | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 198: "Toto je fakt hrúza." Priam GRC!!! |
|
|
|
Marek,tieto hrozne sety by som neriskoval.Pockaj si Dragon ma vydat tento rok novych nemeckych dostojnikov.Nechajme sa prekvapit. | |
|
|
MIO : Hele, máte v sortimentu stavebnice TAM35010 - German Army Officers a TAM35129 - German Infantry at Rest Vím, že to žádná novota a kvalita není, ale není mi známo, že by bylo něco podobného s novějším datem vzniku. |
|
|
|
dik,dam ti vediet den pred tym | |
|
|
moze byt | |
|
|
mio:
mato napsal v č. 184: co ty nato? "Mio:do blavy ide moj tatko tak o 2 tyzdne.v zivote vymodeloval len snehuliaka taze o modeloch nema ani paru.nemohol by si mi dohliadnut aby ty specnackovia po ktorych ho k tebe poslem boli v dobrej kvalite?" |
|
|
|
curahee napsal v č. 191: No ja by som tomu moc neveril! "Brunner je kápo akorát na Frontě!" |
|
|
|
Marek:Brunner je kápo akorát na Frontě! | |
|
|
BRUNNER (178) : ...poisťovák... . A proč si mi tedy původně tvrdil, že si velký kápo na úřadu vlády ? To od Tebe není hezké takhle si z nás dělat srandu ( ) |
|
|
|
mato (175) : ABER mají v Brně . Jen kdyby to nestálo skoro tolik co Italeri, nebo starší Tamiya . |
|
|
|
nie vazne,na japanes strankach som uz podobne veci videl.sam sa na nieco take chystam.willis jeeb s plavakmi a s raketovym motorom,alebo daco take.len tak pre radost. | |
|
|
Mato: Už se na ten fet vykašli | |
|
|
nezabudni si nabit to lano.............alebo skus dat tie 3 dokopy ako jeden model.Akoze ozrati mechanici sa nudili.prilepis tam vezu z toho tigra a nazves to SS bafalo bill zabijak divokeho zapadu. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Zlobrův modelářský pokec